Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سوال از مبحث فشار
-
سلام دوستان ببخشید میشه این سوال به من توضیح بدید
-
سلام
کجاشو مشکل دارین -
Foruzan Taheri سلام دوست عزیز
خوش اومدی به جمع آلاییها
لطفا برای تاپیکت عنوان مناسب انتخاب کن
برای اینکه یاد بگیری چطوری راحتتر پست بذاری و تاپیک بزنی که به مشکل برنخوری
پیشنهاد میدم تاپیک زیر رو مطالعه کنی
https://forum.alaatv.com/topic/42962
عنوان تاپیکت ادیت شد. -
علیرضا تمدنی اینکه هر چی ارتفاع بیشتر فشار بیشتر الان تو نقطه C باید فشار بیشتر از نقطه Bو Aباشه
یا من دارم اشتباه میکنم -
Foruzan Taheri در سوال از مبحث فشار گفته است:
علیرضا تمدنی اینکه هر چی ارتفاع بیشتر فشار بیشتر الان تو نقطه C باید فشار بیشتر از نقطه Bو Aباشه
یا من دارم اشتباه میکنمآها الان دیدم سوالتونو ، خب ببینید فشار اونطوری که فکر کنی نیست که بگی خب هر کی ارتفاع بیشتر فشارش بیشتر ،، مخصوصا الان که داری در دو مایع متفاوت میسنجی ،، باید مثلا بگی نقطه c فشارش هست مثلا فشار هوا،، حالا نقطه هم تراز در مایع خودش میشه بازم فشار هوا ،، خب خب داخل لوله پر هوا که حرکت کنیم فشار تغییر نمیکنه ،، به همین روال بررسی کنید ، من مداد و کاغذ بیاد دستم مینویسم
-
Mr Unknown XD آخه هر دو مایع روغن هست
-
Foruzan Taheri ارتفاع باید از سطح آزادِ مایع سنجیده بشه
-
سلام دوست عزیز به نظر بنده باید از نقطه b شروع کنیم میبینیم که فقط هوا بالای اون هست پس فشار اونجا فقط ناشی از هوا خواهد بود و در نقطه c هم فشار هوا را داریم و هم به اندازه 0.5 متر فشار روغن را داریم که یه اندازه pgh روغن به ارتفاع 0.5 متر از فشار b بیشتر است و تا اینجا با معادلات ساده ریاضی فشار c وb به دست میاد. حالا باید برای نقطه a بیاییم ارتفاع 2/5 متر رو در چگالی و شتاب گرانش ضرب کنیم و بر حسب پاسکل به دست بیاریم و از فشار c کم کنیم تا فشار a به دست بیاد