سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
Mohammad Lotfi 0
نه بابا
باید بری تا جو رو حس کنی -
M Abbassi سکانس عاشقانه بعضی فیلما؟؟؟؟
آقای یونس اگه اینجوری باشه ترم آخر همون دوستتون میره خواستگاری همون دختره -
M Abbassi نگید الان همه پس فردا میرن رو حرف دخترا حرف میزنن
-
البته اینجور چیزا طبیعیه از یه نفر که چند ساله دانشجو عه شنیدم ترم اول همه دانشجو ها عاشق میشن ترم دو شکست عشقی میخورن نباید جدی بگیرین
اما عشق واقعی رو آدم بعد چند سال تجربه میکنه چون تازه اول راه عه و هنوز چیزی از زندگی نمیدونه -
@محمد-خراسانی
درباره عشق و عاشقی هم گفت
ولی نه با اون خانوماولین توصیه : تو ترم اول نزنین تو کار عاشقی
دیدم که میگم
پسره داشت از افسردگی میمرد شبیه مرده متحرک شده بودحالا بعدش
گفت تو ترم اول که آنلاین بود هم دوره ای هامون رو پیدا کردیم و با هم ی آشنایی نسبی پیدا کردیم و
ی اکیپ چند نفره تشکیل دادیمبعد ترم دوم که ی چند جلسه حضوری شد
با هم قرار گذاشتیم دم یکی از در های ورودی
آشنایی و رفت و آمدها بیشتر شدترم 3 که شد کار بعضیا به عقد کشید و دیگه ترم 4 عروسی کردن
-
@محمد-خراسانی سلام
جان؟؟ دانشگاه پول بده؟
به جز فرهنگیان و یه سری دانشگاهای بورسیه هیچ جا دیگه به دانشجو پول نمیدن
قبل انقلاب رو که اصلا با الان مقایسه نکننن️
ببین دانشگاه دولتی واقعا هزینهای نداره
واسه فوق برنامهها مثل اردو و برگزاری دورههای مختلف و اینا یه هزینهای میگیرن منتها خیلی کمه نسبت به خرجی که میشه
هزینه خوابگاه هم خیلی کمه فکر کنم شبی تقریبا ۵ هزارتومن دربیاد دقیق نمیدونم ولی هزینه خوابگاه رو الان نمیگیرن ازتون، یه تعهد محضری هست که تنظیم میکنید و میتونید بعد از پایان تحصیلتون کامل پرداخل کنید هزینه خوابگاه رو
یه بار من تقریبا ۲۰ روز خوابگاه بودم داخل سایت زده بود ۴۶ هزارتومن اگه اشتباه نکنم
وام دانشجویی میدنا، هر دانشجوی مجردی ۱و۸۰۰ وام میدن هر ترم، به متاهلا ۲ و خوردهای
اینم شما قسطاشو نمیدی، فکر کنم ۶ ماه بعد از پایان تحصیل قسطش شروع میشه و کم کم پرداخت میکنی (خب واقعا هم ۱ و ۸۰۰ واسه چندسال دیگه که بخوایم فارغ التحصیل بشیم پولی نیست)
خوابگاه هتل پنج ستاره رو هم ول کن، اول اینکه هر خوابگاهی بستگی به شهر و دانشگاهش داره، بعدم بستگی به اینکه سوییتی باشه یا نه که اغلب سوییتی نیستبرای خرج و مخارجتون هم به نظر من اگه از نظر مالی خیلی در مضیقه نیستید نیازی نیست کار کنید،
خرج و اینا بستگی به شهری که میرید داره، هزینهها تو هر شهری فرق میکنه مثلا من الان با ماهی ۵۰۰_۶۰۰ تومن کارم راه میفته ( هزینه غذای سلف و اسنپ و بی آر تی و کافه و رستوران و خرید و بیرون رفتن و غیره) ولی مثلا دوستام هستن شهرای بزرگتر ماهی ۱ و ۲۰۰ هم باز کمه واسشون
بستگی به خودتون و شهر دانشگاهتون دارهالان که نه ولی بعد ها که ترمتون بالاتر رفت آره دیگه کم کم شروع کنید به کار کردن، سعی کنید مستقل باشید و پول تو جیبی کمتری بگیرید
هم از نظر مالی کمتر وابسته میشید هم اینکه پیچ و خم زندگی دستتون میاد -
Mohammad Lotfi 0 در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
maryam111 ببخشید یه سوال
غذای خوابگاه رایگانه یا باید یه پول اضافه بابت غذا بدیم؟سلام
برای دانشگاه علوم پزشکی (روزانه) قیمت مصوب غذای این ترم
صبحانه ۲ هزارتومن
ناهار ۴ هزارتومن
شام ۴ هزارتومن
باید پرداخت کنید که هر هفته از طریق سایت رزرو میکنید و این داستانا
برای دانشگاهای وزارت علوم نمیدونم چقدره
همینطور اینکه پردیس بین الملل گرون تره غذاهاش، تقریبا هر وعده ۲۰_۳۰ تومن باید باشه دقیق نمیدونم -
maryam111 ممنون خیلی مفید بود️
-
@Allen-Gamer
واقعا چرا -
@Allen-Gamer
من مانتوهام جیب ندارن -
@Alba در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
Farhan Honar در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
@Alba به نظر منم اشکالی نداره.
ولی تا خودمون تجربه نکنیم احتمالا نفهمیمش.یه جامدادی کوچیک خوبه به نظرم
maryam111
شما جا مدادی نمیبرین؟؟ -
@محمد-خراسانی
دانشگاه استاد انقدرررر سریع میگه که فکرکنم تا بخوای هفت رنگ بنویسی حرفای استاد تموم شده باشن -
MM.zahed رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on آخرین ویرایش توسط MM.zahed انجام شده
Gharibe Gomnam در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
MM.zahed
خیلی خیلی خیلی ببخشید
واسم سوال شده میخواستم بدونم
مگه قهوه خونه مش قنبره
یعنی استاد هیچیییی نمیگه؟اتفاقا اون اوایل که اجازه می گیرید برای خروج ( طبق مشاهداتی که داشتم ) معمولا استادا میگن که لطفا از این به بعد اجازه نگیرید !!
-
Gharibe Gomnam در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
@Alba در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
Farhan Honar در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
@Alba به نظر منم اشکالی نداره.
ولی تا خودمون تجربه نکنیم احتمالا نفهمیمش.یه جامدادی کوچیک خوبه به نظرم
maryam111
شما جا مدادی نمیبرین؟؟نه والا من یه دونه خودکار آبی همیشه دارم تو کیفم با همون مینویسم
میتونید ببرید جامدادی هم اگه نوشت افزارای زیادی دارید
ولی خب معمولا نیازی نمیشه -
@Younes-Dehkhoda-0 من جای اون بودم یکاری میکردم که دختره اصلا دیگه نیاد دانشگاهحالشو جا میاوردم باورتون نمیشه ولی من دارم جا اون پسره حرص میخورمینی قراره با یسری عقده ای همکلاسی شم خدایاااااا
ولی واقن طرف خیلی حوصله کرده