سوال درمورد برنامه ریزی رایگان برکا97
-
باسلام خوبان
ببخشید درمورد برنامه ریزی سایت آلِم با عنوان برکا97 که برنامه ریزشون آقای سلیمانی هستش ی اطلاعاتی بدست بیارم کسی اینجا هست ازش استفاده کرده باشه درسال های قبل؟یا درموردش شنیده باشه؟؟میتونم بش اعتماد کنم آیا؟
اینم لینک سایت و البته برنامه:
http://www.g-alm.ir/4665
ممنون میشم راهنماییم کنین -
من جات باشم ب اینطور تبلیغات اعتماد نمیکنم و پولمو دور نمیریزم
آلا هم برنامه ریزی گذاشته میتونی استفاده کنی
یا با برنامه یه آزمون جلو بری
البته باز میل خودتونه -
سلام
دوست عزیز، برنامه مطالعاتی هر دانش آموز کنکوری مهمترین فاکتور در مسیر موفقیت در کنکور است که نباید در آن ریسکی انجام دهید اگر خودتان توانایی برنامه ریزی درست و علمی رو دارید خودتان برنامه ریزی کنید و در غیر این صورت با یک مشاور کنکور در ارتباط باشید. -
سلام
دوست عزیز، برنامه مطالعاتی هر دانش آموز کنکوری مهمترین فاکتور در مسیر موفقیت در کنکور است که نباید در آن ریسکی انجام دهید اگر خودتان توانایی برنامه ریزی درست و علمی رو دارید خودتان برنامه ریزی کنید و در غیر این صورت با یک مشاور کنکور در ارتباط باشید.mohammad300
مرسی بابت راهنماییات دوستم
اما من امکان مشاورو ندارم واس همین بود دامین گیر این برنامه شدم
که فهمیدم نمیتونم بش اعتمادی کنم...
بازم مرسی -
سلام.اگه ازمن بپرسی که میگم تادیرنشده خودتوبه برنامه برسون.من خودم2هفته اجراش کردم نتونستم بهش برسم گفتم شایدمشاوربیرون برم بهترباشه بهترنشدکه هیچ1ماه ازبرکاعقب افتادم اصلانتونستم تواون1ماه حتی به اندازه اون2هفته درس بخونم.اشتباه ازبرنامه نبودبرکایه برنامه کاملااصولی وعالیه مشکل من سرعت پایین مطالعه وخلاصه نویسیای بی جهت ونادرست ووقتای اتلافی زیادبودالآنم دارم تلاش میکنم خودموبه برنامه برسونم به شمام پیشنهادمیکنم تموم تلاشتون روبکنین که بهش برسین حداقل ازبی برنامه بودن که بهتره.وقتی باهاش پیش برین خودتون بهش ایمان میارین!
-
وارد این چیزا نشی بنظرم خیلی بهتره وقت هدر دادنه نوعی
-
واردچی نشی؟
-
22ستاره
من فقط تجربموگفتم.اگه شمام این برنامه رودیدین واجراش کردین ونتیجه نگرفتین یامیدونین اشکالی داره خوشحال میشم راهنماییمون کنین.. -
22ستاره
من فقط تجربموگفتم.اگه شمام این برنامه رودیدین واجراش کردین ونتیجه نگرفتین یامیدونین اشکالی داره خوشحال میشم راهنماییمون کنین..پزشک آینده اشکال خاصی ن
پزشک آینده در سوال درمورد برنامه ریزی رایگان برکا97 گفته است:
22ستاره
من فقط تجربموگفتم.اگه شمام این برنامه رودیدین واجراش کردین ونتیجه نگرفتین یامیدونین اشکالی داره خوشحال میشم راهنماییمون کنین..پزشک آینده در سوال درمورد برنامه ریزی رایگان برکا97 گفته است:
22ستاره
من فقط تجربموگفتم.اگه شمام این برنامه رودیدین واجراش کردین ونتیجه نگرفتین یامیدونین اشکالی داره خوشحال میشم راهنماییمون کنین..
میدونی برنامه ها باید با توجه به روحیه ادما چیده بشن از اونجایی که روحیه ادما فرق داره استفاده از یه همچین برنامه هایی رو توصیه نمیکنم من شخصا وقتتون بخیر
ا -
پزشک آینده اشکال خاصی ن
پزشک آینده در سوال درمورد برنامه ریزی رایگان برکا97 گفته است:
22ستاره
من فقط تجربموگفتم.اگه شمام این برنامه رودیدین واجراش کردین ونتیجه نگرفتین یامیدونین اشکالی داره خوشحال میشم راهنماییمون کنین..پزشک آینده در سوال درمورد برنامه ریزی رایگان برکا97 گفته است:
22ستاره
من فقط تجربموگفتم.اگه شمام این برنامه رودیدین واجراش کردین ونتیجه نگرفتین یامیدونین اشکالی داره خوشحال میشم راهنماییمون کنین..
میدونی برنامه ها باید با توجه به روحیه ادما چیده بشن از اونجایی که روحیه ادما فرق داره استفاده از یه همچین برنامه هایی رو توصیه نمیکنم من شخصا وقتتون بخیر
ا22ستاره
وقتی مشاورخوب اطرافت نیست وخودتم نمیتونی یه برنامه اصولی ودرست واسه خودت بریزی داشتن یه همچین برنامه ای خیلی کمک کنندس ولی خب هرکسی نظری داره شایدم این برنامه فقط باویژگی های من سازگاره! -
22ستاره
وقتی مشاورخوب اطرافت نیست وخودتم نمیتونی یه برنامه اصولی ودرست واسه خودت بریزی داشتن یه همچین برنامه ای خیلی کمک کنندس ولی خب هرکسی نظری داره شایدم این برنامه فقط باویژگی های من سازگاره!پزشک آینده
قرار هم نیست اصولی بریزید
فقط قرارا برنامه بریزید و آزمون و خطا تا کاملا دستتون بیاد چطوری برنامه بریزید!
مافیه استمرار داشته باشید
روش برنامه ریزی آروین هم برای اینکار پیشنهاد میشه -
سلام.اگه میگم این برنامه خوبه به خاطر چینش خوب درسا و فصل های کتاب های مختلفه و به نظرم الآن دیگه زمان مناسبی واسه آزمون و خطا نیست چند ماه دیگه کنکوره و شاید سال آخر کنکور با کتاب های ما باشه پس هر اشتباهی جبران ناپذیره مخصوصا اگه پشت کنکوریم باشی آزمون و خطا هدر دادن وقته اونم تو این موقعیت!البته من درباره روش آروین چیزی نمیدونم!