زیست ۱۱
-
سلام
میشه این سوالات رو تحلیل کنین؟؟ -
-
سلام در رابطه با 117 میشه گفت 3 چون اصلا هیدر طناب عصبی نداره
-
سلام سوال 117 گ 4 میشه اگه به شکل نگاه کنی در طول طناب عصبیش گره نداریم گره هم یعنی اجتماع حسم سلولی
-
سلام
میشه این سوالات رو تحلیل کنین؟؟این پست پاک شده! -
سلام سوال 117 گ 4 میشه اگه به شکل نگاه کنی در طول طناب عصبیش گره نداریم گره هم یعنی اجتماع حسم سلولی
@mahshid-avajian ن ۱۱۷ اتفاقا گرینه ی ۳ هستش
ما در هیدر نه دسته بندی محیطی مرکزی داریم
نه طناب عصبی و نه گره عصبی
چون هیدر ساده ترین ساختار عصبیو داره ک بش میگن شبکه ی عصبی -
سلام
میشه این سوالات رو تحلیل کنین؟؟Ahmadreza Amanzadeh سلام خسته نباشید
برای سوال 117 من خودم عین همین سوالم یادم نیست کجا زدم سر زبونمه ولی نمیدونم کجا بود
میشد گزینه سه و گفته بود هیدر اصلا طناب عصبی نداره
ولی بازم بین پلاناریا و هیدر به شک افتادم چون فراموش کردم
سوال 105 هم گزینه دو؟ -
سلام
میشه این سوالات رو تحلیل کنین؟؟Ahmadreza Amanzadeh
۱۰۵ هم تنها گزینه ی ه صحیحه -
@mahshid-avajian ن ۱۱۷ اتفاقا گرینه ی ۳ هستش
ما در هیدر نه دسته بندی محیطی مرکزی داریم
نه طناب عصبی و نه گره عصبی
چون هیدر ساده ترین ساختار عصبیو داره ک بش میگن شبکه ی عصبیramses kabir اینو من مطمینم قشنگ همین تستو دبیرمون گفتن و گفتن که سوال فرض کرده طناب عصبی رو داره حالا با این فرض باید جواب بدیم وگرنه خب معلومه که هیدر ط ع نداره.در مورد پلاناریا هم ب شکل نگاه کنید در طول ط عصبیش گره نداره فقط اکسون و دندریته
-
ramses kabir اینو من مطمینم قشنگ همین تستو دبیرمون گفتن و گفتن که سوال فرض کرده طناب عصبی رو داره حالا با این فرض باید جواب بدیم وگرنه خب معلومه که هیدر ط ع نداره.در مورد پلاناریا هم ب شکل نگاه کنید در طول ط عصبیش گره نداره فقط اکسون و دندریته
@mahshid-avajian با تمام احترام احتمالا یا شما اشتباه حرف دبیرتون رو شنیدین یا دبیرتون اشتباه کردن
ببینین ما کلا در بدن جانداران هیدر فاقد هر گونه گره هست
اما پلاناریا در منابع علمی در قسمتی ک رشته های به هم متصلی وجود داره ک ساختار نردبان مانند رو به وجود میارن در محل اتصال پله های نردبان ب ستون میتونیم جسم های یاخته ای سلول های عصبی این جاندار رو ببینیم -
@mahshid-avajian با تمام احترام احتمالا یا شما اشتباه حرف دبیرتون رو شنیدین یا دبیرتون اشتباه کردن
ببینین ما کلا در بدن جانداران هیدر فاقد هر گونه گره هست
اما پلاناریا در منابع علمی در قسمتی ک رشته های به هم متصلی وجود داره ک ساختار نردبان مانند رو به وجود میارن در محل اتصال پله های نردبان ب ستون میتونیم جسم های یاخته ای سلول های عصبی این جاندار رو ببینیمramses kabir چقد حرفا متفاوته.نشرالگو هم تو کیو ار کد گفته پلاناریا طنابش فاقد جسم سلولی و گره هست...نمیدونم دیگه چی بگم
-
ramses kabir چقد حرفا متفاوته.نشرالگو هم تو کیو ار کد گفته پلاناریا طنابش فاقد جسم سلولی و گره هست...نمیدونم دیگه چی بگم
@mahshid-avajian نشر الگو هیچ وقت نزن
چون غلط علمی زیاد داره و اصا واسه زیست شناسی مناسب نیس
بهترین منابع زیست اول پینوکیو و دوم ای کیو جامع زیست هستن
اگ نشر الگو میزنی از این ب بعد سعی کن نزنیش -
Ahmadreza Amanzadeh
۱۰۵ هم تنها گزینه ی ه صحیحهramses kabir ب صحیح نیس؟
-
Ahmadreza Amanzadeh تحلیل گزینه های سوال ۱۰۵
الف: به اکسون و یا دندریت بلند میگن رشته ی عصبی پس ربطی ب این نداره ک اینو بخوایم واسه ی چن سلول تعمیم بدیم
ب:عصب الزاما مال یه یاخته نیس چون طبق متن کتاب، عصب مجموعه ای از رشته های عصبی است که درون بافت پیوندی قرار گرفته اند
ج:جسم پینه ای واسه مخه ربطی ب مخچه نداره
د:نخاع رابط بین دستگاه عصبی مرکزی و محیطیه ن دستگاه عصبی مرکزی و مخ
ه:اینم صحیحه دیگ -
ممنون از همگی
اولی سراسری ۸۶ هستش
دومی هم سراسری خارج از کشور ۹۷ با تغییر
حالا نمی دونم پاسخنامه تو سایتا گیر میاد یا نه -
ممنون از همگی
اولی سراسری ۸۶ هستش
حالا نمی دونم پاسخنامه تو سایتا گیر میاد یا نهAhmadreza Amanzadeh من نظرم رو گزینه 4 به دو دلیل اولا صورت سوال گفته کدام طناب عصبی فاقد چسم سلولی هست پس ما دنبال کسی میگردیم که طناب داشته باشه هیدر طناب نداره پس همون اول با هیدر بای بای میکنیم < جرا گزینه 3 جوابه ؟؟؟> در ثانی جسم یاخته ای در گره ها هستن که در سر پالاناریا قرار دارد و طناب هاش فقط از رسته عصبی هستن البته نظر منهولی جواب گزینه 3 نیست 99 درصد
-
سوال ۱۴۰ -
این هم پاسخنامشه که پلاناریا رو گرفته
کنکور سراسری ۱۳۸۶ -
این پست پاک شده!
-
ممنون از همگی
اولی سراسری ۸۶ هستش
حالا نمی دونم پاسخنامه تو سایتا گیر میاد یا نهAhmadreza Amanzadeh پاسخنامه ی اولی رو فرستادم