دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
چند مورد درباره هر یاخته دانه دار حاصل از یاخته های میلوییدی صحیح است ؟
1/می توانند در خط دفاعی از بدن فعالیت کنند که نوعی پروتیین ترشحی نوعی پروتیین دیگر را فعال میکند
2/می توانند اندازه ای بزرگ تر از اصلی ترین یاخته های دفاعی بدن داشته باشند
3/ قطعا می توانند نوعی پیک شیمیایی ترشح کنند
4/قطعا توانایی شناسایی یاخته های بیگانه از خودی را دارند یک سوال متوسط بچه های زرنگ خواهند فهمید که سوال زیاد سوال آسونیم نیست
4مورد 2مورد 0 مورد 3مورد -
گزاره
بخشی از معده گوسفند که گوارش میکروبی در آن مشاهده میشود دارای برجستگی هایی است -
گزاره
تعداد حفره های معده قطعا نمیتواند از تعداد غده های معده بیشتر باشد -
برای جزاذه کلیه:له نظر من درسته چون در کلیه سمت چپ خون از قلب نیاد و مواد دفعی هم داره که مال اندام های بالاتنه هستن و اگه حجم خون رو در سرخرگش Xبگیریم در سیاهرگش X-zهست چون مقداری آب و سایر مواد ازش گرفته شده (مثلا در سیاهرگ ۳تایاختهو۳تا اب و۲تا مواد دفعی بوده باشه درسیاهرگش ۳تایاخته ۲تااآب و ۰ تامواد دفعی هست(اعداد من دراوردیه فقط برای بیان منظور))پس حجم خونش کاهش یافته و میزان یاخته به حجمش افزایش مییابد
-
برای گزاره کلیه با نظر من...
-
به
-
عه جوابش گفتید ببخشید اومدم تو تاپیک صفحه دوم باز کرده فکر کردم صفحه اوله
-
Michael Vey درود :>>
سوال جالبیه .... تا حالا ندیدم همچین سوالی ...
بنظرم غلطه... چون یا هر غده معده از طریق مجرای مشخص و اختصاصی خودش ترشحات برون ریزش رو میریزه به حفره معده یا غده های کنار هم میتونن ( قطعا نیس) از طریق یه مجرای مشترک ترشحات برون ریزشون رو ببرن به حفره معده .
پس چون در حالت دومی قطعا نداریم پس گزاره غلطه چون ممکنه تعدادشون برابر باشه با غده معده ولی ممکنه کمتر باشه . ولی بیشتر نیست ! -
محمد فواد یدور دیگ سوال و توضیحتو بخون و بعد بگو غلطه یا صحیح:>
-
Michael Vey عه درسته گزاره ... امان از بی دقتی هعی 🥲
-
محمد فواد یسس.. گزاره درسته و شکل کتاب بطور واضح نشون میده میتونه تعداد غده ها بیشتر یا برابر با حفره ها باشهه
-
Michael Vey اینو یادتون نره یوقتتت
-
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط Ahmadreza Amanzadeh انجام شده
Michael Vey منظور سوال سیرابی و نگاری هستش تا جایی که می دونم سیرابی برجستگی هایی داره ولی در مورد نگاری فک نمی کنم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
صحیح .سیرابی طبق شکل کتاب برجستگی داره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Ahmadreza Amanzadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ahmadreza Amanzadeh
توی نگاری هم گوارش میکروبی رو داریم ؟؟؟من نمی دونستم -
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط Ahmadreza Amanzadeh انجام شده
پرستو بابایی یادمه تو یه جایی دیدم
Mo Xo همینطوره؟؟ -
پرستو بابایی بله داریم. محل اصلی گوارش میکروبی سیرابی هست. ولی تعدادی از این میکروب هایی که این گوارش رو برعهده دارن ، همراه با توده ی غذا جلو میگرن ، پس در نگاری هم تا حدی گوارش میکروبی دیده میشه.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Farhan Honar on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
خیلی ممنون -
پرستو بابایی خواهش میکنم