موقع ناراحتی چیکار میکنید
-
سلام سوال من اینه که وقتایی که از تست زدن نا امید میشیم و واقعا به مغزمون فشار میاریم که تعداد تست هامون بالا ببریم اما نمیشه (حال الان من) چیکار کنیم ؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
چند بار آدم باید به بن بست بخوره ؟
کی قراره یه مطلب ساده برات جا بیفته ؟
تا کی باید با کتاب کشتی بگیریم ؟
توی بازار کنکور به چه کسی میشه اعتماد کرد ؟
آیا کسی از الان شروع کنه نتیجه میگیره ؟
اگر دانشگاه دولتی خوبه چرا این همه دانشجو بیکارن؟
اگر امسال قبول نشم سال دیگ کنکور بدم عیب ندارد ؟
بقیه چی میگن ؟
و هزاران سوال دیگری که ذهن منو درگیر کرده .... -
سلام سوال من اینه که وقتایی که از تست زدن نا امید میشیم و واقعا به مغزمون فشار میاریم که تعداد تست هامون بالا ببریم اما نمیشه (حال الان من) چیکار کنیم ؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmin Oveici سلام مگه در روز چقدر تست میزنید؟
-
Amin Oveici سلام مگه در روز چقدر تست میزنید؟
@Elham650 سلام ۵۰ الی ۶۰ ، بترکونه ۷۰ تا ، ۶ تا فیلم حل تست هم از راه ابریشم میبینم هر روز
-
A Amin Oveici marked this topic as a question on
-
@Elham650 سلام ۵۰ الی ۶۰ ، بترکونه ۷۰ تا ، ۶ تا فیلم حل تست هم از راه ابریشم میبینم هر روز
Amin Oveici شما کم کم باید تستها رو بالا ببرید مثلا روزی ۳ ۴ تا بیشتر از دیروز
واسه اینکه تست بیشتری برسید بزنید فیلمها رو دور تند بذارید و فقط اون قسمت از فیلمو ببینید که شک دارید یا غلط زدید -
Amin Oveici شما کم کم باید تستها رو بالا ببرید مثلا روزی ۳ ۴ تا بیشتر از دیروز
واسه اینکه تست بیشتری برسید بزنید فیلمها رو دور تند بذارید و فقط اون قسمت از فیلمو ببینید که شک دارید یا غلط زدید@Elham650 دارم سعی میکنم همین کارو اینجام بدم ، یه روزایی هست که پیشرفت نمیکنم که هیچ پسرفت هم میکنم
-
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmin Oveici سلام من سعی میکنم یه ۵ تا ۱۰ دقیقه ذهنمو کلا از همه چیز خلاص کنم ،
بعدش ادامه میدم -
@Elham650 دارم سعی میکنم همین کارو اینجام بدم ، یه روزایی هست که پیشرفت نمیکنم که هیچ پسرفت هم میکنم
Amin Oveici استراحت روزانه هم داشته باشید
کاملا طبیعیه یه روز که درسنامه بخونید تستها بیاد پایین و یه روز که تستهای تسلط رو میزنید تعداد تست بره بالا
فقط سعی کنید تست زدن رو رها نکنید -
@Elham650 دارم سعی میکنم همین کارو اینجام بدم ، یه روزایی هست که پیشرفت نمیکنم که هیچ پسرفت هم میکنم
کاملا طبیعیه یه روز که درسنامه بخونید تستها بیاد پایین و یه روز که تستهای تسلط رو میزنید تعداد تست بره بالا
فقط سعی کنید تست زدن رو رها نکنید -
Amin Oveici سلام من سعی میکنم یه ۵ تا ۱۰ دقیقه ذهنمو کلا از همه چیز خلاص کنم ،
بعدش ادامه میدمpouya hosein pour 👏🏽👏🏽
-
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmin Oveici
سلام
این احساسات همگانیه و همه در طی سال تحصیلشون داشتند .
کسی ربات نبوده
تنها راهش اینه با همون حال و هوا ادامه بدین تا تبحر بدست بیارید مسلما درس خوندن زمانی لذت بخشه که بلدین و وقتی درسی رو ضعیف هستین یا نمیتونید تست هاشو بزنید این احساس ها هجوم میارن به سمتتون، پس راهش اینه کم کم با تست زدن مهارت کسب کنید تا این احساسات فروکش کنند.چون اول راه هستید و دارید تست میزنید خسته میشین احساستون رو مدیریت بکنید قرارنیست همیشه سرحال و با حال عالی پای درس بشینید.
