Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فیزیک
-
پرستو بابایی آقای طلوعی فوق العادس . اول که تشریحی خوب فهموند میره سراغ روش تستی و واقعا کاربردیه روش هاشون.من که توی فصل کار و انرژی کامل ترین تدریس رو از ایشون دیدم فقط که به جرعت میتونم بگم هیچ تستی نیست که نشه با تدریس ایشون زدش
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to MohamadHosein on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mohamad-hosein-Hasani
خیلی ممنونم بابت توضیحات ،لطف کردید -
@Mohamad-hosein-Hasani نظام قدیم هست تدریشون نه؟!
-
ریحانه کشاورز سلام دقیقا ، آقای یاری زیاده فیلماش و استاد کازرانیان هم خیلی نکته کنکوری میگه توی صفرتاصد ها ، به نظرم استاد فرشید داداشی بهترین گزینست
-
ریحانه کشاورز یاری ۱۸۰ تا فیلمه
فیلمای آقای داداشی کلا اشتباه نکنم ۹۰ تا بود ، یکماه روزی ۳ تا ببینی تمومه -
Mr Unknown XD دقیقا
چرا باید کسی که رشتش ریاضیه شیمی بخونه هان؟
از حفظیاتش که به شدت متنفرم
اما من با ترمودینامیک حال کردم نمیدونم چرا شاید با بقیه فرق دارم -
Mohammad javad Majlesi به به بالاخره یکی موافق پیدا کردم ،،،، فیزیک خوبه قشنگه
-
سلام بچه ها یه سوال فیزیک دارم میشه جواب بدید
-
ریحانه کشاورز دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad javad Majlesi on آخرین ویرایش توسط ریحانه کشاورز انجام شده
Mohammad javad Majlesi چرا نباید بخونه؟! نیاز نبود نمیذاشتن واقعا تو برنامه درسی
توجه دارین دوستان که بعضی مهندسی ها نیاز به شیمی قوی دارنالبتع من خودم ب ی سری دلایل مجبور شدم اول شیمیو تموم کنم و اینکه شیمیو هم دوس دارم حالا نظرا متفاوته دیگه
-
Mr Unknown XD فیزیک فقط وقتی یکی مفهومی بهت درس بده قشنگه که بدونی چی ب چیه ن مثل من... من الان چندتا فیلمای آقای یاریو دیدم تازه دارم میفهمم این فرمولا اع کجا اومدن اثباتشون چیه️