سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
@Younes-Dehkhoda-0 من که همین فرهنگ های قدیمی رو دیدم یاتاقان زدم وای به حال بعدیا
-
اینجوری که شما ها گفتین زندگی توی خوابگاه باید خیلی سخت باشه
اما من از یه نفر که چند ساله دانشجو عه شنیدم که دو ترم اول حتما توی خوابگاه بمونین تا با بچه ها آشنا شین
بعد که آشنا شدین چند نفر که دیدین با هم جورین پیدا کنید خونه بگیرین
حالا این افراد ممکنه اصلا هم رشته ای یا هم شهری یا حتی هم اتاقی تون توی خوابگاه نباشن مهم اینکه با شما از لحاظ اخلاقی جور باشن تا بتونین با هم زندگی کنین -
@محمد-خراسانی
یکی از دوستام علوم سیاسی دانشگاه اصفهان میخونه
میگف جلسه اول کلاس دختره قبل اینکه استاد
بیاد پاشود گفت من به نماینده کلاس
وقتی اومد داخل کلاس به استاد میگم سلام
و وقتی میخواست خارج بشه بهش میگم خسته نباشینو بعدش گفت کسی به جز من حق چنین کاری نداره
همون دوستم میگفت فکر کردم شوخی میکنه
آخه دوره این لات بازیا فقط توی مدرسه بودگفت جلسه دوم تا تموم شد زودتر تا اون گفتم استاد خسته نباشید
بعدش گفت تا کیفمو برداشتم دختره اومد جلوم با چشای پر خون ی چن ثانیه تو چشام زول زدچنان چکی خوابوند تو گوشم که فقط دممو گذاشتم رو کولم و اومدم بیرون
تا دو جلسه فقط آسه میرفتم و آسه میومدمتهش من که حرف زور تو کتم نمیره نمیدونم چیکا کنم
-
@Younes-Dehkhoda-0 یا صاحب الزمان
خب اونوقت همه اون دختره رو جدی گرفتن؟ چرا اصلا؟ تو مدرسه که هیچ کس به حرف هیچ کس نیست واقعاً
ولی سر یه خسته نباشید بخوابونه تو گوش نامحرم... خیلیه -
@محمد-خراسانی
بله
.
توی رشته های علوم سیاسی همچین چیزایی خیلیه -
@Younes-Dehkhoda-0 مطمئنی دوستت نمیخواسته باهات شوخی کنه؟!!
-
M Abbassi دیده شه؟ نکنه دنبال خواستگار بوده؟ البته بی احترامی به کسی نشه منظوری ندارم
-
@Younes-Dehkhoda-0 فقط اونجاش که اومده گفته من نماینده کلاسم فقط من میگم سلام و خسته نباشید
والا ما ابتدایی هم بودیم کسی اینجوری نبود
باورم نمیشه دانشجو بوده -
Mohammad Lotfi 0
نه بابا
باید بری تا جو رو حس کنی -
M Abbassi سکانس عاشقانه بعضی فیلما؟؟؟؟
آقای یونس اگه اینجوری باشه ترم آخر همون دوستتون میره خواستگاری همون دختره -
M Abbassi نگید الان همه پس فردا میرن رو حرف دخترا حرف میزنن
-
البته اینجور چیزا طبیعیه از یه نفر که چند ساله دانشجو عه شنیدم ترم اول همه دانشجو ها عاشق میشن ترم دو شکست عشقی میخورن نباید جدی بگیرین
اما عشق واقعی رو آدم بعد چند سال تجربه میکنه چون تازه اول راه عه و هنوز چیزی از زندگی نمیدونه -
@محمد-خراسانی
درباره عشق و عاشقی هم گفت
ولی نه با اون خانوماولین توصیه : تو ترم اول نزنین تو کار عاشقی
دیدم که میگم
پسره داشت از افسردگی میمرد شبیه مرده متحرک شده بودحالا بعدش
گفت تو ترم اول که آنلاین بود هم دوره ای هامون رو پیدا کردیم و با هم ی آشنایی نسبی پیدا کردیم و
ی اکیپ چند نفره تشکیل دادیمبعد ترم دوم که ی چند جلسه حضوری شد
با هم قرار گذاشتیم دم یکی از در های ورودی
آشنایی و رفت و آمدها بیشتر شدترم 3 که شد کار بعضیا به عقد کشید و دیگه ترم 4 عروسی کردن
-
@محمد-خراسانی سلام
جان؟؟ دانشگاه پول بده؟
به جز فرهنگیان و یه سری دانشگاهای بورسیه هیچ جا دیگه به دانشجو پول نمیدن
قبل انقلاب رو که اصلا با الان مقایسه نکننن️
ببین دانشگاه دولتی واقعا هزینهای نداره
واسه فوق برنامهها مثل اردو و برگزاری دورههای مختلف و اینا یه هزینهای میگیرن منتها خیلی کمه نسبت به خرجی که میشه
هزینه خوابگاه هم خیلی کمه فکر کنم شبی تقریبا ۵ هزارتومن دربیاد دقیق نمیدونم ولی هزینه خوابگاه رو الان نمیگیرن ازتون، یه تعهد محضری هست که تنظیم میکنید و میتونید بعد از پایان تحصیلتون کامل پرداخل کنید هزینه خوابگاه رو
یه بار من تقریبا ۲۰ روز خوابگاه بودم داخل سایت زده بود ۴۶ هزارتومن اگه اشتباه نکنم
وام دانشجویی میدنا، هر دانشجوی مجردی ۱و۸۰۰ وام میدن هر ترم، به متاهلا ۲ و خوردهای
اینم شما قسطاشو نمیدی، فکر کنم ۶ ماه بعد از پایان تحصیل قسطش شروع میشه و کم کم پرداخت میکنی (خب واقعا هم ۱ و ۸۰۰ واسه چندسال دیگه که بخوایم فارغ التحصیل بشیم پولی نیست)
خوابگاه هتل پنج ستاره رو هم ول کن، اول اینکه هر خوابگاهی بستگی به شهر و دانشگاهش داره، بعدم بستگی به اینکه سوییتی باشه یا نه که اغلب سوییتی نیستبرای خرج و مخارجتون هم به نظر من اگه از نظر مالی خیلی در مضیقه نیستید نیازی نیست کار کنید،
خرج و اینا بستگی به شهری که میرید داره، هزینهها تو هر شهری فرق میکنه مثلا من الان با ماهی ۵۰۰_۶۰۰ تومن کارم راه میفته ( هزینه غذای سلف و اسنپ و بی آر تی و کافه و رستوران و خرید و بیرون رفتن و غیره) ولی مثلا دوستام هستن شهرای بزرگتر ماهی ۱ و ۲۰۰ هم باز کمه واسشون
بستگی به خودتون و شهر دانشگاهتون دارهالان که نه ولی بعد ها که ترمتون بالاتر رفت آره دیگه کم کم شروع کنید به کار کردن، سعی کنید مستقل باشید و پول تو جیبی کمتری بگیرید
هم از نظر مالی کمتر وابسته میشید هم اینکه پیچ و خم زندگی دستتون میاد