تعداد تست هم هفته ای افزایش بدین مثلا این هفته۴۰۰تست زدین سعی کنید هفته بعد۴۵۰تا باشع
-
Amin Oveici
سلام
این احساسات همگانیه و همه در طی سال تحصیلشون داشتند .
کسی ربات نبوده
تنها راهش اینه با همون حال و هوا ادامه بدین تا تبحر بدست بیارید مسلما درس خوندن زمانی لذت بخشه که بلدین و وقتی درسی رو ضعیف هستین یا نمیتونید تست هاشو بزنید این احساس ها هجوم میارن به سمتتون، پس راهش اینه کم کم با تست زدن مهارت کسب کنید تا این احساسات فروکش کنند.چون اول راه هستید و دارید تست میزنید خسته میشین احساستون رو مدیریت بکنید قرارنیست همیشه سرحال و با حال عالی پای درس بشینید.
تعداد تست هم هفته ای افزایش بدین مثلا این هفته۴۰۰تست زدین سعی کنید هفته بعد۴۵۰تا باشع
Mo Xo خیلی ممنون ، سعی میکنم احساساتم بیشتر مدیریت کنم ولی چون هیچ آدمی از آینده خودش خبر نداره این عجول بودن و صبر کمه کار گاهی اوقات اذیت میکنه
-
Mo Xo خیلی ممنون ، سعی میکنم احساساتم بیشتر مدیریت کنم ولی چون هیچ آدمی از آینده خودش خبر نداره این عجول بودن و صبر کمه کار گاهی اوقات اذیت میکنه
Amin Oveici
درکتون میکنم
اوایل که تست میزنید فشار روانی زیادی رو تحمل میکنید ولی فقط یک ماهه،یک ماه هر روز تست بزنید اخرای ماه هم پیشرفتتون رو متوجه میشین و هم کم شدن این قبیل از مشکلات
تنها راهش فقط شروع کردن و ادامه دادنه هر چقدرم راه حل بدن بازم تهش میرسه به همین جمله! -
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmin Oveici سلام دوست عزیز
ببین باید ب خودت حق بدی
اخه الان دروس اختصاصی خب سخته و من خودم ب شخصه همیشه تو ازمونا عمومیو بهتر ع اختصاصی میزدم
شاید من تو ازمون سر جمع همش 30 تا اختصاصی تست میزدم
و الانم ک پشت کنکوریم تا همین دیشب واقعا 40 تا 50 تست میزدم
ببین چنتا راهکار بهت میدم
اول اینکه ساعت مطالعتو ببر بالا
دوم اینکه رو درسنامه زیاد مانور نده
من خودم پارسال خب زیاد مثلا برا دروسی مثل ریاضی و فیزیک
درسنامه میخوندم
و تست کم میزدم
برا همین تو ازمونا هم یا منفی یا نهایتن 10 درصد میزدم
اما از همین تابستون امسال
اومدم فقد کتاب خوندم بعدش میرم سر تستا
شده سه چهار تست اول رو از رو پاسخنامه حل میکنم تا دستم بیاد تی پ تست ان مبحثو
بعدش سعی اگ تو تست زدن دروس محاسباتی مشکل داری
وقت زیاد بزار براشون و شده تستای ی مبحث ت کتابکارتو چن بار حل کنی
ببین مهم این تیپ تستارو بشناسی
مهم زیاد تست زدن نیس
فقط و فقط خیلی روووو درسنامه چ از رو کتاب درسی چ کتابکار مانور نده
تست مهمه تست
نامید نباش
من وقتی ناراحتم خودمو سرگرم ی کاری میکنم جز اون کاری ک ناراحتم کرده -
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmin Oveici سلام
آقا خیلیییییی عادیه
خیلی زیاد😅
اوایل کارید و بنا به تجربه خودم میگم که نتیجه مهم نیس!مهم اینه که تلاشتون رو ادامه بدید
فقط همین
عیب نداره که امروز بهتر از چند روز قبل نبودید فقط باید مطمئن باشید که دارین همه ی تلاشتون رو میکنید.و یه نکته درسی اگه بخوام بگم این که شما با دیدن ویدئو درس یاد نمیگیرین با تست زرنه که یاد میگیرین پس تا چایی که میتونین ویدئو هارو کم کنین و رو تست زمان بزارین
اگه ابریشم دارین واسه پایه چاپار ببینید من حتی واسه دوازدهم و دروس تازه هم پاچار میدیدم چون وقتی تست بزنین یاد میگیرین
گاهی هم میشد که بدون خوندن درسنامه یا ویدئو میرفتم سراغ تست و هرنکته جدید رو یادداشت میکردم.
