هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا
دقیقا منم رو سالادش قفلم
بعد کلاس درست میکنمدوغش :|
ته دیگگگگگ -
بازم میفرستما منفی بدی
-
نوچ فقط از اغی پست سریع پایین پایین پیام که میدم اسمتونم مینویسم با یه @ . باید بین اسمتونو نوشته هام فاصله بزارم مگه نه منشن نمیشید مثل این@اهوراولی اگه فاصله بزارم اوکیه مثل این@اهورا دیدی به لطف اطلاع رسانی وند تا از بچه ها بین دو تا بخش اسمتونم به جای فاصله اینو - میزارم
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Arianaa عوضش تلگرام من کار میکنه ولی برام مهم نیست
بیا جامون عوض کنیمممم
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Arianaa عوضش تلگرام من کار میکنه ولی برام مهم نیست
بیا جامون عوض کنیمممم
-
نوچ فقط از اغی پست سریع پایین پایین پیام که میدم اسمتونم مینویسم با یه @ . باید بین اسمتونو نوشته هام فاصله بزارم مگه نه منشن نمیشید مثل این@اهوراولی اگه فاصله بزارم اوکیه مثل این@اهورا دیدی به لطف اطلاع رسانی وند تا از بچه ها بین دو تا بخش اسمتونم به جای فاصله اینو - میزارم
حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خو لامصب واسه همینه ریپلای نمیخوره
️
ببین کنار هر پست یه گزینه پاسخ هست
اینو بزن :و بعدپیامت رو بنویس
-
-
@haniehno اره خودنم هنیستم تو از کجا پیداش کردی
-
حسین نعمتی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خو لامصب واسه همینه ریپلای نمیخوره
️
ببین کنار هر پست یه گزینه پاسخ هست
اینو بزن :و بعدپیامت رو بنویس
-
سونیا
-
-
سجاد خاله سونیا رو اذیت نکن، زشته کارت
-
ازین ب بعد روزی سه وعده ازینا میفرستم
-