زیست دونی
-
tamom در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
تست ترکیبی میذارم فی البداهه :|
کدام گزینه نادرست نیست؟
1)سلول هایی که توانایی اثر بروی شروع گوارش شیمیایی در دهان انسان را دارند، میتوانند فاقد ژن پپسینوژن باشند.
2)افزاایش ترشحی غده ی پینه آل میتواند بر افزایش ایمنی بدن و همچنین کاهش تونوس ماهیچه ای موثر باشد.
3)همه ی پیام هایی که از اندام های حسی بدن وارد دستگاه عصبی مرکزی میشوند، از تالاموس عبور میکنند.
4)هر سلول زنده ای در بدن انسان میتواند در اثر الودگی به ویروس اینترفرون ترشح کند.
چوابش چیشد پس؟
1)نمی توانند
2)غیرمستقیم کاهش ایمنی،توقف تونوس
3)وارد شده ها ب نخاع و...
4)بدون هسته هاجواب
اون اافزایش باید بشه کاهش
2: درسته
-
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi پس میشه گفت ۲هم اشتبه بوده چون ایمنی افزایش گفته بود
بله ولی اون اشتباه لپی لفظی بوده باید کاهش میشده
-
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@dr-bernosi فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء پیوند بینccAو آمینو اسید چی و توسط چ آنزیمی میشکند؟؟و این آمینو اسید توسط چ آنزیمی ب آمینو اسید بعدی متصل میشود؟؟
-
@dr-bernosi پس میشه گفت ۲هم اشتبه بوده چون ایمنی افزایش گفته بود
بله ولی اون اشتباه لپی لفظی بوده باید کاهش میشده
-
@dr-bernosi مرسی خیلی خوب بود
خواهش میکنم این نکات زیاده تو زیست مهم اینه که ادم ذهن بازی داشته باشه همشون خودبخود بدس میان!
-
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین! -
تست ترکیبی میذارم فی البداهه :|
کدام گزینه نادرست نیست؟
1)سلول هایی که توانایی اثر بروی شروع گوارش شیمیایی در دهان انسان را دارند، میتوانند فاقد ژن پپسینوژن باشند.
2)افزاایش ترشحی غده ی پینه آل میتواند بر افزایش ایمنی بدن و همچنین کاهش تونوس ماهیچه ای موثر باشد.
3)همه ی پیام هایی که از اندام های حسی بدن وارد دستگاه عصبی مرکزی میشوند، از تالاموس عبور میکنند.
4)هر سلول زنده ای در بدن انسان میتواند در اثر الودگی به ویروس اینترفرون ترشح کند.
چوابش چیشد پس؟
1)نمی توانند
2)غیرمستقیم کاهش ایمنی،توقف تونوس
3)وارد شده ها ب نخاع و...
4)بدون هسته هاجواب
اون اافزایش باید بشه کاهش
2: درسته
خب طراح پیش پا افتاده ایم دیگه
خوشم میاد اخرشم نمیگی تست غلطه میگی باید بشه 2
عین طراح های کنکور
این تستایی که من میذارم مستقیما زاییده ذهن من هستن بدون ویرایش! ولی بقیه تستا ویرایش میشن!
مرسی داداش ازاینکه وقت میذاری،خدایش دمت گرم خیلی مهمه این اخلاقت : ) قدرشو بدون
-
@dr-bernosi میشه ۲توضیح بدید من غده پینه آل خوندم ولی اصن همچین چیزی نداشت
غده پینه ال در پاسخ به تاریکی ملاتونین ترشح میکنه! ینی شب شده! وقتی هم شب میشه خواب هم دنبالش میاد! توی خواب بزاق کم میشه! پس ایمنی کم میشه! همچنین خواب هم رو تونوس ماهیچه ای اثر میذاره
@dr-bernosi میشه ۲توضیح بدید من غده پینه آل خوندم ولی اصن همچین چیزی نداشت
غده پینه ال در پاسخ به تاریکی ملاتونین ترشح میکنه! ینی شب شده! وقتی هم شب میشه خواب هم دنبالش میاد! توی خواب بزاق کم میشه! پس ایمنی کم میشه! همچنین خواب هم رو تونوس ماهیچه ای اثر میذاره
اووووه عجب تحلیلی خداییش دیگه به اینجاش فک نکردم
-
@dr-bernosi فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء پیوند بینccAو آمینو اسید چی و توسط چ آنزیمی میشکند؟؟و این آمینو اسید توسط چ آنزیمی ب آمینو اسید بعدی متصل میشود؟؟
@dr-bernosi فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء پیوند بینccAو آمینو اسید چی و توسط چ آنزیمی میشکند؟؟و این آمینو اسید توسط چ آنزیمی ب آمینو اسید بعدی متصل میشود؟؟
پیوند بینشون کووالانسی هست.
کتاب در صفحه ی ۱۷ شکل اخری توی کادر گفته یک انزیمی میاد و پیوند رو میشکنه اما نام نبرده. -
tamom همه سلول های بدون هسته شبکه آندو پلاسمی و گلژی ندارن؟؟
سلولهای بدون هسته و زنده،خیلی محدودن ...تا جایی ک یادمه سلول بدون هسته،زنده،بعد پذیرفتن نقش،یا اندامکی ندارن یا تغییرشکل یافتس
سلولهای بدون هسته و زنده،خیلی محدودن ...تا جایی ک یادمه سلول بدون هسته،زنده،بعد پذیرفتن نقش،یا اندامکی ندارن یا تغییرشکل یافتس
اشتباه نکنم مثل لوله غربالی
-
-
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
@Dr-Bernosi
سوالات ازمون سنجش رو کجا میتونیم پیدا کنیم؟پیداکردین بمنم بگین
-
@Dr-Bernosi
@Dr-Bernosi
البته!
شنیده بودم که جایی نمیتونیم پیدا کنیم.
گفتم شاید راهی باشه.
متشکرم از جوابتون. -
آری : )
-
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi سه؟
هر 4 مورد غلطن! چون هیدر معده و لایه مخاطی نداره!
چون اسفنج روده و گوارش برون سلولی نداره!
چون اسفنج و هیدر معده و حلق ندارن!
چون هیدر و اسفنج روده ندارن!@dr-bernosi سلام ببخشید ویدیو هایی که مربوط به سال سوم هست که زده صفر تا ۱۰۰ زیست ۳ کل فصول رو توضیح دادن؟!
-
@dr-bernosi سلام ببخشید ویدیو هایی که مربوط به سال سوم هست که زده صفر تا ۱۰۰ زیست ۳ کل فصول رو توضیح دادن؟!
@alireza-jet در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi سلام ببخشید ویدیو هایی که مربوط به سال سوم هست که زده صفر تا ۱۰۰ زیست ۳ کل فصول رو توضیح دادن؟!
فک کنم ژنتیک و چنتا فصل مونده باشه
-
1)کلروپلاست مگه یوکاریوتی نیس؟ پس چراص57پیش به کلروپلاست میگه باکتری های مهاجم... !
2)ص63پیش زیرشکل3_7:منظور از درختان بلند بدون دانه سرخس هس؟اگه اینجوری باشه متن کتاب میشه: در جنگل های باتلاقی سرخس های بلند و سرخس های کوتاه غلبه داشتند!!
3)نخستین سلول های فتواتوتروف و نخستین فتوسنتزکنندگان و نخستین سلول های فتوسنتزکننده چه فرقی باهم داره؟/
4)یولاف کجای کتابه و چیه؟
5)حشرات چندین عدسی و قرنیه دارن یا یدونه؟؟ ص74سوم نوشته یدونه!
دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل . . . @Ata1214