؟؟؟؟
-
%(#ff0صورت سوال میدونم که تو تجزیه یه ایکس منهای دو داره و با مخرج خط میزنیمش
تا معادله در جه دو بهمون بده طبق فرضم مطمعن هستیم که این معادله دلتاش کمتر مساوی صفر هست چون نا منفی میخواد مشکلم اینه که نمی تونم معادله درجه دو صورت رو بنوسم کسی راهی بلده ؟؟؟]]000)[%(#ff0000)[تو@Rahman-Atafat بنظرم وقتی صورت ایکس ب توان 3عه و مخرج ایکس منهای دو، ینی تو صورت چاق و لاغر داریم
پ.ن: اوج ایدم همینه گگگ
-
@Rahman-Atafat بنظرم وقتی صورت ایکس ب توان 3عه و مخرج ایکس منهای دو، ینی تو صورت چاق و لاغر داریم
پ.ن: اوج ایدم همینه گگگ
Michael Vey الان ک فک میکنم چ ربطی داشت
-
اههه نمیدونم گگگگ
-
تست آزمون امروز بود؟😁
-
تا معادله در جه دو بهمون بده طبق فرضم مطمعن هستیم که این معادله دلتاش کمتر مساوی صفر هست چون نا منفی میخواد مشکلم اینه که نمی تونم معادله درجه دو صورت رو بنوسم کسی راهی بلده ؟؟؟]]000)[%(#ff0000)[تو@Rahman-Atafat گزینه یک جوابه؟
اگ یک جوابه تا راه حل بدم -
تا معادله در جه دو بهمون بده طبق فرضم مطمعن هستیم که این معادله دلتاش کمتر مساوی صفر هست چون نا منفی میخواد مشکلم اینه که نمی تونم معادله درجه دو صورت رو بنوسم کسی راهی بلده ؟؟؟]]000)[%(#ff0000)[تو@Rahman-Atafat
من a رو محدوده اشو a های بزرگ تر از منفی سه ب دست اوردم -

-
ramses kabir تجزیه ب روش هورنر بود:///
هابر رو با ای قاتی کردم://😐💔😂 -
ramses kabir آخ من رفتم همین روشو یه چیزی اشتباه کردم تا آخر جوابم غلط شده ای داد
-
ramses kabir اونجا باید میگرفتی دلتا کمتر مساوی با سه چون ما نامنفی میخواییم یعنی تلفیقی از دلتا مساوی با صفر و دلتا کمتر از صفر در نتیجه اونجا که نوشتی دلتا کمتر از سه یه مساوی کم داره