....
-
@helen-owl فکر کنم ۳
-
سلام من میگم ۲
۳ رو من به خاطر تار های آویزی یا شاید جسم مژگانی رد میکنم چون قطعا داره
منفذ محل ارتباط صلبیه و قرنیه هم در شکل کتاب ما مشخص بود (من ۱۴۰۱ بودم) -
سلام من میگم ۲
منفذ محل ارتباط صلبیه و قرنیه هم در شکل کتاب ما مشخص بود (من ۱۴۰۱ بودم)AmirReza Soleimani ببینید من با هردو گزینه مشکل دارم اول مشکلم یا گزینه دو اینه که در مجاورت دومنفذ قرار دارد نه یکی شکل کتاب کاملا مشخصه که در هر طرف یک منفذ هست ولی در کل با دومنفذ قرنیه در محل اتصالش به صلبیه مجاورت داره اما گزینه سوم اینکه مگه هم عدسی هم جسم مزگانی وهم تار های اویزی نمیتونن افزایش هم گرای بدن این تست که از کلمه مستقیما در گزینه سوم استفاده نکرده که ما بگیم جسم مژگانی و تار های آویزی به صورت غیر مستقیم در افزایش همگرای نقش دارن
-
سلام من میگم ۲
منفذ محل ارتباط صلبیه و قرنیه هم در شکل کتاب ما مشخص بود (من ۱۴۰۱ بودم)AmirReza Soleimani اگر اینجوری باشه برا من یه سوال پیش میاد سوالم اینه که تو تست های زیست وقتی به ما میگن فلان چیز فلان کار را میکند و نگفته تو گزینش مستقیم یا غیر مستقیم ما باید مستقیم بگیریم یا غیر مستقیم ؟؟؟ مثل همین سوال که الان فرستادم
-
@helen-owl سلام ۲ درسته طبق شکل ( منظورش قرنیه میتونه باشه)
در مورد ۳ چون گفته قطعا ، عبارت غلط میشه
مگه هرچی همگرایی بیشتر میشه تصویر نزدیکتر میشه ، اتفاقا اگه زیاد همگرا بشه از شبکیه رد میشه و دور میشه و میوفته جلوی شبکیه . -
کلا وقتی چیزی نگفته باید سالم و حالت معمول رو در نظر بگیریم
-
AmirReza Soleimani اگر اینجوری باشه برا من یه سوال پیش میاد سوالم اینه که تو تست های زیست وقتی به ما میگن فلان چیز فلان کار را میکند و نگفته تو گزینش مستقیم یا غیر مستقیم ما باید مستقیم بگیریم یا غیر مستقیم ؟؟؟ مثل همین سوال که الان فرستادم
@helen-owl اول اره ولی بعد به گزینه ها باید نگاه کنی دور اول رو اگه حل نشد همین طور لایه لایه عمیق تر نگاه می کنی
-
@helen-owl اول اره ولی بعد به گزینه ها باید نگاه کنی دور اول رو اگه حل نشد همین طور لایه لایه عمیق تر نگاه می کنی
AmirReza Soleimani خب بدبختی ازاینجای شروع میشه که این سوالات که اینجورین تو شمارشی ها باشن
-
سلام به نظر من برای گزینه ۳ نمیشه قید قطعا به کار برد ولی گزینه ۲ شاید بتونه جواب درست ما باشه
-
سلام بنظر من گزینه دو درسته
ببینید اون منفذ، اسمش منفذ اشلم هستش بصورت دایره مانند در محل اتصال قرنیه به صلبیه وحود داره پس در هر جا این دو تا خواستن بهم اتصال پیدا کنند اون منفذه هست
گزینه سوم با افزایش همگرایی الزاما تشکیل بر شبکیه نیست،زیادی قطعی حکم کرده
شکتون بحا بوده هم دو هم سه گزینه خوبی هستند اما بین گزینه خوب و خوبتر انتخاب باید میکردین گزینه سه نیشه حرفی ازس دراورد اما دو ردخور نداره
-