ولی مهم همونیه که اول بهتون گفتم -
Amin Oveici سلام دوست عزیز
ببین باید ب خودت حق بدی
اخه الان دروس اختصاصی خب سخته و من خودم ب شخصه همیشه تو ازمونا عمومیو بهتر ع اختصاصی میزدم
شاید من تو ازمون سر جمع همش 30 تا اختصاصی تست میزدم
و الانم ک پشت کنکوریم تا همین دیشب واقعا 40 تا 50 تست میزدم
ببین چنتا راهکار بهت میدم
اول اینکه ساعت مطالعتو ببر بالا
دوم اینکه رو درسنامه زیاد مانور نده
من خودم پارسال خب زیاد مثلا برا دروسی مثل ریاضی و فیزیک
درسنامه میخوندم
و تست کم میزدم
برا همین تو ازمونا هم یا منفی یا نهایتن 10 درصد میزدم
اما از همین تابستون امسال
اومدم فقد کتاب خوندم بعدش میرم سر تستا
شده سه چهار تست اول رو از رو پاسخنامه حل میکنم تا دستم بیاد تی پ تست ان مبحثو
بعدش سعی اگ تو تست زدن دروس محاسباتی مشکل داری
وقت زیاد بزار براشون و شده تستای ی مبحث ت کتابکارتو چن بار حل کنی
ببین مهم این تیپ تستارو بشناسی
مهم زیاد تست زدن نیس
فقط و فقط خیلی روووو درسنامه چ از رو کتاب درسی چ کتابکار مانور نده
تست مهمه تست
نامید نباش
من وقتی ناراحتم خودمو سرگرم ی کاری میکنم جز اون کاری ک ناراحتم کردهTragic Girl دمت گرم واقعا حالمو بهتر کردی با حرفات ، دقیقا درد من همینه که گفتی شایدم درد خیلیای دیگ ، همون ۵ تا ۱۰ تا تست اولی که میزنم و جوابشو نگاه میکنم حالمو میگیره اینکار باید همیشه بهترین باشم ، نمیدونم چرا راضی ساختن خودم از خودم نسبت به دیگران از خودم سخت تر شده
-
Amin Oveici سلام
آقا خیلیییییی عادیه
خیلی زیاد😅
اوایل کارید و بنا به تجربه خودم میگم که نتیجه مهم نیس!مهم اینه که تلاشتون رو ادامه بدید
فقط همین
عیب نداره که امروز بهتر از چند روز قبل نبودید فقط باید مطمئن باشید که دارین همه ی تلاشتون رو میکنید.و یه نکته درسی اگه بخوام بگم این که شما با دیدن ویدئو درس یاد نمیگیرین با تست زرنه که یاد میگیرین پس تا چایی که میتونین ویدئو هارو کم کنین و رو تست زمان بزارین
اگه ابریشم دارین واسه پایه چاپار ببینید من حتی واسه دوازدهم و دروس تازه هم پاچار میدیدم چون وقتی تست بزنین یاد میگیرین
گاهی هم میشد که بدون خوندن درسنامه یا ویدئو میرفتم سراغ تست و هرنکته جدید رو یادداشت میکردم.
ولی مهم همونیه که اول بهتون گفتم@Zahra-Hamrang خیلی ممنون از راهنماییتون ، قبلنا ۱۲ تا فیلم در روز میدیدم الان تقریبا رسیده به نصف دارمم به مرور کمترش میکنم
-
Tragic Girl دمت گرم واقعا حالمو بهتر کردی با حرفات ، دقیقا درد من همینه که گفتی شایدم درد خیلیای دیگ ، همون ۵ تا ۱۰ تا تست اولی که میزنم و جوابشو نگاه میکنم حالمو میگیره اینکار باید همیشه بهترین باشم ، نمیدونم چرا راضی ساختن خودم از خودم نسبت به دیگران از خودم سخت تر شده
Amin Oveici قربانت
ن بابا من خودم نگا میکنم بعدش خودم دوباره همون جوابو حل میکنم
ولی خب بعد تستای دیگر همون مبحثو خیلی قشنگ حل میکنم -
@Zahra-Hamrang خیلی ممنون از راهنماییتون ، قبلنا ۱۲ تا فیلم در روز میدیدم الان تقریبا رسیده به نصف دارمم به مرور کمترش میکنم
Amin Oveici فیلم اصلننن نبین
سمه سم
اگ از اون ادمایی هستی ک اگ فیلم ببیینی نمتونی خیلی تست بزنی و فقد فیلم میبینی
دیگ نبین -
فقط سعی کنید تست زدن رو رها نکنید@Elham650 واقعا امیدوار تر شدم ، مرسی از لطف و محبتتون 🙏🏻🌺