7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
ببخشید من نتم قطع شد(این چند روز نت به زور وصل میشه )
مثل اینکه جمله غلطه ،البته فکر کنم -
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Ahmadreza Amanzadeh on آخرین ویرایش توسط Ahmadreza Amanzadeh انجام شده
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره گفته است:
@Allen-Gamer اینو راستش نمی دونم ولی خب تو تستی دیدم که این مورد که همواره در تماس هستن
غلط گرفته بود. به نکته و تست زیست استاد موقاری نگاه کن همین موردو می بینی -
پرستو بابایی
بله غلطه میتونی بگی چرا؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Mehrsa 14 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
بله الان میگم
ببینید گفته جهت حرکت مواد توی مری خلاف جهت رشد ریشه هستش و این غلطه!!
چون می دونیم جهت حرکت مواد به سمت پایینه و جهت رشد ریشه هم به سمت پایین .پس باید گفته می شد در جهت نه خلاف جهت -
یکم گزاره بزارید حال و هوا رو عوض کنید
-
@Rahman-Atafat سلام
به نظر من غلطه .. همواره دارای یک دندریت هستند رو درست اومده ولی بعضی مواقع از یک جا با اکسون خارج میشن غلطش کرده چون طبق کتاب درسی در همه نورون های حسی آکسون و دندریت از یک نقطه خارج می شوند -
البته . با درنظر گرفتن گیرنده بویایی به عنوان یک نورون حسی تمایز یافته ،غلط میشه ( کتاب iQ هم در نظر گرفته و گفته برخی نورون های حسی آکسون ودندریت از یک محل خارج میشن
-
زیست دانا
چرا تاپیکا زیستو جواب نمیدین!؟ -
@erfan-f شکل زیست دو تو فصل دو بحش بویایی رو نگاه کنید نورون هایی که در پیاز هستن دندریت و آکسونشون از یکجا بیرون نزده اون نورون های تو پیاز قطعا نورون حسی اند
-
گزاره
چند مورد از عبارات زیر درست هستند ؟
۱ : اندام ها و غدد مرتبط با لوله گوارشی برخلاف اندامی که ساختار دیواره آن در بخش های مختلفش ساختار تقریبا مشابهی دارد ، در جذب مواد دخیل نیستند.
۲ : تنظیم تولید و ترشح غدد بزاقی برخلاف غدد روده ای ، نمی تواند توسط دو نوع شبکه عصبی صورت گیرد .
۳: در جانوران گیاه خوار و همه چیز خوار هیدرولیز گلیکوژن هم به صورت برون یاخته ای و هم به صورت درون یاخته ای میباشد.
۴: مرکز تنفسی که در نزدیکی مرکز انعکاس بلع قرار دارد ، به طور مستقیم با اثر گذاشتن بر ماهیچه بین دنده ای خارجی و دیافراگم سبب بازدم میشود . -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to محمد فواد on آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد فواد
۱_غلط
۲_غلط
۳_فکر می کنم درست باشه ،البته شک دارم
۴_غلط -
- چرا دخیل هستند مثلا غده بزاقی در جذب دخیل است ، صفرا دخیل است و... پس غلط
- چرا میتواند ، پس غلط
- درسته ! گیلکوژن ذخیره شده در بافت چربی بصورت درون سلولی و گلیکوژن ذخیره شده در ماهیچه ها و کبد بصورت برون سلولی (فکر کنم)
- نه ، نباید بگه به طور مستقیم !
-
ممنونم از @Allen-Gamer و پرستو بابایی
گزینه اول : درست . میخواستم یچیز دیگه باشه ولی حواسم نبود ... میخواستم به یه نکته اشاره کنم که ایشالا باشه برای گزاره بعدی :))
گزینه دوم : امیدوارم که بخاطر کمبود اطلاعات اشتباه نگم ! ازاونجا که شبکه عصبی روده ای از مری تا مخرج هست و غدد بزاقی در دهان هستن و اعصاب پیکری هم که اصلا با غدد سیناپس برقرار نمیکنن پس فقط توسط اعصاب خودمختار کنترل میشه . پس دو میشه درست .
گزینه سوم : دقت کنین که گلیکوژن فقط در غذای جانوری یافت میشه :)) البته قارچ ها هم توانایی ذخیره گلوکز اضافی به صورت گلیکوژن رو دارن
گزینه چهارم : ممنون میشم بگین چرا گفتین غلط چون حس میکنم بد فهمیدم مطلب رو . چون بنظرم میشه درست