برای شرکت در آزمون سه آ به مشکل برخوردم
-
سلام دوستان من راه ابریشم پرو تخصصی رشته ریاضی رو خریداری کردم
امروز آزمون سه آ رو میخواستم شرکت کنم که گفتن مهلتش تا امروزه ولی هر کاری میکنم و شماره تلفن و کد ملی رو وارد میکنم نمیتونم وارد بشم که حتی سوالا رو هم ببینم لطفا کمکم کنیدد -
سلام دوستان من راه ابریشم پرو تخصصی رشته ریاضی رو خریداری کردم
امروز آزمون سه آ رو میخواستم شرکت کنم که گفتن مهلتش تا امروزه ولی هر کاری میکنم و شماره تلفن و کد ملی رو وارد میکنم نمیتونم وارد بشم که حتی سوالا رو هم ببینم لطفا کمکم کنیددNegar Grj من کاربری رو شماره خطمو زدم مطمعن باش همونیه ک ب آلا دادی
رمز ام کد ملیته -
Negar Grj من کاربری رو شماره خطمو زدم مطمعن باش همونیه ک ب آلا دادی
رمز ام کد ملیتهReyhane izadi
منم دقیقا همینارو نوشتم هم کد ملیم درسته هم شمارم ولی باز هم لود نمیشه ونشون نمیده توی همون صفحه میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته چندین بار امتحان کردم با مرورگر های دیگه ولی جواب نداد🥲 -
Reyhane izadi
منم دقیقا همینارو نوشتم هم کد ملیم درسته هم شمارم ولی باز هم لود نمیشه ونشون نمیده توی همون صفحه میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته چندین بار امتحان کردم با مرورگر های دیگه ولی جواب نداد🥲Negar Grj کلا قاطیه
الان من آزمونم میخام بدم
برای زیست و ریاضی 10 دقیقه وقت بیشتر نبود برای فیزیک شیمی هفت سااااعت وقت گذاشتن
اصلا زیست رو نزدم ریاضی ام دو سه تا...
هر چی ام تیکت میزنم جواب نمیدن پوففف -
Negar Grj کلا قاطیه
الان من آزمونم میخام بدم
برای زیست و ریاضی 10 دقیقه وقت بیشتر نبود برای فیزیک شیمی هفت سااااعت وقت گذاشتن
اصلا زیست رو نزدم ریاضی ام دو سه تا...
هر چی ام تیکت میزنم جواب نمیدن پوفففReyhane izadi وای
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سایت کلا مشکله برا من الان 85 ساعت مونده تا زمان فیزیک و شیمی تموم شه و اصلا ثبت هم نمیشه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
احتمالا دوباره برگزار بشه چون واقعا مشکلاتش زیاد بود من مشکل فونت داشتم تو ریاضی واقا رو مخ بود