ریبوزوم و اسکی رو رنای پیک
-
@Ariana-Ariana میدونی داشتم فک میکردم ک صرف نظر از رناهای ناقلی ک از تو جایگاه های ریبوزوم میرن و میان و شکستن و تشکیل پیوند هیدروژنی داریم، همون حرکت ریبوزوم ک ی توالی میره جلو بدون شکستن پیوند هیدوژنیه.. ینی مثلا اینطوری نیس ک خود ریبوزوم با پیوند ب رنای پیک وصل باشه
Michael Vey در ریبوزوم و اسکی رو رنای پیک گفته است:
@Ariana-Ariana میدونی داشتم فک میکردم ک صرف نظر از رناهای ناقلی ک از تو جایگاه های ریبوزوم میرن و میان و شکستن و تشکیل پیوند هیدروژنی داریم، همون حرکت ریبوزوم ک ی توالی میره جلو بدون شکستن پیوند هیدوژنیه.. ینی مثلا اینطوری نیس ک خود ریبوزوم با پیوند ب رنای پیک وصل باشه
اها اره از اون لحاظ خب درست میشه من از این زاویه نگا نکرده بودم
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
Michael Vey در ریبوزوم و اسکی رو رنای پیک گفته است:
اها اره از اون لحاظ خب درست میشه من از این زاویه نگا نکرده بودم
@Ariana-Ariana تنکیوو
-
تحلیلتون چیه
@Hamid-s @nazanin-mirzaiMichael Vey خب اینکه trna ناقل با mRNA به صورت پیوند هیدروژنی مرتبط می شود.
وقتی شما یه عبارتی رو بیان میکنید وقتی درست یا غلط اون رو در نظر میگیرم که مثال نقضی نباشه این تحلیلی که شما گفتید بله میشه گفت ولی تحلیلی هم که من گفتم هم ميشه در نظر گرفت و چون مثال نقضی هست برای عبارت اولیه پس عبارت رو غلط در نظر میگیریم. -
Michael Vey خب اینکه trna ناقل با mRNA به صورت پیوند هیدروژنی مرتبط می شود.
وقتی شما یه عبارتی رو بیان میکنید وقتی درست یا غلط اون رو در نظر میگیرم که مثال نقضی نباشه این تحلیلی که شما گفتید بله میشه گفت ولی تحلیلی هم که من گفتم هم ميشه در نظر گرفت و چون مثال نقضی هست برای عبارت اولیه پس عبارت رو غلط در نظر میگیریم.@nazanin-mirzai
همین دلیل -
@Hamid-s ؟؟
-
@Hamid-s ؟؟
@nazanin-mirzai
پرنیا خانوم گفتن دلیلتون رو بگین من هم تایید کردم حرف شما رو -
@Hamid-s
-
Michael Vey خب اینکه trna ناقل با mRNA به صورت پیوند هیدروژنی مرتبط می شود.
وقتی شما یه عبارتی رو بیان میکنید وقتی درست یا غلط اون رو در نظر میگیرم که مثال نقضی نباشه این تحلیلی که شما گفتید بله میشه گفت ولی تحلیلی هم که من گفتم هم ميشه در نظر گرفت و چون مثال نقضی هست برای عبارت اولیه پس عبارت رو غلط در نظر میگیریم.@nazanin-mirzai اوهوم دقیقا. در واقع اینی ک گفتم گزاره نبود من در اوردی بود ک فق ببینم این حرکته پیوندی داره یا ن.. ولی اررهه راست میگی نقض داشت گزاره :>> تنکیوو
-
ممنونتونممم @Ariana-Ariana @Hamid-s @nazanin-mirzai
-
@nazanin-mirzai اوهوم دقیقا. در واقع اینی ک گفتم گزاره نبود من در اوردی بود ک فق ببینم این حرکته پیوندی داره یا ن.. ولی اررهه راست میگی نقض داشت گزاره :>> تنکیوو
Michael Vey خواهش میکنم
موفق باشید