برای شرکت در آزمون سه آ به مشکل برخوردم
-
سلام دوستان من راه ابریشم پرو تخصصی رشته ریاضی رو خریداری کردم
امروز آزمون سه آ رو میخواستم شرکت کنم که گفتن مهلتش تا امروزه ولی هر کاری میکنم و شماره تلفن و کد ملی رو وارد میکنم نمیتونم وارد بشم که حتی سوالا رو هم ببینم لطفا کمکم کنیدد -
سلام دوستان من راه ابریشم پرو تخصصی رشته ریاضی رو خریداری کردم
امروز آزمون سه آ رو میخواستم شرکت کنم که گفتن مهلتش تا امروزه ولی هر کاری میکنم و شماره تلفن و کد ملی رو وارد میکنم نمیتونم وارد بشم که حتی سوالا رو هم ببینم لطفا کمکم کنیددNegar Grj من کاربری رو شماره خطمو زدم مطمعن باش همونیه ک ب آلا دادی
رمز ام کد ملیته -
Negar Grj من کاربری رو شماره خطمو زدم مطمعن باش همونیه ک ب آلا دادی
رمز ام کد ملیتهReyhane izadi
منم دقیقا همینارو نوشتم هم کد ملیم درسته هم شمارم ولی باز هم لود نمیشه ونشون نمیده توی همون صفحه میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته چندین بار امتحان کردم با مرورگر های دیگه ولی جواب نداد🥲💔 -
Reyhane izadi
منم دقیقا همینارو نوشتم هم کد ملیم درسته هم شمارم ولی باز هم لود نمیشه ونشون نمیده توی همون صفحه میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته چندین بار امتحان کردم با مرورگر های دیگه ولی جواب نداد🥲💔Negar Grj کلا قاطیه💔
الان من آزمونم میخام بدم
برای زیست و ریاضی 10 دقیقه وقت بیشتر نبود برای فیزیک شیمی هفت سااااعت وقت گذاشتن 😢
اصلا زیست رو نزدم ریاضی ام دو سه تا...
هر چی ام تیکت میزنم جواب نمیدن پوففف -
Negar Grj کلا قاطیه💔
الان من آزمونم میخام بدم
برای زیست و ریاضی 10 دقیقه وقت بیشتر نبود برای فیزیک شیمی هفت سااااعت وقت گذاشتن 😢
اصلا زیست رو نزدم ریاضی ام دو سه تا...
هر چی ام تیکت میزنم جواب نمیدن پوفففReyhane izadi وای 😭💔
-
سایت کلا مشکله برا من الان 85 ساعت مونده تا زمان فیزیک و شیمی تموم شه و اصلا ثبت هم نمیشه
-
احتمالا دوباره برگزار بشه چون واقعا مشکلاتش زیاد بود من مشکل فونت داشتم تو ریاضی واقا رو مخ بود