Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. فیزیک
  4. فیزیک
درست یا نادرستی
C
سلام ببخشید یک سوال هست من نمی دونم درسا است یا غلط نمی دونم چه کار کنم از جو ال اون مطمئن نیستم ```
فیزیک
سوال اثر نیروی کولنی
A
سلامم میشه لطفا اینو توضیح بدید دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2 در فاصله r از هم ثابت شده اند و یکدیگر را با نیرویی به بزرگی f1 می رانند اگر 50 درصد از بار q1 را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنند f2می شود در چه حالتی f1<f2 است؟ (کنار بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
فیزیک
رفع اشکال
sana ghasemiS
[image: 1765088073290-win_20251207_09_18_44_pro.jpg] میخوام پاسخ هام رو مقایسه کنم ممنون
فیزیک
پاسخ این سوال و بدید ممنون میشم فیزیک یازدهم فصل اول
Hosna 0H
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک
R
سلاام من یه سوال داشتم خط مماسی که برای منحنی نمودار مکان_زمان میکشیم طولش چطوری تغییر میکنه، مثلا بعضی جاها بیشتره بعضی جاها کمتر این چطور مشخص میشه؟
فیزیک
این مقاومت هارو چطوری بتونم حساب کنم
M
[image: %5B%5Berror:parse-error%5D%5D]
فیزیک
چگالی
آ
فرمول چگالی جرم تقسیم بر حجم
فیزیک
حرکت
Hg L 0H
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک
F
آیا محتوای فیزیک آقای یاری آپدیت شده؟ به درد فیزک نهایی و کنکور ۱۴۰۵ میخوره؟
فیزیک
استاد فیزیک
aynoorA
کدوم استاد فیزیک رو پیشنهاد میدید
فیزیک
حرکت شناسی دوازدهم
4
دوستان این سوال رو چطور باید با روش برآیند نیرو ها حل کنیم؟؟؟ سوال بدین صورت است که رودخانه‌ای به عرض ۱۲۰ متر دارای جریان آب با سرعت ثابت ۳ متر بر ثانیه می‌باشد قایقی می‌خواهد با سرعت ثابت ۵ متر بر ثانیه به طرف دیگر رودخانه برود حداقل زمان ممکن چقدر است؟
فیزیک
فیزیک
آتنا محمدیآ
سه بار نقطه‌ای مطابق شکل زیر ثابت شده‌اند اگر برایند نیروهای الکتریکی وارد بر کیو یک هم اندازه برآیند نیروهای الکتریکی وارد بر q۲ باشد نسبت کیو ۳ به کیو یک را تعیین کنید کیو ۱ مثبت q۲ منفی q۳ مثبت فاصله فاصله کیو یک تا کیو دو ، دی فاصله کیو ۲ تا کیو ۳ برابر ۲دی می باشد.
فیزیک
فیزیک 2|مغناطیس
HakoH
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک 2/مغناطیس
HakoH
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک 2/مغناطیس
HakoH
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک 2|مغناطیس
HakoH
سیم راستی موازی سطح افق در راستای شرق به غرب قرار دارد و توسط دور ریسمان از سقف اویخته شده است برای ان که نیروی کشش نخ ها کمتر شود جهت جریان در سیم کدام سو و به چه علت؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
فیزیک
فیریک 2|مغتاطیس
HakoH
Topic thumbnail image
فیزیک
تابع مونتاژ درجه ۲ عطف نداره؟
Hg L 0H
سلام سوالم با موضوع تاپیک یکیه وقتی دو تا تابع درجه دو که یکی تقعر به سمت بالا داره و یکی به سمت پایین به هم متصل میشن طبق توضیحاتی که از درس استاد میرحسینی متوجه شدم چون درجه ۲ هستن نمیشه از معادله ی درجه دو مشتق دوم گرفت پس عطف ندارن... اما خب عطف مگه این نیست که تعقر تابع تغییر کنه؟(تو اتصال دو تابع درجه ۲ این حالت ایجاد نمیشه؟) مثل تابع درجه ۳ یا سینوسی و کسینوسی؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
فیزیک
دبیر فیزیک
K
سلام دوستان حالتون چطوره؟ کدوم استاد برای تدریس فیزیک بهتره به نظر شما؟ اقای داداشی یا یاری؟
فیزیک
سوال از انرژی مکانیکی
یکتا قربانیی
Topic thumbnail image
فیزیک

