ترک عادات بد
-
@fateme-khanom احسنت
من تو زندگی خیلیا اینو دیدم که فقط وظیفشونو انجام دادم تو هر مقطع وسنی وهمه چیزو سپردن بخدا وخدا انقدر زندگیشونو شیرین کرده ک نمیشه گف
توکل ما ضعیفه و الا خالق مهربون و قدرتمندی داریمnavayedell
از کانالم دیدن کنید -
navayedell
از کانالم دیدن کنیدramin0916 ی نگاه کلی ب کانالتون انداختم بنظرتون راه رهایی از خود ارضایی یا پورن صیغه موقته؟
-
من عضو کانالتون شدم .خیلی خوب بود .مچکرم
-
navayedell
از کانالم دیدن کنید -
از دوستان خودم خواهشمندم از به کار بردن کامل کلمات پـو... و خودا... جدا خودداری کنند! navayedell @دانش-آموزان-آلاء
-
هرکه هرآنچه که هست خدایش بهتر می داند
ما یاد بگیریم قضاوت نکنیم
هرزه فقط اون فاحشه ی نصف شب زیر پل نیست
هرزه اندیشه ی ماست چشم ماست تا همه را هر آن طور که دوست داریم قضاوت کنیم
گفت شیخا هر آنچه گویی هستم .....آیا تو چنان که می نمایی هستی ؟ -
از دوستان خودم خواهشمندم از به کار بردن کامل کلمات پـو... و خودا... جدا خودداری کنند! navayedell @دانش-آموزان-آلاء
reza213 حرف شما درست ولی ی واقعیته که باید براش راه حلی پیدا کرد خیلی از جوونا درگیرش هستن ولی بجای فرار باید بتونیم بهم کمک کنیم
-
reza213 حرف شما درست ولی ی واقعیته که باید براش راه حلی پیدا کرد خیلی از جوونا درگیرش هستن ولی بجای فرار باید بتونیم بهم کمک کنیم
navayedell با بکاربردن کامل کلمه افراد به راه میان!! شما دختری و نمیدونی بعضی از مسائل رو! بهتره بکار نبرید. شششااااید افرادی باشن ندونن این کلمه چیه و با ی سرچ ادامه ماجرااااا !! شما گردن میگیری؟!
-
navayedell با بکاربردن کامل کلمه افراد به راه میان!! شما دختری و نمیدونی بعضی از مسائل رو! بهتره بکار نبرید. شششااااید افرادی باشن ندونن این کلمه چیه و با ی سرچ ادامه ماجرااااا !! شما گردن میگیری؟!
reza213 بله حق با شماست سعی میکنم بیشتر رعایت کنم
ممنون از تذکرتون -
این پست پاک شده!