زیست دونی
-
اصن همچین راسته ای برای پرندگان تعریف نشده! ینی رده بندیشون اینطوری نیست! اخر کتاب پیش هم هست
-
درمورد طنابداران هم بگم همون مهره داران هستن :|
-
@dr-bernosi خوب اونجا اون پرنده ای که کشیده گوشت خوار نبوده
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
اونی ک توی رده پستاندارا کشیده،خفاشه:neutral_face:
-
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
اونی ک توی رده پستاندارا کشیده،خفاشه:neutral_face:
tamom بله اونو خودم میدونم پرنده پستاندار نیس که تو رده ی پستاندارا بکشه من اونجا رو نمیگم که ..
من پرنده ی توی قسمت فرمانرو جانورانو میگم -
@ata1214 در زیست خوانی!! گفته است:
@Dr-Bernosi
سلام بافت پوششی سطح بدن و حفرات و مجاری رو می پوشاند
چشم که نداره؟
صلبیه که پیوندی هست مستقیما با محیط بیرون در ارتباطه
یا روش بافت پوششی داریم؟شکل کتاب که چیزی نگفته و تو کتابم چیزی نیست! فک نکنم همونه! چشم اندامیه که باید باز باشه تا نور قشنگ ازش رد شه
-
درود به دوستان گل آلایی :) امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین :)
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی :) ؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@dr-bernosi فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء RNAپلیمراز+راه انداز+عوامل رونویسی دارای ۲۴نوع مونومر میشه تحلیل کنید
-
@dr-bernosi فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء RNAپلیمراز+راه انداز+عوامل رونویسی دارای ۲۴نوع مونومر میشه تحلیل کنید
@dr-lila فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء سیستوزل چی؟؟
-
یه سوال ساده دارم کی میتونه جواب بده؟
غده های فوق کلیه جمعا چند تا هورمون ترشح میکنن؟ ... یه چیزی هست بعدا میگم
سجاد96 در زیست خوانی!! گفته است:
خیلی...حدودا فک کنم 30تاس،ک کتاب ادرنالین،نورادرنالین،کورتیزول و الدسترون رو اسم میبره...ص94 هم گفته؛"چندین" هومورن ک 2تاش .........(مثلا پیش سازهای هورمونای جنسی در هردو جنس و...ک نیازی نیست بدونیم)
-
خیلی...حدودا فک کنم 30تاس،ک کتاب ادرنالین،نورادرنالین،کورتیزول و الدسترون رو اسم میبره...ص94 هم گفته؛"چندین" هومورن ک 2تاش .........(مثلا پیش سازهای هورمونای جنسی در هردو جنس و...ک نیازی نیست بدونیم)
tamom در زیست خوانی!! گفته است:
بحث خارج از کتاب که چند تا میشه و کجاهان رو بیخیالش واقعا
جوابت درسته . این سوال ساده رو برای این گذاشتم که بچه ها تسلطشون رو روی متن بسنجن.
اگه یکی از دوستان شک داشت پس به متن مسلط نیست و باید دقتش رو بیشتر کنه.تو کنکور چیزایی که میاد که توی کتابن و خارج کتاب نیست.
-
دانش-آموزان-آلاء دوستان خودتون ببینین جواب رو میتونین بدون شک بگین یا نه. اگه شک داشتین ینی روی متن کتاب درسی مسلط نیستین و باید دقت رو بیشتر کنین و شاید مرور رو بیشتر کنین. یه نمونه هست برای سنجش دقت