سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to jalal moghari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
jalal moghari
سلام استاد وقت بخیر مچکرم -
سلام .فوق کلیه و کلیه توسط صفاق پوشیده میشن؟ توی ی تستی خونده بودم که کلیه و فوق کلیه تو محوطه شکمی نیستن
-
سلام استاد برای دهم و یازدهم با هم چه کتاب تستی معرفی میکنید جامه با هم باشه برا تست
-
آقاجان نورون فقط میتونه با غدد و نورون دیگه و سلول های بافت های ماهیچه ای ارتباط برقرار کنه با بقیه نمیتونه درسته؟
-
سلام استاد خسته نباشید
آیا درسته که بگیم چون نوتروفیل از دیگر فاگوسیت ها سریع تره در برخورد با میکروب زود تر میرسه و مقابله می کنه؟
یا باید بگیم که بیگانه خوار های بافتی زود تر با میکروب ها برخورد و مقابله می کنند؟؟ -
پرستو بابایی ممنون بابت راهنماییتون
-
استاد ببخشید کار اصلی کبد چیست ؟
در درسنامه کتابی دیدم نوشته بود( غدد برون ریز هورمون می سازد اما در مورد غده هایی که هم بخش درون ریز و هم برون ریز دارند داستان فرق می کند)
منظورش چیست چه فرقی می کند ؟ -
آقا در غده بزاقی و سایر غدد سلول های پوششی غده ای وجود داره؟
-
استاد سوالم اینه که زمانی که در دهان امیلاز گوارش ناقص انجام میده کار امیلاز همونجا تموم میشه یا نه وقتی به مری میاد وبلد به معده و... میره درحال گواش دادنه بعد این برای انزیم های معده هم صدق میکنه؟
یعنی ما در کل لوله گوارش بخاطر این انزیمها که درحال کارن گوارش شیمیایی داریم حتی در روده بزرگ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to رضا غفاری 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
رضا غفاری 0
سلام بله -
سلام
آیا در ریشه و ساقه مسن گیاه ۲ لپه ای کلرو پلاست وجود ندارد؟
ایا داخلی ترین یاخته ها در یک نهاندانه ۲ لپه ای یاخته هایی مرده اند؟
ایا عنصر اوندی و ابکش لان دارند؟ -
آقا در ساختار تار ماهیچه ای کدام نوع شبکه آندوپلاسمی وجود داره؟
-
سلام
جواب این تست رو کتابِ تست زده گزینه ۳ و گزینه ۱ رو با این دلیل که یاخته های دارینه ایی تو لایه اپی درم یافت میشن رد کرده ولی مگه به علت وجود رگ های خونی در لایه درم ما گویچه های سفید که در خون هستند و جزء دومین خط دفاعی هستند نمیبینیم؟! -
سلام روزتون خوش.
استاد ممنون میشم به این سوالاتی که کنارشون علامت سوال زدم ، جواب بدین. -
پرستو بابایی پس چرا کتاب گفته خیر؟!
-
انزیمها درپی اچ های خاصی فعالیت میکنند الان انزیم امیلاز در دهان، در مری یا معده که اسیدی هست هم فعالیت میکنه? اگه اینطور نیست پس چرا در مری هم گوارش شیمیایی داریم؟
-
سلام استاد وقتتون بخیر و خیلی ممنون برای تشکیل کلاس رفع اشکال، ،چند سوال داشتم 1-در مورد گزاره« در سیاهرگ باب و فوق کبدی میتوان اجزای حاصل از گوارش لیپید ها را دید» اگرچه برای جذب باید وارد مویرگ لنفی شده و بعدش به جریان خون وارد بشن با این حال میشه درست در نظر گرفت؟
2-همواره گوارش درون سلولی از نوع واکوئل غذایی، در مرحله بعدش گوارشی و درنهایت دفعی هستش؟ برای مثال باید بگیم گوارش درون سلولی هیدر هم مثل پارامسی عمل میکنه بعد از فاگوسیتوز و گوارش برای دفع مواد زائد رو دوبار اگزوسیتوز میکنه؟ یکبار برای ورود به سلول های پوشاننده سطح خارج و بعد به محیط بیرون یا برخلاف پارامسی از راه تنها منفذش دفع میکنه؟
معذرت میخوام این سوالم از مباحث این جلسه نیست ولی در تستی بود و خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید3- در مرحله چهارم ازمایش گریفیت باید بگیم سه نوع باکتری پوشینه دار کشته شده با گرما، پوشینه دار زنده و بدون پوشینه زنده در خون و شش موش دیده میشه یا باید بگیم جمله غلطه چهار نوع هستن و باکتری بدون پوشینه کشته شده توسط سیستم ایمنی موش هم حساب کنیم -
@mahshid-avajian
سلام وقت بخیر .من توی یه جزوه خونده بودم که شفاف توی نگه داری کلیه سر جای خودش نقش نداره .از اونجایی که نقش و وظیفه صفاق اینه که اندام های درون شکم رو سر جای خودش نگه داره پس وقتی نقشی برای نگه داشتن کلیه نداره پس فکر می کنم کلیه توسط صفاق پوشیده نشده .. -
سلام استاد موقاری وقت بخیر. عذر میخوام من. دو تا سوال داشتم.
۱_ فقط سیاهرگ هایی که دریچه لانه کبوتری دارند تحث تاثیر تلمبه ماهیچه اسکلتی قرار میگیرند ؟؟۲_ توی جریان توده ای شبکه مویرگی گلومرول فقط خروج مواد رو داریم درسته ؟ و در عین حال یعنی توی شبکه مویرگی کبد که توسط سیاهرگ باب ساخته شده فقط خروج مواد رو داریم ؟؟
-
مهدیه حبیب زاده ببینید شاید منظور استاد این بوده که در روده بزرگ برا اینکه یک سری جاندار داریم که گوارش سلولز رو انجاممیدن < که ما از مواد گوارش یافته اونا استفاده نمیکنیم >بوده ولی طبق کتاب مراحل نهای گوارش در روده باریک هستش البته شایدم من اشتباه میکنم