b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی)
-
با سلام خدمت همه دوستان
توی سری قبلی اموزش نحوه مطالعه شیمی بهتون گفتم که توی 40 درصد اول تمرکزمون روی متن کتاب و حفظیات و مفاهیم هستش.
خب فرض کنیم یه داوطلبی به 40 رسیده که اونم تو بخش قبلی گفتیم که به چه راحتی میشه به 40 رسید.
این بخش دنباله بخش قبلی هست و اگه قبلی رو هنوز نخوندین و یا عمل نکردین برگردین و هر چی گفته شده با دقت و تلاش عمل کنین.
خب فرض بر اینه شما دارین راه درست رو میرین و فهمیدین که باید متن کتاب درسی رو کامل بخونین و کامل حفظ کنین همه چی رو حتی پاورقی ها و مطالبی که زیر صفحات به عنوان توضیحات بیشتر نوشته شدن و حتی بیشتر بدانید ها رو باید بخونین (چون ما هدفمون درصدای بالای 80-90 هست و باید کنکور به این درصد برسین)
خب یکی به من بگه از سوختن کامل یک مول متان چند کیلو ژول گرما ازاد میشه؟ (حفظی )
و اینکه ایا منظور از کار انجام شده توی فرمول دلتا ای مساوی است با کیو بعلاوه دبلیو همون کار انجام شده ناشی از تغییر حجم هست یا نه (مفاهیم) ؟اینا سوالایی بودن صرفا برای سنجش دقت -ازمتن کتاب درسی بخش ترمودینامیک شیمی 3
خب شما فرض میکنیم دارین پیشرفت میکنین و متن رو کامل بلدین و دارین تمام تمرینات مثال ها و ازمایش کنید ها و بیشتر بدانید ها و پاورقی ها رو میخونین و خلاصه به 40 رسیدین.
حالا چطوری به درصد 70 برسیم؟
قبلا گفتیم شیمی چن بخشه.
مفاهیم -حفظیات- و مسایلشما برای اینکه به 70 برسین باید مسایل ساده و متوسط و متوسط رو به بالا رو حل کنین.
لازمه اش این هست که تست زیاد حل کنین.
توی اولین مرحله باید ترجیحتون روی سوالای مسایل کنکور باشه تا تازه با دید طراحای کنکور اشنا بشین. به اصطلاح شما توی مسایل محاسباتی 0 هستین. (بر فرض)
شما کتاب درسی رو خوندین و تمرینات تشریحی رو از کتاب درسی و یا کتاب کار و یا جزوه و هر چیزی حل کردین و الان میرین مستقیم سراغ تست های کنکور .
سوالای کنکور رو کامل همشون رو میزنین.
نباید یکی هم بمونه.یه نکته: شاید بعضی تکنیک ها و مفاهیم عمیق که باید بلد باشین رو نشه مستقیم از کتاب درسی برداشت کرد. اینجا شما میرین سراغ مطالعه جزوه و یا درسنامه کتاب تست.
درسنامه باید مختصر و مفید باشه .
مثلا مبتکران خوبه یا مهر و ماه ولی خیلی سبز اضافه گویی شدید داره و سطحش نسبتا بالاست و توصیه نمیشه.قبل زدن تست های کنکور اگه تونستین درسنامه ها رو بخونین و تموم کنین و بعد وارد تست زدن تست های کنکور بشین.
با زدن تست های کنکور راحت به 60 میرسین چون معمولا دو تا از سوالای 10 تایی هر ازمونی رو راحت میدن در سطح کنکور و خیلی مشابه سوالای کنکور (ما 4 تا حفظیات و مفاهیم زدیم و 2 تا محاسباتی ) میشه 60 درصد
خب صبر کنین اصل ماجرا از این جا به بعده. از اینجا به بعد باید تعداد تست های تالیفی رو بشدت اضافه کنین.
یادتون باشه برای درصدای باالای 60 باید خیلی تست تالیفی حل کنین تا سر جلسه بتونین تجزیه و تحلیل کنین اونم تو تایم کم.
وقتی تست های کنکور کتاب تست رو زدین میرین سراغ تالیفی ها ( مسایل تالیفی) و مسایل سخت حل میکنین. تعداد تست نمیگم چطور ولی مثلا اگه مبحثی مثلا ترمودینامیک جمعا 100 تست کنکور داشت شما حداقل باید 100 تست تالیفی محاسباتی متوسط رو به بالا بزنین تا به تسلط نسبی برسین.
ینی مثلا میگم :
100 تست کنکور چه محاسباتی چه غیر محاسباتی .+ تست های تالیفی متنی( حفظی-هر چقدر لازمه تا کامل مسلط بشین) +100 تست محاسباتی تالیفی
با انجام دادن مراحل بالا اگه حتی ازمون رو خراب کنین نباید درصد شیمیتون از 50 کمتر باشه. اگه کمتر بود ینی یا مدیریت جلسه خوب نبوده و یا این که نخونده و تست نزده و تلاش نکرده رفتین سر جلسه.
اگه این کار رو انجام بدین میتونین به 70 برسین.
من مقاله نویسیم ضعیفه عذر میخوام سخته ولی تاجایی که بتونم تلاشم رو میکنم .
توی مقاله بعدی به روش های میپردازم که بتونین باهاشون به درصدای 80-90 برسین.
یه تذکر هست اونم اینکه من توی سطر بالا نگفتم به 100 برسین .چرا ؟ چون برای به 100 رسیدن باید یه نکاتی خاص و مدیریت ازمون رو بلد باشین و این که ریاضی تون خیلی قوی باشه .ولی من تاجایی که بتونم راهنمایی بکنم تا انشالله با عمل کردن به این نکات بتونین به درصدای خیلی بالا برسین.
دوستان اگه سوالی بود راجب نحوه مطالعه شیمی داشتین میتونین اینجا کامنت بذارین من و یا دوستان دیگه به شما کمک میکنن.
موفق باشین.
-
بخش اول روش مطالعه که شاید بخواید مطالعه کنین:
https://forum.alaatv.com/topic/5688/خلاصه-روش-مطالعه-شیمی-برای-درصد-های-40-50-برای-ازمون-های-آزمایشی -
@tajrobi-nil در خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی) گفته است:
سجاد96 سلام.واقعا ممنون.
لطفا اگه میشه درمورد درسای ریاضی وفیزیک هم از این تایپیکا بزنینسلام خواهش میکنم.چشم در مورد ریاضی هر چی در توانم باشه راهنمایی میکنم. ولی برای درس فیزیک چون هنوز خودمم یکم مشکل دارم متاسفانه امکانش برام نیست. از یکی از دوستان که فیزیکشون واقعا عالیه خواهش کردم برای فیزیک ایشون راهنمایی کنن و من و سایر دوستان استفاده کنیم.
-
سلام
من تو نت گشتم و این روش مطالعه رو برای خواندن شیمی کنکور پیدا کردم
به نظر من که خوب بود شما هم میتونید ازش استفاده کنید
روش مطالعه درس شیمی -
سلام میشه لطفا برای درس زیست هم یک روش مطالعه بگید...
-
r sh در خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی) گفته است:
سجاد96 سلام
چرا اين لينك باز نميشه ؟
ميشه لطفا دوباره بفرستيدپیام مال 3 سال پیشه ://
-
r sh در خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی) گفته است:
سجاد96 سلام
چرا اين لينك باز نميشه ؟
ميشه لطفا دوباره بفرستيد -
این پست پاک شده!
-