گیاهی 🌿
-

سلام به همگی ،خسته نباشید
من این جمله رو اصلا متوجه نمیشم !!! میشه شما یه توضیح در موردش بدید -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
-
@Rahman-Atafat
بله درستن -
اما هستک این خارج از کتابه و از شما نمی خوان این رو ولی قبلا تو کتاب بودش تو فصل 6 یازدهم رو شکل پروفاز میتوز نشون داده بودش ولی حذف شده
@Rahman-Atafat
ممنون بابت راهنماییتون ،اما مشکل من مورد اول بود .ممنون میشم در مورد اون توضیح بدید -
@Rahman-Atafat
ممنون بابت راهنماییتون ،اما مشکل من مورد اول بود .ممنون میشم در مورد اون توضیح بدیدپرستو بابایی حقیقتش من یادمه یه وقت تو ه نشر الگو دیده بودم که گفته بود ساقه تک لپه ها و دو لپه ها هر سه نوع یاخته ب سامانه بافت زمینه ای رو دارن ریشه تک لپه ای ها و فک کنم دو لپه ای ها هم از اون سه نوع یاخته فقط کلانشیم نداشت البته تو یه نکته تستش دیده بودم اینو ولی این رو من هیچ جای کتاب ندیدم که بگه پوست کدوم یاخته های سامانه بافت زمیته ای رو داره و کدوماش رو نه این خیلی سطح بالاس یوقت منم یادم نبود این نکته رو یدفع یادم اومد
-
پرستو بابایی حقیقتش من یادمه یه وقت تو ه نشر الگو دیده بودم که گفته بود ساقه تک لپه ها و دو لپه ها هر سه نوع یاخته ب سامانه بافت زمینه ای رو دارن ریشه تک لپه ای ها و فک کنم دو لپه ای ها هم از اون سه نوع یاخته فقط کلانشیم نداشت البته تو یه نکته تستش دیده بودم اینو ولی این رو من هیچ جای کتاب ندیدم که بگه پوست کدوم یاخته های سامانه بافت زمیته ای رو داره و کدوماش رو نه این خیلی سطح بالاس یوقت منم یادم نبود این نکته رو یدفع یادم اومد
@Rahman-Atafat
آها خیلی مچکرم -
@Rahman-Atafat
آها خیلی مچکرمپرستو بابایی این گزاره در تست بوده ؟؟؟
-
پرستو بابایی این گزاره در تست بوده ؟؟؟
@Rahman-Atafat
نه ،توی جزوه طلایی ماز بود -
@Rahman-Atafat
نه ،توی جزوه طلایی ماز بودپرستو بابایی اوف اون جزوه منم داشتم خیلی خیلی نکاتش سطح بالا بود
-
پرستو بابایی اوف اون جزوه منم داشتم خیلی خیلی نکاتش سطح بالا بود
-
پرستو بابایی اوف اون جزوه منم داشتم خیلی خیلی نکاتش سطح بالا بود
@Rahman-Atafat
بله خیلی نکات ریزی میگه -
@Rahman-Atafat پیشنهاد میکنم شما که زیستتون خوبه خودتون نکته در بیارید و ترکیب کنید مباحث رو با هم چون واقعا اون همه نکته تو ذهن نمیمونه واقعا من دهم داشتم ولی چون خودم بلد بودم واژه های کتاب تحلیل کنم دیگه ازش استفاده نکردم
@Rahman-Atafat
خیلی ممنونم بابت پیشنهادتون ،همین کار رو می کنم 🌹 -
S sarvin Piri has marked this topic as solved on