7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
گزاره:هنگام عقب کشیدن دست در برخورد با جسم داغ
در قسمت خاکستری نخاع ۳ سیناپس بین یاخته های عصبی برقرار شده است -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Ahmadreza Amanzadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ahmadreza Amanzadeh
سلام ،غلطه ؟! -
Ahmadreza Amanzadeh
غلطه!
چهار تا نه سه تا -
@Allen-Gamer
-
گزاره:هنگام برخورد دست با جسم داغ، نورون حسی با نورون حرکتی ماهیچه پشت بازو سیناپس برقرار کرده و با ارسال پیام عصبی موجب کشیدن دست از جسم داغ می شود.
-
Ahmadreza Amanzadeh
اگر منظورت اون شکله هستش خب باید بگم که نه نورون حسی با نرون رابط سیناپس میده که تازه این نورون رابط با نورون حرکتی ماهیچه پشت بازو سیناپس میده ولی فقط هم این نیست یه سیناپسی هم با ماهیچه جلو بازو داره
وتازه شم الزاما بین نورون حسی و حرکتی ، نورون رابط نیست -
گزاره
در بدن یک فرد سالم و نابالغ هــر ساختاری که در هنگام بلع مانع ورود غذا به بخشی که در دیواره خود غضروف های C شکل دارد می شود ، در ساختار خود واجد یاخته هایی مشابه صفحات رشد استخوان های دراز است. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Foruhar on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Allen-Gamer
درسته !
منظور اپی گلوت هستش که می دونیم جنسش غضروفه ؛جنس صفحات رشد هم همونطور که می دونیم غضروفیه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
درست میگم ؟! -
پرستو بابایی سلام
ایا این جمله درسته؟؟
همه جاندارانی که توانایی سازش با محیط را دارند به طور معمول مولکول زیستی حاوی اطلاعات وراثتی شان در هسته قرار دارد. -
Erfan Iranmanesh 1 خیر 100 درصد فحشه
-
Erfan Iranmanesh 1 دام تستی این سوال کلمه به طور معمول هستش
-
Erfan Iranmanesh 1 حواسا جمع به طور معمول یعنی به طور طبیعی گرفتید خب ما باکتری داریم که به طور معمول هسته نداره
-
این پست پاک شده!
-
Erfan Iranmanesh 1 این سوال ترکیبی از زیست دوازدهم فصل 4 گفتار 2 از اون شکلی که باکتری ها سازش میکنن . گرفته شده
-
Erfan Iranmanesh 1
هر سلولی یوکاریوت نیست هسته داشته باشه...
باکتری هم سلول طبیعی هست اما هسته نداره و دناش در سیتوپلاسمش رها هست -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Erfan Iranmanesh 1 on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Erfan Iranmanesh 1
سلام وقت بخیر
فکر می کنم درست باشه،چون گفته به طور معمول و قید کلی نیست -
@Rahman-Atafat گفته به طور معمول نه صد درصد
یعنی ممکنه در هسته باشه یا نباشه که در این صورت درسته -
این پست پاک شده!