راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401
-
@Señorita
ببخشید نمیدونید اینا چرا چندتا علوم آزمایشگاهین؟
️
زهرا بنده خدا 2
سلام
نه اتفاقا برای منم بود ،همون مهندسی برق خالی و زدم -
زهرا بنده خدا 2
سلام
نه اتفاقا برای منم بود ،همون مهندسی برق خالی و زدم@Señorita سلام
منم یه چیزی زدم دانشگام بالا اومد دیگه گذاشتم همون باشه -
سلام
واسه ثبتنام حضوری گواهی پایان دوره متوسطه رو میخواد درواقع همون گواهی موقت رو میگه؟@Zahra-Hamrang در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
سلام
واسه ثبتنام حضوری گواهی پایان دوره متوسطه رو میخواد درواقع همون گواهی موقت رو میگه؟سلام بله
-
@Zahra-Hamrang در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
سلام
واسه ثبتنام حضوری گواهی پایان دوره متوسطه رو میخواد درواقع همون گواهی موقت رو میگه؟سلام بله
-
من 4ش صب ثبت نام کردم هنو شماره دانشجویی ندادن کلاسای مجازی هم شروع شده برا ورود شماره دانشجویی رو میخواد عجیب نیست هنوز ندادن؟ تلفنم جواب نمیدن
@دانیال-عالي-حسيني وقتی وارد سایت ثبت نام میشی باید همون صفحه اول یه شماره دانشجویی برات زده باشه
-
@دانیال-عالي-حسيني وقتی وارد سایت ثبت نام میشی باید همون صفحه اول یه شماره دانشجویی برات زده باشه
Mohammad Lotfi 0 نزده باید اول تایید کنن مدارکو بعد میده
-
Mohammad Lotfi 0 نزده باید اول تایید کنن مدارکو بعد میده
@دانیال-عالي-حسيني من هنوز ثبت نام و شروع نکرده بودم بهم داد
-
%(#c400ff)[بسم الله]
سلام بچه ها
از اونجایی که از دیروز دنبال کارهای ثبت نام دانشگاه هستین
و برای کارهای مورد نیازش سوال هم زیاد شده ، این تاپیک و زدم که :
اول درباره کارهای ابتدایی برای ثبت نام صحبت کنیم.
دوم اگرسوالی داشتین حتما بپرسین ، اگر کسی میدونست جواب میده!
سوم هم اینکه اگر چیزی بنظرتون توی مسیر ثبت نام مهم اومد ، با بچه ها به اشتراک بزارین که اونام این اطلاعات و داشته باشن!پ.ن: خواهشمندم که اسپم ندین ، مرتب و منظم سوال ها و توضیحات بمونه.
با تشکر@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@فارغ-التحصیلان-آلاء
اهورا
@Alba
@Infinitie-A
Kosar A003
@hamid-s
@hamed-s
@Ariana-Ariana
Mo Xo
HADAF MAN
arthur morgan
@haniehno
شما هم اگه فکر میکنین نیازه کسی تاپیک و ببینه ،منشن کنید!@Señorita سلام دوستان یه سوالی دارم .
من یکی از دوستانم ورودی بهمن ماه هست ، بعد برای پسر ها باید کد نظام وظیفه داشته باشه تا بتونه ثبت نام کنه .
کد نظام وظیفه رو هم تا بهمن ماه بهش نمیدن ، باید صبر کنه تا همون بهمن ماه بره دانشگاه برای ثبت نام؟ -
@Señorita سلام دوستان یه سوالی دارم .
من یکی از دوستانم ورودی بهمن ماه هست ، بعد برای پسر ها باید کد نظام وظیفه داشته باشه تا بتونه ثبت نام کنه .
کد نظام وظیفه رو هم تا بهمن ماه بهش نمیدن ، باید صبر کنه تا همون بهمن ماه بره دانشگاه برای ثبت نام؟mahdi shokry در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
کد نظام وظیفه رو هم تا بهمن ماه بهش نمیدن ، باید صبر کنه تا همون بهمن ماه بره دانشگاه برای ثبت نام؟ -
کد نظام وظیفه رو هم تا بهمن ماه بهش نمیدن ، باید صبر کنه تا همون بهمن ماه بره دانشگاه برای ثبت نام؟mahdi shokry سلام شاید قبول کنن که ثبت نام بکنه
بعدا کد ببرناطلاعات بیشتر باید زنگ بزنین از دانشگاه بپرسین
-
کد نظام وظیفه رو هم تا بهمن ماه بهش نمیدن ، باید صبر کنه تا همون بهمن ماه بره دانشگاه برای ثبت نام؟mahdi shokry زمان ثبت نام الانه
باید حالا ثبت نام کنه مدرک نظام وظیفه هروقت بهش دادن ببره -
بچهایی که ثبت نام رو انجام دادن
میشه بگید ضامنتون که برای خوابگاه و اینا بوده
خودش هم نیاز بوده کع برا ثبت نام یا محضر بیاد یا صرفا اون برگه کارگزینیش یا سندش کفایت میکنه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
بچهایی که ثبت نام رو انجام دادن
میشه بگید ضامنتون که برای خوابگاه و اینا بوده
خودش هم نیاز بوده کع برا ثبت نام یا محضر بیاد یا صرفا اون برگه کارگزینیش یا سندش کفایت میکنه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء@N-n-good درود
حتما باید خودتون و ضامن همزمان محضر باشین
. -
@سینا-0 ممنونم
-
@haniehno
اونطوری نمیدونم
احتمالا نه،من که رفتم ، اثر انگشت اسکن کردن و خب برای این ، باید حتما خود شخص باشه
اگر وکالتنامه داشته باشین...نمیدونم چطور میشه
.