بنداره
-
سلام بنداره های لوله گوارشی رو چطوری آدرس می دن تو تست ها یعنی مثلا بگه بنداره ابتدای معده(پیلور) یا اینطور
بنداره انتهای مری(پیلور) این مورد رو تو تستی دیدم که نکتش این بود که باید فک کنم بنداره ها رو البته بجز بنداره ابتدای مری با کلمه انتها آدرس داد
اینطوره؟؟؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیا -
سلام بنداره های لوله گوارشی رو چطوری آدرس می دن تو تست ها یعنی مثلا بگه بنداره ابتدای معده(پیلور) یا اینطور
بنداره انتهای مری(پیلور) این مورد رو تو تستی دیدم که نکتش این بود که باید فک کنم بنداره ها رو البته بجز بنداره ابتدای مری با کلمه انتها آدرس داد
اینطوره؟؟؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیاAhmadreza Amanzadeh در بنداره گفته است:
اینطوره؟؟؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-۱۴۰۲
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیاسلام
این مورد رو دیدم ولی غیر از این هم دیدم که از نحوه قراری گیری شون در قسمت چپ یا راست بدن سوال دادن
البته به غیر از اسفنکتر ها، اعضای دیگه دستگاه گوارش رو هم سوال میدن -
Ahmadreza Amanzadeh در بنداره گفته است:
اینطوره؟؟؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-۱۴۰۲
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیاسلام
این مورد رو دیدم ولی غیر از این هم دیدم که از نحوه قراری گیری شون در قسمت چپ یا راست بدن سوال دادن
البته به غیر از اسفنکتر ها، اعضای دیگه دستگاه گوارش رو هم سوال میدن@Alba پس اینطوره ممنونم
-
A Ahmadreza Amanzadeh marked this topic as a question on
-
A Ahmadreza Amanzadeh has marked this topic as solved on
-
اینطوره؟؟؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیاAhmadreza Amanzadeh اشتباه نکنید بنداره درابتدای معده نداریم دقت کنید اون بنداره مال انتهای مری هست
-
اینطوره؟؟؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیاAhmadreza Amanzadeh نه ثابت نیست برای همشون.
بنداره ابتدای مری
انتهای مری
انتهای معده(پیلور)
انتهای روده ی باریک
داخلی مخرج
خارجی مخرجمثلا نمیشه به بنداره ی پیلور بگی بنداره ابتدای روده ی باریک.
-
Ahmadreza Amanzadeh اشتباه نکنید بنداره درابتدای معده نداریم دقت کنید اون بنداره مال انتهای مری هست
@Rahman-Atafat بنداره ابتدای معده منظورم کاردیا هست که همون نکته ای هست که گفتم یعنی ابتدا بگیم غلطه و انتهای مری باید بگیم اینو میگید؟؟
-
Ahmadreza Amanzadeh نه ثابت نیست برای همشون.
بنداره ابتدای مری
انتهای مری
انتهای معده(پیلور)
انتهای روده ی باریک
داخلی مخرج
خارجی مخرجمثلا نمیشه به بنداره ی پیلور بگی بنداره ابتدای روده ی باریک.
Farhan Honar ممنون🙏
-
@Rahman-Atafat بنداره ابتدای معده منظورم کاردیا هست که همون نکته ای هست که گفتم یعنی ابتدا بگیم غلطه و انتهای مری باید بگیم اینو میگید؟؟
Ahmadreza Amanzadeh بله دقیقا
-
اینطوره؟؟؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تجربیاAhmadreza Amanzadeh بله کلا کتاب ادرس همه بنداره ها رو از طریق انتهاشون ادرس داده.
مثلا انتهای مری
انتهای معده
انتهای روده
فقط یکی رو با ابتده گفته ابتدای مری