نتایج نهایی کنکور اعلام شد
-
سلام خدا رو شکر اون چیزی میخواستم قبول شدم
دانشگاه فرهنگیان رشت
مممون از آلا -
@օռɛ_ʍօօɖ مبارکه
-
سلام
بهتون تبریک میگم️
اگه خواستید میتونید در این تاپیک قبولیتوت رو اعلام کنید.بیشتر میبینن
https://forum.alaatv.com/post/2793009 -
Elham najafi دانش آموزان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai در نتایج نهایی کنکور اعلام شد گفته است:
سلام دوست عزیز . اول از همه قبولیتون رو تبریک میگم . و بعد اینکه من کنکوری ۱۴۰۲ هستم در درس تجربی . ازتون ی کمک میخام . شما چطوری درس خوندید ، روزی چند ساعت، درسای تخصصی رو چند ساعت در هفته خوندید ، و ی عالمه سوال دیگه اگه پیاممو دیدید و دوست داشتین بهم کمک کنید بهم اطلاع بدید .
خدا یارتون -
Amir Hosein 0
تبریک میگم -
@salma-khajavi ممنونم عزیزم
امیدوارم موفق باشی -
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری مرسی همچنین شما
-
حمیدرضا پادروند دانش آموزان آلاءreplied to Uranium on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N-n-good مبارکت باشه من خودم ساکن خرم ابادم بهترین منطقه افتادی
-
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پزشکی شیراز هورااااا🥳🥳🥳🥳
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Honey M on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Honey M
مبارک باشه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Honey M on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
تبریک میگم 🥳
-
Honey M مبارکه
-
Honey M
دوست عزیز مبارکتون باشه
آرزوی موفقیت های روزافزون در روزهای پیش رو........ -
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to M.Shajarian on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian ممنونم
-
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to چیچک on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno ممنون
-
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to jahad_121 on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128 ممنون مرسی
-
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to پرستو بابایی on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ممنون
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Honey M on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Honey M خیلی مبارکه
انشاءالله موفقیت های بیشتر -
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to nazanin.mirzai on ۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai ممنونم
465/540