رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو.................
-
بچه ها...میگم به نشانه اعتراض..بریم به همه پستاشون امتیاز منفی بدیم !!
-
نظرتون رو در مورد این تیزر بدین (تیزر قبلی رو ویرایش کردیم) و هرجا که تونستین ازش برا تبلیغ آلا استفاده کنید
ممنون
http://uploadboy.me/tu8ims8gjkel/4_771628133567692807.mp4.html -
@javadm328
)سلام به شما
ممنون که وقت گذاشتین و این تاپیک رو خوندین
باید بگم که بیشتر بچه ها در جریانن که من بهشون گفتم دمه کنکور هست و انتظاری ازشون نیست این موقع
هرکی هم همکاری کرده خیلی ازش ممنونیم
بعد اینکه من از رو هوا برنداشتم تاپیک بزنم و بگم بیاین فلان کار رو بکنیم
آدم باید هرکاری از دستش برمیاد انجام بده حتی اگه فکر می کنه 1صدم می تونه تاثیرگذار باشه
میدونید بخشندگی به چیه به اینکه هر موقع هرچی داشتی از اون ببخشی شاید بگین الان این چ ربطی داشت ربطش به اینکه که نیایم بگیم اگه ال شد بل می کنم -
@javadm328 در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
سلام من نمیخوام که تو ذوقتون بزنم ولی من میگم که به جای اینکه در ماه عسل بخواین یک کاری بکنید و هزار تا دردسر باشه و مهر تبلیغ بخوره وقت بیشتری صرف مطالعه کنیم و تو کنکور که ترکوندیم میتونید تاثیرگذارتر و بهتر و بدون دردسر برای آلا یک کاری بکنید
بازم موفق باشید در هرراهی که انتخاب میکنید ........سلام
مهر تبلیغ بخوره چه اشکالی داره؟
همه باید آلاء رو بشناسن بدونن یه همچین گروهی دارن واسه ایجاد عدالت آموزشی تو کشور ، اونم به طور رایگان وبه بهترین شکل تلاش میکننحرف شما متین اما به عمل کار برآید به سخن دانی نیست!
شما وقتتو واسه مطالعه صرف کن امیدوارم و از خدا میخوام به اون هدفی که داری برسی ولی وقتی به هدفت رسیدی پشت سرتم نگاه کن و آلاء رو فراموش نکن
اگه یه نگاهی بندازین میبینین تعداد کاربرای آلایی که بیشتر از یه سال اینجا عضو باشن و هنوزم اینجا فعالیت کنن خیلی کمه...هر کی به هدفش رسیده رفته و پشت سرشم نگاه نکرده! نمونه هاش زیاده متاسفانه -
سلام دوستان من یه پیشنهادی به اقاسهراب ومسترشاهرخی دادم حدود یه ماه پیش قبول کردن وقراربود درسایت مطرح کنن که همه ی ماها که الارومیشناسیم یه کاری برای تبلیغات گسترده الا بکنیم ولی مثل اینکه خیلی وقتشون پره ودرگیری دارن بایدمنتظربمونیم تصمیم چی گرفته میشه برای اینده الا.
-
سلام من نمیخوام که تو ذوقتون بزنم ولی من میگم که به جای اینکه در ماه عسل بخواین یک کاری بکنید و هزار تا دردسر باشه و مهر تبلیغ بخوره وقت بیشتری صرف مطالعه کنیم و تو کنکور که ترکوندیم میتونید تاثیرگذارتر و بهتر و بدون دردسر برای آلا یک کاری بکنید
بازم موفق باشید در هرراهی که انتخاب میکنید ........ -
@سعیداریایی در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
سلام دوستان اخرش نتیجه چی شد مهلت تموم شد
سلام بله مهلت تموم شد نشد بفرستیم
-
م.ر محسنی کبیر در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
من نمی دونم آخه اسم این نوشته این شخص رو باید بزارن اسم چهارتا رپر رو اورده !!
hip_hop
ارش
قهرمان زندگی من....
این افراد هستند:
بهرام نورایی
علی سورنا
سروش لشکری
اشکان فدایی
قافعلی
اون وقت نوشته مارو تازه باید پاک کنن....نمی دونم شاید بدبختا فک کردن تبلیغ داریم میکنیم...چون صد در صد ذکر کرده بودیم که دبیرستان غیردولتیه....
