سوال بحث اسپرم
-

سلام تو سوال جواب کدوم گزینه است و گزینه 3 نمیتونه درست باشه؟ بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار -
سلام .اولین بخشی از اسپرم که از دیواره اسپرم ساز خارج میشه طبق ص99 کتاب دم هستش.و اینکه تو ص 100 برای بخش دم میتوکندری نکشیده واین علت رد سه.
2 هم ب نظرم رده چون توی سر کیسه داریم نه کیسه ها.گزینه یک رو خیلی مطمین نیستم ولی ب نظرم غلطه چون تنه میتوکندری داره که توش دنای حلقوی هست که اطلاعات لازم برای حیاته.فکر کنم 4 بشه.حالا منتظر نظر بقیه هم بمون -
سلام .اولین بخشی از اسپرم که از دیواره اسپرم ساز خارج میشه طبق ص99 کتاب دم هستش.و اینکه تو ص 100 برای بخش دم میتوکندری نکشیده واین علت رد سه.
2 هم ب نظرم رده چون توی سر کیسه داریم نه کیسه ها.گزینه یک رو خیلی مطمین نیستم ولی ب نظرم غلطه چون تنه میتوکندری داره که توش دنای حلقوی هست که اطلاعات لازم برای حیاته.فکر کنم 4 بشه.حالا منتظر نظر بقیه هم بمون -

سلام تو سوال جواب کدوم گزینه است و گزینه 3 نمیتونه درست باشه؟ بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیارAmir ali Nikfard
سلام گزینه ۱و۲ رو ک دوست عزیزمون برات توضیح داد...گزینه ۳ غلطه چون متن سوال راجب دم اسپرم یا تاژکعه...اندامک دوغشایی در یاخته جانوری میتوکندریعه وتاژک اونو نداره(که اگه داشت نیازی به بخش تنه نبود)....گزینه صحیح ۴ هستش...علت وجود بخش تنه یا میتوکندری هایبخش تنه تولید انرژی برای حرکت تاژک هستش..تو گفتار ۳ فصل ۷ میگه چرا..برای نفوذ به مام یاخته ثانویه...پس وقتی تاژکATPمصرف کنهADPتولید میکنه. -
درسته دوستان من فکر میکردم که دم هم مانند تمام سلول های جانوری میتوکندری داره
-
A Amir ali Nikfard has marked this topic as solved on