فیزیک

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده فیزیک
25 دیدگاه‌ها 10 کاربران 376 بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ر آفلاین
    ر آفلاین
    ریحانه کشاورز
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

بچه ها من نهایتا تا اخر مهر فرصت دارم و باید فیزیک دهم رو تموم کنم چون امسال میرم یازدهم و تدریس های اقای یاری حجمشون زیاده کدوم استاد بنظر شما خیلی خوب و نکته ای درس میدن تو حجم کمتر یطوری که من برم تا اخر مهر تموم کنم

دانش-آموزان-آلاء
    ریاضیا فیزیک

شبیه قولای دم عیدم که همه چرتن:)))

Mahdi_3M Amin OveiciA 3 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • ر ریحانه کشاورز

بچه ها من نهایتا تا اخر مهر فرصت دارم و باید فیزیک دهم رو تموم کنم چون امسال میرم یازدهم و تدریس های اقای یاری حجمشون زیاده کدوم استاد بنظر شما خیلی خوب و نکته ای درس میدن تو حجم کمتر یطوری که من برم تا اخر مهر تموم کنم

دانش-آموزان-آلاء
      ریاضیا فیزیک

Mahdi_3M آفلاین
      Mahdi_3M آفلاین
      Mahdi_3
      ریاضی

ریحانه کشاورز تدریس فیزیک آقا یاری خیلی خوبه،نمیتونی در طول سال تدریسارو ببینی؟

شهر از صـבا پر است
      ولے از سخن، تهی....

ر 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Mahdi_3M Mahdi_3

ریحانه کشاورز تدریس فیزیک آقا یاری خیلی خوبه،نمیتونی در طول سال تدریسارو ببینی؟

ر آفلاین
        ر آفلاین
        ریحانه کشاورز
        دانش آموزان آلاء

@mahdi-najafi-2 متاسفانه واسه فیزیک دهم نه حداقل🥺💔

Mr Unknown XDM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • ر ریحانه کشاورز

@mahdi-najafi-2 متاسفانه واسه فیزیک دهم نه حداقل🥺💔

Mr Unknown XDM آفلاین
          Mr Unknown XDM آفلاین
          Mr Unknown XD
          دانش آموزان آلاء

ریحانه کشاورز سلام تو که رشتت ریاضیه ، معمولا بچه های ریاضی شیمی رو کمتر میخونن یا به کل نمیخونن ، ترجیحا جزو دسته اولی باش
          اون تایم شیمی رو اگر اختصاص بدی راحت میرسی که ببینی
          حیف هست تدریس آقای یاری داخل دهم واقعا کامله ،، بعدشم وقت گیر نیست حجمش از دور زیاده اقای یاری روند محاسبات به شدت آرومی دارن تو بزن روی سرعت ۲ اگر حس کردی آسون هست ،، همه فصل هارو هم نمی‌خواد بخونی مثلا ترمودینامیک رو الان نخونش بقیه رو ترجیحا بخون اگر هم تموم نشد وسط سال ببین

ر Mohammad javad MajlesiM 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Mr Unknown XDM Mr Unknown XD

ریحانه کشاورز سلام تو که رشتت ریاضیه ، معمولا بچه های ریاضی شیمی رو کمتر میخونن یا به کل نمیخونن ، ترجیحا جزو دسته اولی باش
            اون تایم شیمی رو اگر اختصاص بدی راحت میرسی که ببینی
            حیف هست تدریس آقای یاری داخل دهم واقعا کامله ،، بعدشم وقت گیر نیست حجمش از دور زیاده اقای یاری روند محاسبات به شدت آرومی دارن تو بزن روی سرعت ۲ اگر حس کردی آسون هست ،، همه فصل هارو هم نمی‌خواد بخونی مثلا ترمودینامیک رو الان نخونش بقیه رو ترجیحا بخون اگر هم تموم نشد وسط سال ببین

