کتاب های لقمه و سوالات کنکور
-
من لقمه لغات و تاریخ ادبیاتو دارم.خیلی خوبه. تو آزمونا اینا رو راحت جواب میدم.
فک کنم برای سوالای درس به درس ادبیات کتاب الگو... البته من ندارم. فک کنم درس به درسه و البته مبحثی@zahra_asd اهامرسی..واس سوالات درس ب درس دنبال کتابیم ک فقط سوالای کنکوروداشته باشه چون کتاب دیگه دارم
-
@zahra_asd اهامرسی..واس سوالات درس ب درس دنبال کتابیم ک فقط سوالای کنکوروداشته باشه چون کتاب دیگه دارم
fatemeh201678 خواهش:)
فقط برا ادبیات؟
الگو درس به درسه ولی آزمونای آزمایشی رو هم داره
یه بار مال دوستمو دیدم
دقیق یادم نیس -
fatemeh201678 خواهش:)
فقط برا ادبیات؟
الگو درس به درسه ولی آزمونای آزمایشی رو هم داره
یه بار مال دوستمو دیدم
دقیق یادم نیس@zahra_asd ن کلا واس همه درسا میخوام ک اول سوالای کنکورو کامل داشته باشم بعدبرم سراغ بقیه تستا
-
@zahra_asd ن کلا واس همه درسا میخوام ک اول سوالای کنکورو کامل داشته باشم بعدبرم سراغ بقیه تستا
fatemeh201678 آها.
اونطوری نمیفهمم! -
fatemeh201678 آها.
اونطوری نمیفهمم!@zahra_asd کلاهیچ کتابی جزوه ای چیزی نیس ک کل سوالای کنکورو بصورت طبقه بندی شده وجدا داشته باشه؟😔😔فرداقراره برم کتابخونه واس همین عجله دارم
-
س.کتابهای لقمه وکلااینجور کتابایی که تک موضوعی بررسی میکنه وبیشترجنبه کتابچه داره تاحالااستفاده کردین؟کدوماشو؟خوبه یانه؟؟واینکه سوالات کنکور سالای قبل رو ب صورت درس ب درس بخوای چه کتابی باید بگیری؟؟لطفااگه میدونین بگین مهمه..مرسی☺☺
دانش-آموزان-آلاء ادمین حامیان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دلfatemeh201678 در کتاب های لقمه و سوالات کنکور گفته است:
س.کتابهای لقمه وکلااینجور کتابایی که تک موضوعی بررسی میکنه وبیشترجنبه کتابچه داره تاحالااستفاده کردین؟کدوماشو؟خوبه یانه؟؟واینکه سوالات کنکور سالای قبل رو ب صورت درس ب درس بخوای چه کتابی باید بگیری؟؟لطفااگه میدونین بگین مهمه..مرسی☺☺
دانش-آموزان-آلاء ادمین حامیان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دلراستش من که فقط مبتکران و فار و مهروماه (عبارتنامه)رو دارم
ازشون راضی هستم
برای لقمه هم شنیدم که میگن خوبن
حالا بستگی به خودتون داره
که باهاشون کنار میایین یا نه¡ -
fatemeh201678 در کتاب های لقمه و سوالات کنکور گفته است:
دانش-آموزان-آلاء ادمین حامیان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دلراستش من که فقط مبتکران و فار و مهروماه (عبارتنامه)رو دارم
ازشون راضی هستم
برای لقمه هم شنیدم که میگن خوبن
حالا بستگی به خودتون داره
که باهاشون کنار میایین یا نه¡@f_ssu اها بعداینا جامع هستن یا ن هرکدوم واس ی مبحث خاصن؟
-
@f_ssu اها بعداینا جامع هستن یا ن هرکدوم واس ی مبحث خاصن؟
fatemeh201678 همشون جامع هستن
-
fatemeh201678 همشون جامع هستن
@f_ssu اها..ن من جامع دارم فقط واس همین املا ولغات وتاریخ ادبیات واین چیزامیخوام ... بعدواس سوالای کنکورکتابیونمیشناسین؟
-
@f_ssu اها..ن من جامع دارم فقط واس همین املا ولغات وتاریخ ادبیات واین چیزامیخوام ... بعدواس سوالای کنکورکتابیونمیشناسین؟
fatemeh201678 قلم چی ... برید توی سایتش کتابهاش هست که فقط تستهای کنکور هستن
و تالیفی نداره توشون
من ۶ سال کنکورش رو دارم -
fatemeh201678 قلم چی ... برید توی سایتش کتابهاش هست که فقط تستهای کنکور هستن
و تالیفی نداره توشون
من ۶ سال کنکورش رو دارم@f_ssu اها..باشه مرسی ☺☺
-
@f_ssu اها..باشه مرسی ☺☺
fatemeh201678 خواهش میکنم عزیزم🌹