هر کی یه گزاره

-
@Allen-Gamer
خب شما توی گزاره گفتید موجب به کاهش ارتفاع نمیشه ..
در حالی که باعث میشهپرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Allen-Gamer
خب شما توی گزاره گفتید موجب به کاهش ارتفاع نمیشه ..
در حالی که باعث میشهآره ببخشید
خلاصه اینکه موجب کاهش ارتفاع میشه -
@Rahman-Atafat
پس با این حال این عبارت باید غلط باشه دیگهپرستو بابایی بله غلطه
-
گزاره:در یک نورون عصبی همواره فسفات سیتوپلاسم در حال افزایش است.
-
Ahmadreza Amanzadeh گزاره خیلی بدیم نیست من باشم نگه میدارمش
-
Ahmadreza Amanzadeh دلیلشم اینه که پمپ همواره فعالیت میکنه
-
Ahmadreza Amanzadeh دلیلشم اینه که پمپ همواره فعالیت میکنه
@Rahman-Atafat
-
گزاره:در یک نورون عصبی با ایجاد پتانسیل عمل در آن و هدایت پیام عصبی در طول آکسون آن، پس از پایان انتقال پیام عصبی به یاخته دیگر، فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم موجب بازگشت غلظت یون های سدیم و پتاسیم به حالت اولیه می شود.
-
-
گزاره:در یک نورون عصبی با ایجاد پتانسیل عمل در آن و هدایت پیام عصبی در طول آکسون آن، پس از پایان انتقال پیام عصبی به یاخته دیگر، فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم موجب بازگشت غلظت یون های سدیم و پتاسیم به حالت اولیه می شود.
Ahmadreza Amanzadeh
اینم درسته .هر چند کمی قبل از پایان پتانسیل عمل فکر می کنم باشه -
گزاره
در چرخه ی رحمی زنان بالغ افزایش ضخامت دیواره ی داخلی رحم تحت تاثیر ترشح هورمون های تخمدانی اغاز می شود -
گزاره
در چرخه ی رحمی زنان بالغ افزایش ضخامت دیواره ی داخلی رحم تحت تاثیر ترشح هورمون های تخمدانی اغاز می شودFarideh Khangah
خب ، غلطه !
گزاره داره درمورد آغاز صخامت دیواره صحبت میکنه !
خب آغازش کِیه ؟
حدود روز پنجم به بعد (تا روز 25)
امــــا تا روز چهاردهم که تخمدان فقط یه هورمون ترشح میکنه ! اونم استروژنه . چرا میـــگه هورمون ها تخمدانی ؟؟؟ -
Farideh Khangah
خب ، غلطه !
گزاره داره درمورد آغاز صخامت دیواره صحبت میکنه !
خب آغازش کِیه ؟
حدود روز پنجم به بعد (تا روز 25)
امــــا تا روز چهاردهم که تخمدان فقط یه هورمون ترشح میکنه ! اونم استروژنه . چرا میـــگه هورمون ها تخمدانی ؟؟؟ -
@M-Shajarian
دقیقا چی ؟ -
@M-Shajarian
-
گزاره
فکر کنم ، رو مـــخ ترین گزاره این تاپیک ؛ همین گزاره باشه !
.
برخی مار ها برخلاف انسان ، قادر به شناسایی امواج فروسرخ هستند و در انسان این گیرنده ها وجود ندارد .
.
@تجربیا -
@Allen-Gamer
غلطه!
چون انسان هم به کمک گیرنده های دمایی میتونه امواج فروسرخ رو تشخیص بده. (اما انسان گیرنده فروسرخ نداره.)@Zeinab-Evazi
-
گزاره
کشیدگی دیواره مثانه باعث تحریک گیرنده های میشود که به طور حتم از نوع بخشی از سلول هستند . -
@Allen-Gamer در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
کشیدگی دیواره مثانه باعث تحریک گیرنده های میشود که به طور حتم از نوع بخشی از سلول هستند .و بـــعله ، گزاره ای که به شدت کافیست
البته همچین گزاره شاخی هم نیست ، ولی 5 ساعت رکورد خوبیه
%(#ffee00)[پانوشت : این کُری خوانی ها صرفا جهت شوخی و انگیزه است که شما خواننده گرامی تحریک بشی و بیای گزاره رو حل کنی تا من یه گزاره دیگه بگم]