ر آفلاین
            ر آفلاین
            ریحانه کشاورز
            دانش آموزان آلاء

Mr Unknown XD متاسفانه من شیمی دهم رو تموم کردم جمع بندیشو بصورت کامل😂🌸چون من از اخر امتحانا شروع کردم متاسفانه فقط تا الان سمت فیزیک نرفتم

0
            • ر آفلاین
              ر آفلاین
              ریحانه کشاورز
              دانش آموزان آلاء

honey Hhh Hh

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • ر ریحانه کشاورز

Mr Unknown XD متاسفانه من شیمی دهم رو تموم کردم جمع بندیشو بصورت کامل😂🌸چون من از اخر امتحانا شروع کردم متاسفانه فقط تا الان سمت فیزیک نرفتم

Mr Unknown XDM آفلاین
                Mr Unknown XDM آفلاین
                Mr Unknown XD
                دانش آموزان آلاء

ریحانه کشاورز اولویت بندین رو به نظرم جابگا گذاشتیا فیزیک خیلی درس شیرین تری هست شاید تا الان باهاش مشکل داشتی ولی همین آقای یاری به معنای واقعی تدریس دهمشون طوری هست که مشتاقتون میکنه ،،، در قالب همون سال یازدهم میرسین که کامل دهم رو هم بخونین

ر 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2

ریحانه کشاورز اولویت بندین رو به نظرم جابگا گذاشتیا فیزیک خیلی درس شیرین تری هست شاید تا الان باهاش مشکل داشتی ولی همین آقای یاری به معنای واقعی تدریس دهمشون طوری هست که مشتاقتون میکنه ،،، در قالب همون سال یازدهم میرسین که کامل دهم رو هم بخونین

ر آفلاین
                  ر آفلاین
                  ریحانه کشاورز
                  دانش آموزان آلاء

Mr Unknown XD راستش اره موافقم من یذره از باز کردن فیزیک میترسم😶😂

2
                  • ر ریحانه کشاورز

Mr Unknown XD راستش اره موافقم من یذره از باز کردن فیزیک میترسم😶😂

Mr Unknown XDM آفلاین
                    Mr Unknown XDM آفلاین
                    Mr Unknown XD
                    دانش آموزان آلاء

ریحانه کشاورز برای اینکه علاقمند بشی یک سری کاربرد هاشو میگم در قالب همین کتاب درسی هم هست

مثلا مدار
                    تو اصلا نمیدونی زدن تست های مدار چه حسی داره وقتی درست بزنی حس میکنی مستقیما یک مهندس برق هستی 😂 البته به شرطی که واقعا حس کنی یعنی تو حس کنی اره جریان داره حرکت میکنه از این جهت به اون جهت و این اتفاقا براش میوفته
                    اگر ولتاژ کم و زیاد بشه فلان دستگاه میسوزه یا نمیسوزه و ...
                    اصلا یک حس خوبی داره

فصل مغناطیس که میرسه خیال‌پردازی هات میتونه شروع بشه مثلا بگی یک دستگاه بسازم ادمارو با ((نیرو)) مغناطیسی پرت کنه این سمتو اون سمت یا مثلا اون تغییر ولتاژ های برق چطوری کار میکنن که برق رو از کارخونه به خونه ما میارن ،، یا اصلا سازو کار های ساده اهن ربا رو ببینی

