چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
البته اینجور چیزا طبیعیه از یه نفر که چند ساله دانشجو عه شنیدم ترم اول همه دانشجو ها عاشق میشن ترم دو شکست عشقی میخورن نباید جدی بگیرین
اما عشق واقعی رو آدم بعد چند سال تجربه میکنه چون تازه اول راه عه و هنوز چیزی از زندگی نمیدونه -
M Abbassi سکانس عاشقانه بعضی فیلما؟؟؟؟
آقای یونس اگه اینجوری باشه ترم آخر همون دوستتون میره خواستگاری همون دختره@محمد-خراسانی
درباره عشق و عاشقی هم گفت
ولی نه با اون خانوماولین توصیه : تو ترم اول نزنین تو کار عاشقی
دیدم که میگم
پسره داشت از افسردگی میمرد شبیه مرده متحرک شده بودحالا بعدش
گفت تو ترم اول که آنلاین بود هم دوره ای هامون رو پیدا کردیم و با هم ی آشنایی نسبی پیدا کردیم و
ی اکیپ چند نفره تشکیل دادیمبعد ترم دوم که ی چند جلسه حضوری شد
با هم قرار گذاشتیم دم یکی از در های ورودی
آشنایی و رفت و آمدها بیشتر شدترم 3 که شد کار بعضیا به عقد کشید و دیگه ترم 4 عروسی کردن
-
maryam111 سلام
میگم باید یه کار پاره وقتی چیزی هم جور کنیم یا دانشگاه خودشون پول میدن؟
دانشگاه مادرم که والا بهشون پول میدادن، اردو میبردن، تازه خوابگاهشون هم رایگان بوده و قبل از انقلاب هتل چند ستاره بودهیه دانشگاه تو بندر عباس
حالا میگم لازمه کار هم موقع دانشگاه پیدا کنیم پس انداز کنیم یا اصلا وقت نمیشه و به درسا نمیرسیم؟@محمد-خراسانی سلام
جان؟؟ دانشگاه پول بده؟
به جز فرهنگیان و یه سری دانشگاهای بورسیه هیچ جا دیگه به دانشجو پول نمیدن
قبل انقلاب رو که اصلا با الان مقایسه نکننن
️
ببین دانشگاه دولتی واقعا هزینهای نداره
واسه فوق برنامهها مثل اردو و برگزاری دورههای مختلف و اینا یه هزینهای میگیرن منتها خیلی کمه نسبت به خرجی که میشه
هزینه خوابگاه هم خیلی کمه فکر کنم شبی تقریبا ۵ هزارتومن دربیاد دقیق نمیدونم ولی هزینه خوابگاه رو الان نمیگیرن ازتون، یه تعهد محضری هست که تنظیم میکنید و میتونید بعد از پایان تحصیلتون کامل پرداخل کنید هزینه خوابگاه رو
یه بار من تقریبا ۲۰ روز خوابگاه بودم داخل سایت زده بود ۴۶ هزارتومن اگه اشتباه نکنم
وام دانشجویی میدنا، هر دانشجوی مجردی ۱و۸۰۰ وام میدن هر ترم، به متاهلا ۲ و خوردهای
اینم شما قسطاشو نمیدی، فکر کنم ۶ ماه بعد از پایان تحصیل قسطش شروع میشه و کم کم پرداخت میکنی (خب واقعا هم ۱ و ۸۰۰ واسه چندسال دیگه که بخوایم فارغ التحصیل بشیم پولی نیست)
خوابگاه هتل پنج ستاره رو هم ول کن، اول اینکه هر خوابگاهی بستگی به شهر و دانشگاهش داره، بعدم بستگی به اینکه سوییتی باشه یا نه که اغلب سوییتی نیستبرای خرج و مخارجتون هم به نظر من اگه از نظر مالی خیلی در مضیقه نیستید نیازی نیست کار کنید،
خرج و اینا بستگی به شهری که میرید داره، هزینهها تو هر شهری فرق میکنه مثلا من الان با ماهی ۵۰۰_۶۰۰ تومن کارم راه میفته ( هزینه غذای سلف و اسنپ و بی آر تی و کافه و رستوران و خرید و بیرون رفتن و غیره) ولی مثلا دوستام هستن شهرای بزرگتر ماهی ۱ و ۲۰۰ هم باز کمه واسشون
بستگی به خودتون و شهر دانشگاهتون دارهالان که نه ولی بعد ها که ترمتون بالاتر رفت آره دیگه کم کم شروع کنید به کار کردن، سعی کنید مستقل باشید و پول تو جیبی کمتری بگیرید
هم از نظر مالی کمتر وابسته میشید هم اینکه پیچ و خم زندگی دستتون میاد -
maryam111 ببخشید یه سوال
غذای خوابگاه رایگانه یا باید یه پول اضافه بابت غذا بدیم؟Mohammad Lotfi 0 در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
maryam111 ببخشید یه سوال
غذای خوابگاه رایگانه یا باید یه پول اضافه بابت غذا بدیم؟سلام
برای دانشگاه علوم پزشکی (روزانه) قیمت مصوب غذای این ترم
