صفرا و گوارش پروتئین ها
-
هاای

میگم برا گزینه چهار این سوال نمیشه این تحلیلو کرد که: صفرا دارای بیکربناته و بیکربنات باعث قلیایی شدن محیط دوازدهه و در نتیجه محیط مناسب برای فعالیت انزیم های لوزالمعده میشه و در نتیجه پروتئاز میتونه پروتئینو گوارش کنه. پس صفرا در گوارش پروتئینم نقش دارهغلطه تحلیلم؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیا همیار بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 فارغ-التحصیلان-آلاء
-
نه نگا پرنیا خانم این از اون تستایی که به قول استاد موقاری بزرگوار ، یه گزینه درسته ، امـــــــــــا یه گزنیه درست تـــــره
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
نه نگا پرنیا خانم این از اون تستایی که به قول استاد موقاری بزرگوار ، یه گزینه درسته ، امـــــــــــا یه گزنیه درست تـــــره
@Allen-Gamer هوممم.. حالا جدا از اینا اگ ی گزاره بهت بدم بگم صفرا در گوارش پروتئین ها نقش دارد تو چی میگی؟
-
سلام .بی کربنات تاثیری در عملکرد آنزیم ها ندارد . یه ماده قلیایی است که دیواره معده و روده رو از شر اسید ها محفوظ نگه میداره. صفرا هم با کوچک کردن چربی ها تجزیه و هضم اونها رو تسهیل می کنه . و این چه آزمون یا برنامه ای است؟
-
@Allen-Gamer هوممم.. حالا جدا از اینا اگ ی گزاره بهت بدم بگم صفرا در گوارش پروتئین ها نقش دارد تو چی میگی؟
Michael Vey در صفرا و گوارش پروتئین ها گفته است:
همین که آقا عرفان گفت رو میگم :face_with_tears_of_joy:
@erfan-f -
سلام .بی کربنات تاثیری در عملکرد آنزیم ها ندارد . یه ماده قلیایی است که دیواره معده و روده رو از شر اسید ها محفوظ نگه میداره. صفرا هم با کوچک کردن چربی ها تجزیه و هضم اونها رو تسهیل می کنه . و این چه آزمون یا برنامه ای است؟
@erfan-f یعنی غیر مستقیم هم تاثیری نداره ؟
اخه فکر کنم یه جا خودنم که پروتئاز های روده باریک توی محیط خنثی فعالیت میکنن -
@erfan-f چرا تاثیر نداره.. ؟! اتفاقا بی کربنات باید بیاد این اسید مسیدایی ک از معده اومدنو خنثی کنه ک انزیمای لوزالمعده فعالیت کنن...
-
همین که آقا عرفان گفت رو میگم :face_with_tears_of_joy:
@erfan-f@Allen-Gamer اقا عرفان اشتباه میگن:> متن کتابه اصن این قضیه که بی کربنات با قلیایی کردنش شرایط مناسب برای فعالیت انزیای پروتئازو فراهم میکنه
-
@Allen-Gamer اقا عرفان اشتباه میگن:> متن کتابه اصن این قضیه که بی کربنات با قلیایی کردنش شرایط مناسب برای فعالیت انزیای پروتئازو فراهم میکنه
@Allen-Gamer اقا عرفان اشتباه میگن:> متن کتابه اصن این قضیه که بی کربنات با قلیایی کردنش شرایط مناسب برای فعالیت انزیای پروتئازو فراهم میکنه
آره ، متاسفانه منم احساس میکنم آق عرفان اشتباه میکنن جسارتن
-
من دیگه حوصله اثبات و اسلوب آوردن ندارم . ولی شما دقت نکردین گزیینه آخر چی میگه میگه گوارش پرتوئین ها با حضور صفرا امکان پذیر است که همینجا میشه غلط گرفت ( یعنی اگه صفرا و بی کربنات ( حالا با استنباط شما از متن کتاب ) نباشن پرتوئین ها گوارش نمیشن؟!