از فیزیک دهم بگم یک کم 😂
                    فصل فشار که ازمایش هاش همش قابل انجامه تو بگو این بر اب میریزم چع اتفاقی میوفته چی میشه چی نمیشه؟؟ شکل نهایی چیه؟ و ...
                    از کارو انرژی زیاد حرفب ندارم 😂
                    از گرما مثلا تاحالا به این فکر کردی چقدر یخو بندازی توی آب تا واقعا ابت دماش خوب بشه بعد بخوری یا یک دستگاه چقدر انرژی داشته باشه تا بتونه فلانی رو گرم یا سرد کنع
                    از ترمودینامیک بگم حجم رو سیخ بزنی انفجار تولید بشه و این کارا ( ازمایشس توی کتاب معرفی شده) مثلا در ماشین چه اتفاقاتی میوفته و این حرفا گرچه من بهشون هیچ علاقه ای نداشتم
                    از فیزیک دوازدهم
                    اون لحظه که سوالای حرکت شناسی ذو حل میکنی گاهی بهت این حس می‌تونه دست بده که مثلا تو این خیابونو متراژ بندی کردی و کشیدی و ...
                    یا لحظه تحلیل سوالان دینامیک خدایی حس مهندس عمران بودن دست میده مخصوصا تستایی که سخت سخت باشن و چند قسمتی

FarhaddF ر 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    2

ریحانه کشاورز برای اینکه علاقمند بشی یک سری کاربرد هاشو میگم در قالب همین کتاب درسی هم هست

مثلا مدار
                      تو اصلا نمیدونی زدن تست های مدار چه حسی داره وقتی درست بزنی حس میکنی مستقیما یک مهندس برق هستی 😂 البته به شرطی که واقعا حس کنی یعنی تو حس کنی اره جریان داره حرکت میکنه از این جهت به اون جهت و این اتفاقا براش میوفته
                      اصلا یک حس خوبی داره

فصل مغناطیس که میرسه خیال‌پردازی هات میتونه شروع بشه مثلا بگی یک دستگاه بسازم ادمارو با ((نیرو)) مغناطیسی پرت کنه این سمتو اون سمت یا مثلا اون تغییر ولتاژ های برق چطوری کار میکنن که برق رو از کارخونه به خونه ما میارن ،، یا اصلا سازو کار های ساده اهن ربا رو ببینی

از فیزیک دهم بگم یک کم 😂
                      فصل فشار که ازمایش هاش همش قابل انجامه تو بگو این بر اب میریزم چع اتفاقی میوفته چی میشه چی نمیشه؟؟ شکل نهایی چیه؟ و ...
                      از گرما مثلا تاحالا به این فکر کردی چقدر یخو بندازی توی آب تا واقعا ابت دماش خوب بشه بعد بخوری یا یک دستگاه چقدر انرژی داشته باشه تا بتونه فلانی رو گرم یا سرد کنع
                      از ترمودینامیک بگم حجم رو سیخ بزنی انفجار تولید بشه و این کارا ( ازمایشس توی کتاب معرفی شده) مثلا در ماشین چه اتفاقاتی میوفته و این حرفا گرچه من بهشون هیچ علاقه ای نداشتم
                      از فیزیک دوازدهم
                      اون لحظه که سوالای حرکت شناسی ذو حل میکنی گاهی بهت این حس می‌تونه دست بده که مثلا تو این خیابونو متراژ بندی کردی و کشیدی و ...
                      یا لحظه تحلیل سوالان دینامیک خدایی حس مهندس عمران بودن دست میده مخصوصا تستایی که سخت سخت باشن و چند قسمتی

FarhaddF آفلاین
                      FarhaddF آفلاین
                      Farhadd
                      تجربی

Mr Unknown XD 😅 😆 اون اولی رو خوب نوشتین.....
                      خدا بهتون طول عمر بده😄

Farhad

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • MohamadHoseinM آفلاین
                        MohamadHoseinM آفلاین
                        MohamadHosein

بنظرم درسنامه های آقای یاری رو از دست نده.الانم که تازه داری میری یازدهم پس وقتشو داری بنظرم که بتونی با آقای یاری پیش بری.اگر بنا به هر دلیلی بازم نرسیدی تموم کنی توی فصل 3 و 4 یازدهم که مغناطیسه و مطالب آسونه فرصت داری دوباره بری سراغ دهم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Akbar AaliA آفلاین
                          Akbar AaliA آفلاین
                          Akbar Aali
                          دانش آموزان آلاء

