کمک درسی ۹۲
-
تست خیلی به درد نمیخوره چون سبک سوالا به نظر من عوض شده ولی درسنامه خوبه چون از تو کتاب فقط حذفیات داشتیم و اضافه شدن مبحث کمی بوده
-
تست خیلی به درد نمیخوره چون سبک سوالا به نظر من عوض شده ولی درسنامه خوبه چون از تو کتاب فقط حذفیات داشتیم و اضافه شدن مبحث کمی بوده
hamidreza gholamqomi برا شما چاپ چنده
-
hamidreza gholamqomi برا شما چاپ چنده
@dr-lila من اکثرا 95 چندتا 96 چندتا 94 مثلا شیمی و زیست 96 که هم مهمه هم تیپ تست ها عوض شده ولی ریاضی از اول یه تیپ تست داشت عمومی ها هم که اصلا مهم نیست سالش :grin:
ولی باید بتونی به تست کنکور های اخیر دسترسی داشتی باشه حتما -
@dr-lila من اکثرا 95 چندتا 96 چندتا 94 مثلا شیمی و زیست 96 که هم مهمه هم تیپ تست ها عوض شده ولی ریاضی از اول یه تیپ تست داشت عمومی ها هم که اصلا مهم نیست سالش :grin:
ولی باید بتونی به تست کنکور های اخیر دسترسی داشتی باشه حتماhamidreza gholamqomi چرا مگه تیپ تستای عمومی عوض نشده؟؟
-
hamidreza gholamqomi چرا مگه تیپ تستای عمومی عوض نشده؟؟
@dr-lila تیپ تست خیلی عوض نشده ولی خب سطح سوالا بالاتر رفته یعنی همون سوال ولی دشوارتر در کل 94 به این ور بهتره اگ گیر بیاری و اصلا سمت کتاب های آبی قلم چی نرو چون افتضاحه
-
@dr-lila تیپ تست خیلی عوض نشده ولی خب سطح سوالا بالاتر رفته یعنی همون سوال ولی دشوارتر در کل 94 به این ور بهتره اگ گیر بیاری و اصلا سمت کتاب های آبی قلم چی نرو چون افتضاحه
hamidreza gholamqomi آقای امینی راد آبی گفت برا ریاضی
-
hamidreza gholamqomi
گل من آبی قلمچی داریم تا آبی ۳۰ سال و ۱۰ سال های کنکورش محشرن
لطفا اگه تسلط روی نحوه استفاده از کتوب قلمجی ندارید فاز منفی ندید 😐 -
hamidreza gholamqomi آقای امینی راد آبی گفت برا ریاضی
@dr-lila
بله آبی ۳۰ سال کنکور و ۱۰ سال رو بگیر میترکونی ریاضی رو ریاضی فقط باید اا چشمت کار میکنه تست بزنی -
hamidreza gholamqomi
گل من آبی قلمچی داریم تا آبی ۳۰ سال و ۱۰ سال های کنکورش محشرن
لطفا اگه تسلط روی نحوه استفاده از کتوب قلمجی ندارید فاز منفی ندید 😐Arash 0
تست که خب همش کنکوره دقیقا هم گفتم تیپ تست ریاضی عوض نشده اما پاسخ نامه های آبی داغونه در کل حالا خود دانید فرصتی برای آزمون و خطا نیست