صبحانه ۲ هزارتومن
ناهار ۴ هزارتومن
شام ۴ هزارتومن
باید پرداخت کنید که هر هفته از طریق سایت رزرو میکنید و این داستانا
برای دانشگاهای وزارت علوم نمیدونم چقدره
همینطور اینکه پردیس بین الملل گرون تره غذاهاش، تقریبا هر وعده ۲۰_۳۰ تومن باید باشه دقیق نمیدونم -
@محمد-خراسانی سلام
جان؟؟ دانشگاه پول بده؟
به جز فرهنگیان و یه سری دانشگاهای بورسیه هیچ جا دیگه به دانشجو پول نمیدن
قبل انقلاب رو که اصلا با الان مقایسه نکننن
️
ببین دانشگاه دولتی واقعا هزینهای نداره
واسه فوق برنامهها مثل اردو و برگزاری دورههای مختلف و اینا یه هزینهای میگیرن منتها خیلی کمه نسبت به خرجی که میشه
هزینه خوابگاه هم خیلی کمه فکر کنم شبی تقریبا ۵ هزارتومن دربیاد دقیق نمیدونم ولی هزینه خوابگاه رو الان نمیگیرن ازتون، یه تعهد محضری هست که تنظیم میکنید و میتونید بعد از پایان تحصیلتون کامل پرداخل کنید هزینه خوابگاه رو
یه بار من تقریبا ۲۰ روز خوابگاه بودم داخل سایت زده بود ۴۶ هزارتومن اگه اشتباه نکنم
وام دانشجویی میدنا، هر دانشجوی مجردی ۱و۸۰۰ وام میدن هر ترم، به متاهلا ۲ و خوردهای
اینم شما قسطاشو نمیدی، فکر کنم ۶ ماه بعد از پایان تحصیل قسطش شروع میشه و کم کم پرداخت میکنی (خب واقعا هم ۱ و ۸۰۰ واسه چندسال دیگه که بخوایم فارغ التحصیل بشیم پولی نیست)
خوابگاه هتل پنج ستاره رو هم ول کن، اول اینکه هر خوابگاهی بستگی به شهر و دانشگاهش داره، بعدم بستگی به اینکه سوییتی باشه یا نه که اغلب سوییتی نیستبرای خرج و مخارجتون هم به نظر من اگه از نظر مالی خیلی در مضیقه نیستید نیازی نیست کار کنید،
خرج و اینا بستگی به شهری که میرید داره، هزینهها تو هر شهری فرق میکنه مثلا من الان با ماهی ۵۰۰_۶۰۰ تومن کارم راه میفته ( هزینه غذای سلف و اسنپ و بی آر تی و کافه و رستوران و خرید و بیرون رفتن و غیره) ولی مثلا دوستام هستن شهرای بزرگتر ماهی ۱ و ۲۰۰ هم باز کمه واسشون
بستگی به خودتون و شهر دانشگاهتون دارهالان که نه ولی بعد ها که ترمتون بالاتر رفت آره دیگه کم کم شروع کنید به کار کردن، سعی کنید مستقل باشید و پول تو جیبی کمتری بگیرید
هم از نظر مالی کمتر وابسته میشید هم اینکه پیچ و خم زندگی دستتون میادmaryam111 ممنون خیلی مفید بود
️
-
@Allen-Gamer
واقعا چرا -
@Allen-Gamer در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
میگن برای دست شویی اجازه نگیرید
بجاش از استاد مودبانه درخواست کنید که از کلاس برید بیروناقاااااا همین رو هم نگید
و برین بیرون ، کسی باهاتون کاری نداره !!
MM.zahed
خیلی خیلی خیلی ببخشید
واسم سوال شده میخواستم بدونم
مگه قهوه خونه مش قنبره
یعنی استاد هیچیییی نمیگه؟ -
nazanin.mirzai
نه
میتونید 2 3 تا خودکار بزارید توی جیبتون@Allen-Gamer
من مانتوهام جیب ندارن -
Farhan Honar در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
@Alba به نظر منم اشکالی نداره.
ولی تا خودمون تجربه نکنیم احتمالا نفهمیمش.یه جامدادی کوچیک خوبه به نظرم
@Alba در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
maryam111
شما جا مدادی نمیبرین؟؟ -
@محمد-خراسانی
دانشگاه استاد انقدرررر سریع میگه که فکرکنم تا بخوای هفت رنگ بنویسی حرفای استاد تموم شده باشن -
MM.zahed
خیلی خیلی خیلی ببخشید
مگه قهوه خونه مش قنبره
یعنی استاد هیچیییی نمیگه؟Gharibe Gomnam در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
MM.zahed
خیلی خیلی خیلی ببخشید
مگه قهوه خونه مش قنبره
یعنی استاد هیچیییی نمیگه؟اتفاقا اون اوایل که اجازه می گیرید برای خروج ( طبق مشاهداتی که داشتم ) معمولا استادا میگن که لطفا از این به بعد اجازه نگیرید !!