من که طرفدار اکید استاد طلوعیم

پرستو باباییپ ر 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Akbar AaliA Akbar Aali

پرستو باباییپ آفلاین
                            پرستو باباییپ آفلاین
                            پرستو بابایی
                            فارغ التحصیلان آلاء

Akbar Aali
                            تدریس ایشون خوبه ؟!
                            منم متاسفانه همین مشکل رو دارم ،از اول تابستون تا الان اصلا نتونستم سمت فیزیک برم

آدمی دوام می‌آورد، وَرایِ حدِ تصور

MohamadHoseinM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

مثلا مدار
                              اصلا یک حس خوبی داره

از فیزیک دهم بگم یک کم 😂
                              از فیزیک دوازدهم

ر آفلاین
                              ر آفلاین
                              ریحانه کشاورز
                              دانش آموزان آلاء
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ریحانه کشاورز انجام شده

Mr Unknown XD ممنون از پستت واقعا بینظیر بود😂🙏🏻🧡🧡🧡🧡🧡حتما استفاده میکنم با عشق ب فیزیک میرم جلو😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • Akbar AaliA Akbar Aali

ر آفلاین
                                ر آفلاین
                                ریحانه کشاورز
                                دانش آموزان آلاء

Akbar Aali 👍🏼

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • پرستو باباییپ پرستو بابایی

Akbar Aali
                                  تدریس ایشون خوبه ؟!
                                  منم متاسفانه همین مشکل رو دارم ،از اول تابستون تا الان اصلا نتونستم سمت فیزیک برم

MohamadHoseinM آفلاین
                                  MohamadHoseinM آفلاین
                                  MohamadHosein

پرستو بابایی آقای طلوعی فوق العادس . اول که تشریحی خوب فهموند میره سراغ روش تستی و واقعا کاربردیه روش هاشون.من که توی فصل کار و انرژی کامل ترین تدریس رو از ایشون دیدم فقط که به جرعت میتونم بگم هیچ تستی نیست که نشه با تدریس ایشون زدش

پرستو باباییپ ر 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • MohamadHoseinM MohamadHosein

پرستو بابایی آقای طلوعی فوق العادس . اول که تشریحی خوب فهموند میره سراغ روش تستی و واقعا کاربردیه روش هاشون.من که توی فصل کار و انرژی کامل ترین تدریس رو از ایشون دیدم فقط که به جرعت میتونم بگم هیچ تستی نیست که نشه با تدریس ایشون زدش

پرستو باباییپ آفلاین
                                    پرستو باباییپ آفلاین
                                    پرستو بابایی
                                    فارغ التحصیلان آلاء

@Mohamad-hosein-Hasani
                                    خیلی ممنونم بابت توضیحات ،لطف کردید 🙏

آدمی دوام می‌آورد، وَرایِ حدِ تصور

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • MohamadHoseinM MohamadHosein

ر آفلاین
                                      ر آفلاین
                                      ریحانه کشاورز
                                      دانش آموزان آلاء

@Mohamad-hosein-Hasani نظام قدیم هست تدریشون نه؟!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • ر ریحانه کشاورز

دانش-آموزان-آلاء
                                        ریاضیا فیزیک

Amin OveiciA آفلاین
                                        Amin OveiciA آفلاین
                                        Amin Oveici

ریحانه کشاورز سلام دقیقا ، آقای یاری زیاده فیلماش و استاد کازرانیان هم خیلی نکته کنکوری میگه توی صفرتاصد ها ، به نظرم استاد فرشید داداشی بهترین گزینست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • ر ریحانه کشاورز

دانش-آموزان-آلاء
                                          ریاضیا فیزیک

Amin OveiciA آفلاین
                                          Amin OveiciA آفلاین
                                          Amin Oveici

ریحانه کشاورز یاری ۱۸۰ تا فیلمه 😳
                                          فیلمای آقای داداشی کلا اشتباه نکنم ۹۰ تا بود ، یکماه روزی ۳ تا ببینی تمومه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه