دو مشکل بزرگ که باعث شده تمرکز نداشته باشم.
-
نیاز دارم با یکی صحبت کنم تماام مشکلاتمو بگم تا خالی شم
-
نیاز دارم با یکی صحبت کنم تماام مشکلاتمو بگم تا خالی شم
Mojii Abdi
اگر به صحبت کردن نیاز داشتی میتونی رو من توی چت الا حساب کنی️
-
زهرا بنده خدا 2 عشق نیست آخه طرف مرد نیست هم جنس خودمه
فقط خیلی دوسش دارم جوری که دوست داشتم اون مامانم بود
نمیدونم چرا انقدر دوست دارم یکی بیاد بگه پدر و مادر واقعیت یکی دیگن
پدر و مادرمو دوست دارم و خیلی بهم توجه میکنن من بیمارم شاید...
درکل اون مورد دوم عشق به پسر نبود.
عشق به یه زن و شوهریه که بالای ۴۰
۵۰ سالشونه...دوست داشتم با اونا زندگی کنم.
ببین شاید چون زندگی بابا و مامانم با عشق نباشه این مشکلو داشته باشم...واقعا برام کم نزاشتن..ولی عشق علاقه بینشون نیستMojii Abdi
آها پس من بد متوجه شدم
منم یه خانمی رو مثل مامانم دوست داشتم ولی خب در این حد نبود
اون قضیه علاقه بین پدرومادرت واقعا خیلی از خونواده ها همینن و باید کنار اومد دیگهاگه میتونی با یه روانشناس صحبت کن
ان شاءالله مشکلت حل بشه -
سلام .
من دانش آموز دوازدهمی هستم.
دو مشکل بزرگ دارم که تمرکزمو موقع درس از من گرفت.
اولیش اینه که ما خونمون قدیمیه و مکانش یک جای پرتیه که امکانات زیادی نداره و از اینکه به دوستام و کسای دیگه بگم چنین جایی زندگی میکنم خجالت میکشم.
همیشه خودم رو با کسای دیگه مقایسه میکنم و اصلا اعتماد به نفس ندارم.
و این باعث شد که همیشه بهش فکر کن و تمرکز نداشته باشم.
مشکل بعدیمو نمیتونم اینجا بگم.
ولی به یکی همش دارم فکر میکنم، هر روز براش زنگ میزنم و ثانیه به ثانیه بهش فکر میکنم به خاطراتمون و...
عشق و عاشقی هم نیست.
نمیتونم فکرمو ازش دور کنم. چیکار کنم؟؟
دوستش دارم.
دانش-آموزان-آلاءMojii Abdi اومدی یه خورده کامنت بزار لایکشون کنیم چتت باز شه
-
سلام امیدوارم حالت خوب باشه
ببین تو تنها نیستی خیلی از ماها توی محروم ترین مناطق کشور داریم زندگی میکنیم و بنظرم این چیزی نیس که بخاطرش خجالت بکشی اگر دوستات با فهمیدن محل زندگیت مسخرت میکنن اونا دوستات نیستن..
و مشکل دومت ،نمیدونم اون شخص برات چقدر مهمه ولی از ایندت برات مهم تره؟ باید با خودت حرف بزنی ...جدی بشین با خودت صحبت کن خیلی ارومت میکنه:)
و انشاالله اونقدر به جاهای خوبی برسی که یروز با افتخار اینارو تعریف کنید... -
سلام امیدوارم حالت خوب باشه
ببین تو تنها نیستی خیلی از ماها توی محروم ترین مناطق کشور داریم زندگی میکنیم و بنظرم این چیزی نیس که بخاطرش خجالت بکشی اگر دوستات با فهمیدن محل زندگیت مسخرت میکنن اونا دوستات نیستن..
و مشکل دومت ،نمیدونم اون شخص برات چقدر مهمه ولی از ایندت برات مهم تره؟ باید با خودت حرف بزنی ...جدی بشین با خودت صحبت کن خیلی ارومت میکنه:)
و انشاالله اونقدر به جاهای خوبی برسی که یروز با افتخار اینارو تعریف کنید...Mamari 82 ممنونم
انشالله..