اگه گفته بود میتواند نقش داشته باشد حالا میومدیم سرش تو سر وکله هم میزدیم -
هاای

میگم برا گزینه چهار این سوال نمیشه این تحلیلو کرد که: صفرا دارای بیکربناته و بیکربنات باعث قلیایی شدن محیط دوازدهه و در نتیجه محیط مناسب برای فعالیت انزیم های لوزالمعده میشه و در نتیجه پروتئاز میتونه پروتئینو گوارش کنه. پس صفرا در گوارش پروتئینم نقش دارهغلطه تحلیلم؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیا همیار بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 فارغ-التحصیلان-آلاء
Michael Vey منم یه نظری بدم من حس میکنم طراح اینو میگه میگه که تا صفرا نباشه پروتیین ها گوارش نمیشن من میگم غلطه چرا چون طبق متن کتاب سکرتین با اثر بر پانکراس باعث اافزایش ترشح بی کربنات میشه در نتیجه تو ین حرفی نیست که بی کربنات کمک برا فعالیت انزیم ها ولی حس میکنم طراح اینو نمی خواسته بگه کلیت در نظر گرفته
-
Michael Vey منم یه نظری بدم من حس میکنم طراح اینو میگه میگه که تا صفرا نباشه پروتیین ها گوارش نمیشن من میگم غلطه چرا چون طبق متن کتاب سکرتین با اثر بر پانکراس باعث اافزایش ترشح بی کربنات میشه در نتیجه تو ین حرفی نیست که بی کربنات کمک برا فعالیت انزیم ها ولی حس میکنم طراح اینو نمی خواسته بگه کلیت در نظر گرفته
@helen-owl
سکرتین باعث افزایش ترسح بی کربنات میشه ولی خوب این اثباتی بر تاثیر بی کربنات بر عملکرد آنزیم پروتئاز نیست! -
@helen-owl
سکرتین باعث افزایش ترسح بی کربنات میشه ولی خوب این اثباتی بر تاثیر بی کربنات بر عملکرد آنزیم پروتئاز نیست!@erfan-f نه اینو گفتم ه دوستان میگن که کتاب گفته که بی کربنات شرایط اماده میکنه برا انزیم ها میگم درست مگن ولی طراح اینجوری میگه میگه که تا صفرا نباشه پروتیین ها گوارش نمی شن منم میگم که مگه فقط صفرا بیکربنات داره پانکراسم هست چون کتاب جوری گفته که انگار بی کربنات پانکراس حرف اول اخر میزنه اینو از همین سکرتین میگم پس این انبساط که دوستان میگن ایراد برش وارد هست
-
@erfan-f نه اینو گفتم ه دوستان میگن که کتاب گفته که بی کربنات شرایط اماده میکنه برا انزیم ها میگم درست مگن ولی طراح اینجوری میگه میگه که تا صفرا نباشه پروتیین ها گوارش نمی شن منم میگم که مگه فقط صفرا بیکربنات داره پانکراسم هست چون کتاب جوری گفته که انگار بی کربنات پانکراس حرف اول اخر میزنه اینو از همین سکرتین میگم پس این انبساط که دوستان میگن ایراد برش وارد هست
@helen-owl
آره باهات موافقم
و ممنون از آقا سعید و پرنیا خانم -
خب تو تخت خواب یادم اومد زیست ۱۲ میگه آنزیم ها درسته خیلی دمشون گرمه و ولی برای عملکرد مناسب یه شرطایی هم دارن من جمله که دما و پی اچ باب میلی داشته باشن . شب بخیر
-
من دیگه حوصله اثبات و اسلوب آوردن ندارم . ولی شما دقت نکردین گزیینه آخر چی میگه میگه گوارش پرتوئین ها با حضور صفرا امکان پذیر است که همینجا میشه غلط گرفت ( یعنی اگه صفرا و بی کربنات ( حالا با استنباط شما از متن کتاب ) نباشن پرتوئین ها گوارش نمیشن؟!
اگه گفته بود میتواند نقش داشته باشد حالا میومدیم سرش تو سر وکله هم میزدیم@erfan-f اره اونکه درست.. گزینه اخر زیادی با اطمینان حرف زده. ولی دیگ شما داشتین میگفتین کلا صفرابی کربناتش هیچ تاثیری نداره ک مخالف بودم باهاتون.. :>
-
@helen-owl اره دقیقا.. بعدا گزینه رو چن بار خوندم فهمیدم:face_with_tears_of_joy: ولی اگ میتواند یا ممکن است یا یچی تو این مایه ها میگفت خدایی گزاره قشنگی میشد
-
خب تو تخت خواب یادم اومد زیست ۱۲ میگه آنزیم ها درسته خیلی دمشون گرمه و ولی برای عملکرد مناسب یه شرطایی هم دارن من جمله که دما و پی اچ باب میلی داشته باشن . شب بخیر
@erfan-f دقیقا
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
بچه هااا عالی بودین همتون دمتون گرررم
@Allen-Gamer @erfan-f @helen-owl