اینم مثل همون قضیه ای شد که یه روزی یه نفر از دوستان زنگ میزنه به اخبار 20.30 میگه یه همچین دبیرستانی هست اینکار رو کرده...20.30 ازش پرسیده غیردولتیه...گفته اره...بعد طرف گفتش تبلیغه و قطع کرد
"چ سود نیکی را وقتی نیکان سرکوب می شوند"سلام بالاخره صداوسیما داره از کنکور پول درمیاره با تبلیغ دی وی دی ها مسخره ی کنکور آسان است سخت است آسان نیست!!!! نمیاد درآمد خودشو قطع بکنه که.
-
م.ر محسنی کبیر دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۲۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط م.ر محسنی کبیر انجام شده
من نمی دونم آخه اسم این نوشته این شخص رو باید بزارن اسم چهارتا رپر رو اورده !!
hip_hop
ارش
قهرمان زندگی من....
این افراد هستند:
بهرام نورایی
علی سورنا
سروش لشکری
اشکان فدایی
قافعلی
اون وقت نوشته مارو تازه باید پاک کنن....نمی دونم شاید بدبختا فک کردن تبلیغ داریم میکنیم...چون صد در صد ذکر کرده بودیم که دبیرستان غیردولتیه....
اینم مثل همون قضیه ای شد که یه روزی یه نفر از دوستان زنگ میزنه به اخبار 20.30 میگه یه همچین دبیرستانی هست اینکار رو کرده...20.30 ازش پرسیده غیردولتیه...گفته اره...بعد طرف گفتش تبلیغه و قطع کرد
"چ سود نیکی را وقتی نیکان سرکوب می شوند" -
@فاطمه-کنکوری در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
Dr در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
@فاطمه-کنکوری در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
سلام دوستان
دلنوشته ی قهرمان زندگی منواعلام کردن روی سایت ماه عسل ببینید .http://mihanblog.com/maheasaltvفاطمه رفتم دیدم نبود که برای بقیه هم اصلا تایید نشدهpensive:
اره منم کلی گشتم اما نبود.
دیر فرستادیم ولی اشکال نداره خدا بزرگه
-
Dr در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
سلام دوستان
دلنوشته ی قهرمان زندگی منواعلام کردن روی سایت ماه عسل ببینید .http://mihanblog.com/maheasaltvفاطمه رفتم دیدم نبود که برای بقیه هم اصلا تایید نشدهpensive:
اره منم کلی گشتم اما نبود.
-
سلام دوستان
دلنوشته ی قهرمان زندگی منواعلام کردن روی سایت ماه عسل ببینید .http://mihanblog.com/maheasaltvفاطمه رفتم دیدم نبود که برای بقیه هم اصلا تایید نشده
-
@naznin-24 در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
اووووف چه بد ...همون یه برگ شانسمونم سوخت .
اشکال نداره نشد دیگه خدا بزرگه ....
-
اووووف چه بد ...همون یه برگ شانسمونم سوخت .
-
@naznin-24 در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
سلام بچه ها نمیدونم نظرم خوبه یا نه ...ولی میگم میگم اگه هر کدوم از بچه ها یه فیلم به مال عسل بفرستن بهتر باشه ...چون اگه تعداد فیلم هایی که به ماه عسل فرستاده میشه بیشتر باشه .شانس دیده شدن خیلی زیاده ...
فرصت فرستادن ویدئو تموم شده امروزم علیخانی تو برنامه گفت متاسفانه نشد ویدئو بفرستیم
-
سلام بچه ها نمیدونم نظرم خوبه یا نه ...ولی میگم میگم اگه هر کدوم از بچه ها یه فیلم به مال عسل بفرستن بهتر باشه ...چون اگه تعداد فیلم هایی که به ماه عسل فرستاده میشه بیشتر باشه .شانس دیده شدن خیلی زیاده ...
-
سلام دوستان
دلنوشته ی قهرمان زندگی منواعلام کردن روی سایت ماه عسل ببینید .http://mihanblog.com/maheasaltvفاطمه من که ندیدمش
-
-
_Mohammad_reza_نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
-
سلام دوستان
دلنوشته ی قهرمان زندگی منواعلام کردن روی سایت ماه عسل ببینید .http://mihanblog.com/maheasaltv
پست 497 از 667