دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
گزاره
#فصل_یک_یازدهم_گفتار یک
پس از بازگشت پتانسیل درون غشا به منفی ۷۰ میلی ولت دریچه ی کانال دریچه دار پتاسیمی بسته میشود -
گزاره
فصل یک یازدهم گفتار یک
سرعت هدایت پیام عصبی در دارینه هر چه از ابتدا ب انتها میرویم برخلافه اسه ک هرچه از ابتدا ب انتها میرویم افزایش میابد -
@sara-83 مثلا روبه روی غذا دریچه ی کاردیا باشه
اینطوری انقباض کاردیا رو داریم ک غلطه -
ramses kabir در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
فصل یک یازدهم گفتار یک
سرعت هدایت پیام عصبی در دارینه هر چه از ابتدا ب انتها میرویم برخلافه اسه ک هرچه از ابتدا ب انتها میرویم افزایش میابدبا توجه به اینکه هرچه قطر رشته بیشتر بشه سرعت هدایتش بیشتر میشه، و اینکه دندریت در ابتدا نازک و سپس قطور و اکسون در ابتدا قطور و سپس در پایانه آکسونی نازک میشه، میتونیم بگیم در دندریت رفته رفته سرعت افزایش و در آکسون کاهش پیدا میکنه.
پس گزاره صحیحه(امیدوارم!) -
ramses kabir درسته! به این فکر نکرده بودم. ممنون
-
ramses kabir
اینم میتونه دلیل خوبی باشه -
@sara-83 خب حرفای شما کاملا درسته ولی این گزاره غلطه:)))
ب دلیل ی دام
اونم اینه ک قطر دارینه از انتها به ابتدا قطور تر میشه ن از ابتدا ب انتها
تو علم زیست شناسی و طبق متن کتاب در جاهای مختلف(مثلا ی جا میگه انتهای دارینه ی نورون حسی) دارینه و اسه از جایی شروع میشن ک ب جسم یاخته ای وصل هستن و ما ب سر دارینه ک با اکسون سیناپس میده میگیم انتهای دارینه
پس جمله باید اینطوری بود ک
ما هرچه از انتهای دارینه ب ابتدای اون نزدیک میشیم سرعت هدایت افزایش پیدا میکنه -
محمد فواد در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
در حرکات کرمی (دودی) لوله گوارش ، هیچ انقباضی در جلوی توده غذایی نداریم
:))
آسون :))و اما جواب :>>
در حرکات کرمی این جمله غلطه که بگیم جلوی توده غذا هیچ انقباضی نداریم !! حالا چرا؟! چون که ماهیچه های طولی لایه ماهیچه ای لوله گوارشی منقبض میشن تا مسیر کوتاه تر بشه ( شاه نکته ای بود واسه خودش خداوکیلی :))
البته دوستان هم یه سری دلیلا اوردن که جالب بود :>>
ولی این جمله درسته که جلوی توده غذایی در حرکات کرمی حلقه انقباضی نداریم .
موفق باشین -
ramses kabir نکته خیلی خوبی بود
نمیدونستمش اصلا. -
با بسته شدن کنال های دریچه دار سدیمی و پتاسیمی در پتانسیل عمل،پتانسیل دو سوی غشا تغییر نمیکند
-
ramses kabir اوه بله حواسم نبود چه دقتی :))
-
ramses kabir این جمله فک نم درست نیست چون هیچ وقت این چنین اتفاقی نمی افته
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to محمد فواد on آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد فواد
فکر می کنم غلط باشه ! -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!