-
maryam111
شما جا مدادی نمیبرین؟؟Gharibe Gomnam در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
maryam111
شما جا مدادی نمیبرین؟؟نه والا من یه دونه خودکار آبی همیشه دارم تو کیفم با همون مینویسم
میتونید ببرید جامدادی هم اگه نوشت افزارای زیادی دارید
ولی خب معمولا نیازی نمیشه -
@محمد-خراسانی
یکی از دوستام علوم سیاسی دانشگاه اصفهان میخونه
میگف جلسه اول کلاس دختره قبل اینکه استاد
بیاد پاشود گفت من به نماینده کلاس
وقتی اومد داخل کلاس به استاد میگم سلام
و وقتی میخواست خارج بشه بهش میگم خسته نباشینو بعدش گفت کسی به جز من حق چنین کاری نداره
همون دوستم میگفت فکر کردم شوخی میکنه
آخه دوره این لات بازیا فقط توی مدرسه بودگفت جلسه دوم تا تموم شد زودتر تا اون گفتم استاد خسته نباشید
بعدش گفت تا کیفمو برداشتم دختره اومد جلوم با چشای پر خون ی چن ثانیه تو چشام زول زدچنان چکی خوابوند تو گوشم که فقط دممو گذاشتم رو کولم و اومدم بیرون
تا دو جلسه فقط آسه میرفتم و آسه میومدمتهش من که حرف زور تو کتم نمیره نمیدونم چیکا کنم
@Younes-Dehkhoda-0 من جای اون بودم یکاری میکردم که دختره اصلا دیگه نیاد دانشگاه
حالشو جا میاوردم باورتون نمیشه ولی من دارم جا اون پسره حرص میخورم
ینی قراره با یسری عقده ای همکلاسی شم خدایاااااا
ولی واقن طرف خیلی حوصله کرده -
Gharibe Gomnam در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
MM.zahed
خیلی خیلی خیلی ببخشید
مگه قهوه خونه مش قنبره
یعنی استاد هیچیییی نمیگه؟اتفاقا اون اوایل که اجازه می گیرید برای خروج ( طبق مشاهداتی که داشتم ) معمولا استادا میگن که لطفا از این به بعد اجازه نگیرید !!
-
@محمد-خراسانی
درباره عشق و عاشقی هم گفت
ولی نه با اون خانوماولین توصیه : تو ترم اول نزنین تو کار عاشقی
دیدم که میگم
پسره داشت از افسردگی میمرد شبیه مرده متحرک شده بودحالا بعدش
گفت تو ترم اول که آنلاین بود هم دوره ای هامون رو پیدا کردیم و با هم ی آشنایی نسبی پیدا کردیم و
ی اکیپ چند نفره تشکیل دادیمبعد ترم دوم که ی چند جلسه حضوری شد
با هم قرار گذاشتیم دم یکی از در های ورودی
آشنایی و رفت و آمدها بیشتر شدترم 3 که شد کار بعضیا به عقد کشید و دیگه ترم 4 عروسی کردن
@Younes-Dehkhoda-0 چرا واقعا
دانشگاه مثل دفتر ازدواج شده
-
بعد از بررسی دقیق این تاپیک وی تصمیم گرفته است اگر دانشگاه هاروارد هم او را اکسپت کند نرود:)))))
-
@Younes-Dehkhoda-0 من جای اون بودم یکاری میکردم که دختره اصلا دیگه نیاد دانشگاه
حالشو جا میاوردم باورتون نمیشه ولی من دارم جا اون پسره حرص میخورم
ینی قراره با یسری عقده ای همکلاسی شم خدایاااااا
ولی واقن طرف خیلی حوصله کردهریحانه کشاورز
چون ایشون خانوم بودن واقعاً نمیشده کاری کرد
️
مردی گفتن ..
زنی گفتن ....نه همشون اینطوری نیستن
بیشتر اینجور رفتار ها توی رشته های علوم سیاسی هست
توی رشته های مهندسی و پزشکی و....
خبر از اینجور چیزها نیست
خیالتون راحت -
@Younes-Dehkhoda-0 چرا واقعا
دانشگاه مثل دفتر ازدواج شده
ریحانه کشاورز
ببینیند مهم جوه
چون دبیرستان همه از ی جنس بودن
وقتی وارد دانشگاه میشن خوب ی چیز غیر عادیه بعد 12 سالی خانوم بیاد کنارشون بشینه
-
ریحانه کشاورز
ببینیند مهم جوه
چون دبیرستان همه از ی جنس بودن
وقتی وارد دانشگاه میشن خوب ی چیز غیر عادیه بعد 12 سالی خانوم بیاد کنارشون بشینه
@Younes-Dehkhoda-0 یا خانم که کنار کسی نمی شینه
درسته مختط هست ولی دیگه صندلی خانم و آقا جداست -
Gharibe Gomnam در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
maryam111
شما جا مدادی نمیبرین؟؟نه والا من یه دونه خودکار آبی همیشه دارم تو کیفم با همون مینویسم
میتونید ببرید جامدادی هم اگه نوشت افزارای زیادی دارید
ولی خب معمولا نیازی نمیشه