سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
@Zahra-Hamrang به نظرم از این کلاسور ها بگیری بهتره
من داداشم که همیشه کلاسور میگرفت -
@محمد-خراسانی
بیاین تعریف کنیم دور هم بخندیم -
@محمد-خراسانی
بله
تازه بعد 2 سال تق و لقی دانشگاه ها داره باز میشه
خدا کنه فرهنگ جدید اضافه نشده باشه
.
.
مخم داره گریپاچ میکنه -
@Younes-Dehkhoda-0 من که همین فرهنگ های قدیمی رو دیدم یاتاقان زدم وای به حال بعدیا
-
اینجوری که شما ها گفتین زندگی توی خوابگاه باید خیلی سخت باشه
اما من از یه نفر که چند ساله دانشجو عه شنیدم که دو ترم اول حتما توی خوابگاه بمونین تا با بچه ها آشنا شین
بعد که آشنا شدین چند نفر که دیدین با هم جورین پیدا کنید خونه بگیرین
حالا این افراد ممکنه اصلا هم رشته ای یا هم شهری یا حتی هم اتاقی تون توی خوابگاه نباشن مهم اینکه با شما از لحاظ اخلاقی جور باشن تا بتونین با هم زندگی کنین -
@محمد-خراسانی
یکی از دوستام علوم سیاسی دانشگاه اصفهان میخونه
میگف جلسه اول کلاس دختره قبل اینکه استاد
بیاد پاشود گفت من به نماینده کلاس
وقتی اومد داخل کلاس به استاد میگم سلام
و وقتی میخواست خارج بشه بهش میگم خسته نباشینو بعدش گفت کسی به جز من حق چنین کاری نداره
همون دوستم میگفت فکر کردم شوخی میکنه
آخه دوره این لات بازیا فقط توی مدرسه بودگفت جلسه دوم تا تموم شد زودتر تا اون گفتم استاد خسته نباشید
بعدش گفت تا کیفمو برداشتم دختره اومد جلوم با چشای پر خون ی چن ثانیه تو چشام زول زدچنان چکی خوابوند تو گوشم که فقط دممو گذاشتم رو کولم و اومدم بیرون
تا دو جلسه فقط آسه میرفتم و آسه میومدمتهش من که حرف زور تو کتم نمیره نمیدونم چیکا کنم
-
@Younes-Dehkhoda-0 یا صاحب الزمان
خب اونوقت همه اون دختره رو جدی گرفتن؟ چرا اصلا؟ تو مدرسه که هیچ کس به حرف هیچ کس نیست واقعاً
ولی سر یه خسته نباشید بخوابونه تو گوش نامحرم... خیلیه -
@محمد-خراسانی
بله
.
توی رشته های علوم سیاسی همچین چیزایی خیلیه -
@Younes-Dehkhoda-0 مطمئنی دوستت نمیخواسته باهات شوخی کنه؟!!
-
M Abbassi دیده شه؟ نکنه دنبال خواستگار بوده؟ البته بی احترامی به کسی نشه منظوری ندارم
-
@Younes-Dehkhoda-0 فقط اونجاش که اومده گفته من نماینده کلاسم فقط من میگم سلام و خسته نباشید
والا ما ابتدایی هم بودیم کسی اینجوری نبود
باورم نمیشه دانشجو بوده -
Mohammad Lotfi 0
نه بابا
باید بری تا جو رو حس کنی -
M Abbassi سکانس عاشقانه بعضی فیلما؟؟؟؟
آقای یونس اگه اینجوری باشه ترم آخر همون دوستتون میره خواستگاری همون دختره -
M Abbassi نگید الان همه پس فردا میرن رو حرف دخترا حرف میزنن