هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
دیدم بحث رانندگیه گفتم از خاطرات ازمون شهریم بهگم مستفیض شین
من ۳ بار ازمون دادم
دفعه ی اول که تقصیر ماشین ازمون بود ، انقدر داغون بود که نگو دندشم شولو ول بود جوری که وقتی افسر گف بزن دنده ۳ رفت ۵ بعد گف پیاده شو
دفه دوم خیلی عالی بودم آخرش بود گف از کوچه دربیا داشتم میومدم یه ماشین پارک کرده بود سر کوچه و نصفه عرضه کوچه رو گرفته بود ، منم استاد مویی رد کردنم داشتم میرفتم افسره پاشو زد رو ترمز گف داری میکوبونی گفتم نه بابا رد میکنم برات. بعد ناراحت شد گف پیاده شو تازه کلی غرغرم کرد بهم
️
️
آمّا
دفه سوم که قبول شدم کلی فَن زدم ، مثلا گف دوبل بزن با اون پرایده بعد پرایده کجا بود یه چن سانت عقب تر از دس انداز بعد منم تاحالا دوبل رو دس انداز نزده بودم گفتم ولش کن میگم بهش فک کردم پراید جلویی رو میگی (آخه یه پراید همون رنگی ۱۵۰ متر جلوتر بود
) خلاصه که پیچوندمش
آخرش که کارم تموم شد یه گوشه وایساده بودم بهم گف پیاده شو منم با ترس و لرز گفتم رد شدم ؟ اونم خشن گف پیااااده شو منم گفتم پس رد شدم و چشمتون روز بد نبینه از استرس پام رو از کلاج برداشتم ماشینم نگو رو دنده بوده افسره با مخ رف توشیشه
اما خب انقد دس فرمونم خوووووب بو دیگه قبولم کرد
-
دیدم بحث رانندگیه گفتم از خاطرات ازمون شهریم بهگم مستفیض شین
من ۳ بار ازمون دادم
دفعه ی اول که تقصیر ماشین ازمون بود ، انقدر داغون بود که نگو دندشم شولو ول بود جوری که وقتی افسر گف بزن دنده ۳ رفت ۵ بعد گف پیاده شو
دفه دوم خیلی عالی بودم آخرش بود گف از کوچه دربیا داشتم میومدم یه ماشین پارک کرده بود سر کوچه و نصفه عرضه کوچه رو گرفته بود ، منم استاد مویی رد کردنم داشتم میرفتم افسره پاشو زد رو ترمز گف داری میکوبونی گفتم نه بابا رد میکنم برات. بعد ناراحت شد گف پیاده شو تازه کلی غرغرم کرد بهم
️
️
آمّا
دفه سوم که قبول شدم کلی فَن زدم ، مثلا گف دوبل بزن با اون پرایده بعد پرایده کجا بود یه چن سانت عقب تر از دس انداز بعد منم تاحالا دوبل رو دس انداز نزده بودم گفتم ولش کن میگم بهش فک کردم پراید جلویی رو میگی (آخه یه پراید همون رنگی ۱۵۰ متر جلوتر بود
) خلاصه که پیچوندمش
آخرش که کارم تموم شد یه گوشه وایساده بودم بهم گف پیاده شو منم با ترس و لرز گفتم رد شدم ؟ اونم خشن گف پیااااده شو منم گفتم پس رد شدم و چشمتون روز بد نبینه از استرس پام رو از کلاج برداشتم ماشینم نگو رو دنده بوده افسره با مخ رف توشیشه
اما خب انقد دس فرمونم خوووووب بو دیگه قبولم کرد
-
@Elham650
من ی پسر دایی دارم همبازی بودیم همیشه خوراکیشو تقسیم میکرد بزرگترشو میداد ب من
من اما کلا تقسیم نمیکردم
الان یادم میفته عذاب وجدان میگیرم -
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 حوصلم سرمیرهههه میخوام زودتر برم دانشگاه🥺
بابوووو
همچین خبری هم نیست دانشگاه -
@Elham650 خواهر من اینکارو میکنه بعد خودش بهم حق انتخاب میده میگم کدوم بزرگتره بعد هرکدومو بگه همونو برمیدارم
-
@Elham650
من ی پسر دایی دارم همبازی بودیم همیشه خوراکیشو تقسیم میکرد بزرگترشو میداد ب من
من اما کلا تقسیم نمیکردم
الان یادم میفته عذاب وجدان میگیرم -
@Elham650
هومم خیلی خواهر نداشته منه -
@Elham650
ن خواهر
کلا روحیاتش دخترونه بود همش عروسک بازی میکردیم