هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=58be64c4cce)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=58be64c4cce)
-
@Rahman-Atafat ای نو بعد خیلی مهمه رحمان
شاید خودت هم متوجه نشده باشی میشه بعدش رو بگی ؟ -
@Allen-Gamer و کم خونی اتفاق میفته.
از دیدگاه دیگه ویتامین های بی کلا (کتاب ب۹. رو برا این عنوان بولد کرده بیشتر اینم هست ولی) برا تقسیمات لازمن -
از دیدگاه دیگه ویتامین های بی کلا (کتاب ب۹. رو برا این عنوان بولد کرده بیشتر اینم هست ولی) برا تقسیمات لازمن -
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
Mo Xo و بعدش مغز زرد به مغز قرمز تبدیل میشه
همینو میخواستم
-
Mo Xo اره کم خونه اتفاق میوفته درست
ولی دقت کردید توی تست گفتم بخش مرکزی استخوان ران ؟؟
که مغز زرده ؟
و در کم خونی های شدید مغز زرد تبدیل به قرمز میشه ؟@Allen-Gamer
نه راستش دقت نکردم:)
چون با ی دلیل وقتی رد میشه لزومی ندارع دیگه بریم دنبال دلایل دوم(الانو نمیگم الان مهمه چون تحلیل میکنید سر جلسه منظورم بود:) -
حالا که دور همیم یه گزاره بگم نتونین حل کنید ، بخندیم
گزاره
در بدن فردی که یاخته های کروی شکل موجود در غده برون ریز معده دچار اختلال شده اند ، ممکن است تولید گویچه های قرمز در بخش مرکزی بلندترین استخوان بدن صورت بگیرد.
@Allen-Gamer
فکر می کنم که درست باشه -
@Allen-Gamer
چون با ی دلیل وقتی رد میشه لزومی ندارع دیگه بریم دنبال دلایل دوم(الانو نمیگم الان مهمه چون تحلیل میکنید سر جلسه منظورم بود:)Mo Xo در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer
چون با ی دلیل وقتی رد میشه لزومی ندارع دیگه بریم دنبال دلایل دوم(الانو نمیگم الان مهمه چون تحلیل میکنید سر جلسه منظورم بود:)آره درسته
من باید میگفتم که امکان نـــــدارد -
@Allen-Gamer
فکر می کنم که درست باشهپرستو بابایی
دلیلش :چون فرد دچار کم خونی شده و در موارد کم خونی ممکنه که مغز زرد تبدیل مغز قرمز بشه و به تولید گویچه های قرمز بپردازه -
Mo Xo در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer
چون با ی دلیل وقتی رد میشه لزومی ندارع دیگه بریم دنبال دلایل دوم(الانو نمیگم الان مهمه چون تحلیل میکنید سر جلسه منظورم بود:)آره درسته
من باید میگفتم که امکان نـــــدارد@Allen-Gamer
اره اینجوری ادامه جمله مهم میشد
الان اما نه -
Mo Xo در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer
الان اما نهیه ماهان نامی بود توی آلاخونه
Mahan xodayi 2
شما هستید ؟ -
گفته است:
Mo Xo و بعدش مغز زرد به مغز قرمز تبدیل میشه
همینو میخواستم
@Allen-Gamer اینم یادت باشه کانال مرکزی استخوان جزو هیچ یک از بافت های استخوانی نیستا فق یه سوراخه همین اگر تست برگرده بهت بگه که در اثر اسیب به یاخته هایی دارای زواءدی در معده مغز زرد در بافت اسفنجی به مغز قرمز تبدیل میشود این جمله غلطه گرفتی
-
Mo Xo در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer
الان اما نهیه ماهان نامی بود توی آلاخونه
Mahan xodayi 2
شما هستید ؟@Allen-Gamer
بله -
Mo Xo در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer
بلهوای ماهان دهنت سرویس فکر کردم دیگه آلا خونه نیستی
نگرانت بودیم -
@Allen-Gamer اینم یادت باشه کانال مرکزی استخوان جزو هیچ یک از بافت های استخوانی نیستا فق یه سوراخه همین اگر تست برگرده بهت بگه که در اثر اسیب به یاخته هایی دارای زواءدی در معده مغز زرد در بافت اسفنجی به مغز قرمز تبدیل میشود این جمله غلطه گرفتی
گفته است:
Good point !
-
گزاره
در بدن فردی که یاخته های کروی شکل موجود در غده برون ریز معده دچار اختلال شده اند ، ممکن است تولید گویچه های قرمز در بخش مرکزی بلندترین استخوان بدن صورت بگیرد.
@Allen-Gamer
درسته که ویتامین b12 کم میشه ولی این به معنای تعطیل کردن گلبول قرمز سازی نیست چون ما در کبدمون ذخایر ویتامین ۱۲ داریم . و میتونه تا یه مدت از اونا استفاده کنه و بعدش میمیره .بنابراین درسته -
گزاره
@Allen-Gamer
درسته که ویتامین b12 کم میشه ولی این به معنای تعطیل کردن گلبول قرمز سازی نیست چون ما در کبدمون ذخایر ویتامین ۱۲ داریم . و میتونه تا یه مدت از اونا استفاده کنه و بعدش میمیره .بنابراین درسته -
Mo Xo در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer
بلهوای ماهان دهنت سرویس فکر کردم دیگه آلا خونه نیستی
نگرانت بودیم@Allen-Gamer در هر کی یه گزاره
گفته است:
وای ماهان دهنت سرویس
اصن علاقس فوران میکنه ها
دیگه همه میدونسن اکانت جدیدمو تو موندی تو غار -
@Allen-Gamer
درسته که ویتامین b12 کم میشه ولی این به معنای تعطیل کردن گلبول قرمز سازی نیست چون ما در کبدمون ذخایر ویتامین ۱۲ داریم . و میتونه تا یه مدت از اونا استفاده کنه و بعدش میمیره .بنابراین درسته@erfan-f در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer
درسته که ویتامین b12 کم میشه ولی این به معنای تعطیل کردن گلبول قرمز سازی نیست چون ما در کبدمون ذخایر ویتامین ۱۲ داریم . و میتونه تا یه مدت از اونا استفاده کنه و بعدش میمیره .بنابراین درستهکی میمیره ؟
چقدر با مریضت بی احساس صحبت میکنی