-
Mojii Abdi
آها پس من بد متوجه شدم
منم یه خانمی رو مثل مامانم دوست داشتم ولی خب در این حد نبود
اون قضیه علاقه بین پدرومادرت واقعا خیلی از خونواده ها همینن و باید کنار اومد دیگهاگه میتونی با یه روانشناس صحبت کن
ان شاءالله مشکلت حل بشهزهرا بنده خدا 2 نمیتونم با کسی حرف بزنم.
فعلا دارم سعی میکنم دیگه به هیچی فکر نکنم
ممنونم ازتون -
Mojii Abdi
اگر به صحبت کردن نیاز داشتی میتونی رو من توی چت الا حساب کنی️
Miss Ataee خیلی ممنون
ولی نمیتونم چت کنم با کسی... -
ممنونم از همتون بچه ها
-
حرفاتون تونست آرومم کنه...
-
خیلی هاتون میگفتید به اینکه بچه ها شاید محل زندگیتو ببینن کجایی و ... مسخرت کنن.
ولی خیلیا شاید این طرز فکرهارو نداشته باشن...
شاید مشکل از خودمه -
من باید خودمو طرز فکرمو عوض کنم...
محیط زندگی آدم فرهنگ آدمو نمیسازه اینو باید به خیلیا گفت تا یکیو ببینن تو روستاس شاید با یه دید دیگه نگاش کنن..
تا ببینن یکی بالا شهره حتی اگه بی فرهنگ ترین شخص باشه از دید خیلیا اون شخص یه جایگاه ویژه ای داره -
محیط زندگی آدم فرهنگ آدمو نمیسازه اینو باید به خیلیا گفت تا یکیو ببینن تو روستاس شاید با یه دید دیگه نگاش کنن..
تا ببینن یکی بالا شهره حتی اگه بی فرهنگ ترین شخص باشه از دید خیلیا اون شخص یه جایگاه ویژه ای دارهMojii Abdi
درسته طرز فکرتو عوض کن:) -
اینا اصلا مهم نیس
اگ رفقات بخان باهات باشن به این چیزا توجه نمیکنن
به معرفت و مرام و مهربونی خودت توجه میکنن:) -
از کی این طرز فکر اومد سراغم؟؟
چرا یه همچین طرز فکری دارم؟؟
اینا سوالیه که جوابی پیدا نکردم براش -
خیلی هاتون میگفتید به اینکه بچه ها شاید محل زندگیتو ببینن کجایی و ... مسخرت کنن.
ولی خیلیا شاید این طرز فکرهارو نداشته باشن...
شاید مشکل از خودمهMojii Abdi ببین ادمای اشغال همه جا هست.. ادمایی ک بخاطر چیزی ک هستی مسخرت میکنن. و شاید باعث شن ب فکر عذر خواهی و سرزنش خودت بیفتی!!!
ولی اینو بدون که تا خودتو دوست نداشته باشی و اعتماد ب نفس نداشته باشی، پست ترین ادما هم میتونن ب راحتی تو رو ناراحت کنن -
و در رابطه با مورد دوم : این خانومی که میگم حتی بیشتر از مامانم دوستش دارم و روز به روز علاقم داره بیشتر میشه بخاطر محبت هایی هست که بهم میکنه...
بخاطر اینکه اونم از ته دل دوستم داره... -
و در رابطه با مورد دوم : این خانومی که میگم حتی بیشتر از مامانم دوستش دارم و روز به روز علاقم داره بیشتر میشه بخاطر محبت هایی هست که بهم میکنه...
بخاطر اینکه اونم از ته دل دوستم داره...Mojii Abdi
بهش دسرسی داری!
ینی باهاش حرف میزنی
میبینیش! -
تا ببینن یکی بالا شهره حتی اگه بی فرهنگ ترین شخص باشه از دید خیلیا اون شخص یه جایگاه ویژه ای دارهMojii Abdi میدونی واقعنم باید با ی دید دیگ نگاه کنی. بعضی وقتا یچیزیو نقص خودت میبینی ک دیگران ارزوشونه ب اون برسن
-
بخاطر اینکه اونم از ته دل دوستم داره...Mojii Abdi تا حالا یه همچین اتفاقی افتاد براتون؟
که یکی که ۵۰ سالشه رو انقدررر دوست داشته باشید؟
روزایی میشه که براش گریه میکنم از دلتنگی
خیلی حس عجیبیه
لذت بخش
دردناک
ننیدونم...