اگه...
-
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه برمیگشتم یکم بیشتر دندون رو جیگر میذاشتم، از شیمی و فیزیک نمیترسیدم، هر روز ورزش میکردم، به هیچی فکر نمیکردم فقط از پیشرفتم لذت میبردم و شبا به خودم میگفتم آفرین، همین که تلاش میکنی یعنی بهترینی.
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سونیای عزیزم
منشنت برا من ت این تاپیک نیومده بود
ب دلیل اتفاقایی ک توی زندگیم افتاد اصلا دلم نمخاد برگردم عقب^^
حتی نمیخام ب یادم بیارم
ولی خب میتونم اینو بگم
الان که فک میکنم اگ واقعا خدا نبود نمیدونسم چجور میتونسدم تحمل کنم
یا اصلا میتونسدم زندگیمو ادامه بدم یا ن
خلاصه...
خداروشکر امسال نتیجه خوبی گرفتم
ولی شاید میشد بهتر از این باشه!
اشکال از کم کاری خودم بوده
اگ برمیگشتم عقب به حرف خانوادم گوش میدادم و شبا زودتر میخابیدم تا صبا بهتر درس بخونم:)
اگ برمیگشتم عقب ب حرف داییم(معلم)گوش میکردم به نصیحتاش گوش میکردم مطمعنم نتیجه میداد ولی خب کم کاری کردم^^
اگ برمیگشتم عقب گول حرف رفیقامو نمیخوردم ک الکی میگفتن نخوندیم و خونده بودن منم خوشحال ک اونا هم نخوندن ذوق زده میشدم ک تنها نیستم خخ:)
هیچ وقت ب عقب برنمیگردم و من موندم و ی عالمه پشیمونی^^ -
Honey M
@fatemeh-Ma
مرسی بچه ها️
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۱، ۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
Mo Xo
البته قبلا منشنتون کردم اکانتتون پریدبیاین از تجربتون بگید برامون
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۱، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه برمیگشتم به روز اول خوندن واسه کنکور 1401، همون روز اول کلاس ثبت نام میکردم و فیلم اموزشی میدیدم.
اگه برمیگشتم تمام مباحثی که مشکل داشتم رو حذف نمیکردم و یادشون میگرفتم.
اگه برمیگشتم به اون روزا بجا اینکه یه روز بخونم و دوروز نخونم، اون دو روز هم میخوندم.
بجا اینکه صبحا سه ساعتمو با دوستام چت میکردم حالا تو فلیپ یا اینستا یا اینجا میرفتم میخوندم چون هیچکدوم بم تو کنکور کمکی نکردن و وقتمو تلف کردم.
بقیشو روزای بعد میگم خیلین -
@soniaaa
سلام
از بیشتر تصمیماتم حتی اگر اشتباه بودن راضیم ولی چنتا فاکتوری که باگ داشتم رو میگم
سال اول متوجه شدم که ده روز روزی ده ساعت بخونی ولی روز یازدهم سمت کتاب نری مطالعه نتیجه نمیده استمرار داشتن مهمترین برنامه ایه که یه کنکوری باید داشته باشهسال دومم این مسئله رو حل کردم اما تحلیل ازمونو دست و پا شکسته عمل کردم یا درست هارو بررسی نمیکردم یا نکاتشو پراکنده یاداشت میکردم. فکر میکنم اگر این یه فاکتورو رعایت میکردم رتبم صد تا کم میشد راحت تر بودم!
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من کنکوری 1402م ولی از همین الان کلی پشیمونی دارم
اگه برمیگشتم به دهم، تمام مباحثو با الا جلو میومدم و از کتابام تست میزدم. بعدش احتمالا برا زیست کتاب زیر ذره بین میگرفتم. خدا وکیلی اگ از دهم در حد معمول درسو یاد میگرفتم الان خیلی کارم جلو افتاده بود در حدی ک شاید نیاز ب راه ابریشم نمیشد و با همین صفر تا صدا پیش میومدم. چون حتی الانم ک راه ابریشم دارم بعضی وقتا فیزیک اقای یاری یا صفر تا صد اقای موقاری رو میبینم:>> -
Up...
-
نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه برمیگشتم عقب ، قدر ثانیه هامو بیشتر میدونستم ...
بیشتر از اینکه به فکر نمره و حواشی باشم درسارو مفهومی یاد میگرفتم ، زودتر از آلا استفاده میکردم و کارو به دقیقه ۹۰ نمیکشوندم
شاید ..... خیلی کارارو نمیکردم ، خیلی جاها نمیرفتم ، با خیلیا نشست و برخاست نمیکردم و برای خودم بیشتر اهمیت قائل میشدم -
سلام سلام
امیدوارم حال دل تک تکتون عالیییی باشه و الان فارغ از هر وضعیتی بدون استرس و نگرانی باشید
این تاپیک و زدم تا کنکوریای 1401 بیان بگن که
%(#ee00ff)[اگه برمیگشتین ب اولین روز ک برای کنکور جدی شروع کردین چه کارای انجام میدادین و چه کارای انجام نمیدادین؟] تا ی کمکی ب بچه های 11 ام و در کل اگه خدایی نکرده کسی پشت کنکور موند بشه :))
این جمله رو تکمیل کنید %(#ff006f)[اگ برمیگشتم ....................................]
اسپم ندید اگ میخواید درمورد پیام کسی صحبت کنید تودلی ریپلای بزنید ممنون میشم:))دعوت میکنم از:
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@انسانیا
@zahra-hamrang
@Felli
Marzieh Abouei
Matin Mousavi 1
Mahan Xodayi 2
Farhan Honar
@alzahra-daftar
@fatemeh-ma
Mr Unknown XD
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
Mohammad Lotfi 0
@همه دوستانی که الان خاطرم نیستن@Soniaaa اگه بر میگشتم ب عقب اعتماد نمیکردم ب خیلیا
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
اگه برمیگشتم یه فکر حسابی برای کنترل استفاده از گوشی میکردم
-
اگر برمیگشتم عقب پشت کنکور نمیموندم
-
با یه سریا دوست نمیشدم
با یه سریا دوست نمیشدم
با یه سریا دوست نمیشدم
استفاده از گوشیو مدیریت میکردم
کمتر درگیر حواشی میشدم
بیشتر قدر زمانو میدونستم
آزمون اسم مینوشتم
مشاور میگرفتم