سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
معرفی کتاب زیست شناسی
-
بعد زیست خیلی سبز تک پایه
زیست پینوکیو جامع
سه سطحی قلم چی
چه کتابی پیشنهاد می کنید؟ -
Mani Taghavi
IQ جامع -
Mani Taghavi بهترین راه برای تشخیص اینکه کدوم بهتره اینه که یه نگاهی به همشون بندازید و ببینید با کدوم راحت ترید، مثلا من با زیست خیلی سبز خیلی خوبم چون هم درسنامش روونه هم تستاش به ترتیب آسون به سخت آورده، اما خب باید درسنامه رو مدیریت کرد چون طولانیه ممکنه وقت رو بگیره، اما خب میگم من چون باهاش راحتم و بازدهی خوبه همین رو برای هر سه سال استفاده کردم، از لحاظ کیفیت هم اکثر کتابای بازار یه جورن فقط ممکنه سطوحشون فرق کنه که زیست های تک پایه برای پایه ضعیف تا متوسط هستن و پینوکیو برای قوی ترها و به عنوان منبع دوم بیشتر استفاده میشه
-
Mani Taghavi مشخصا آیکیو
-
مهسا استوار
مهسا خانم من منظورم این نبود کدوم بهتره
من تو تابستون خیلی سبز تک پایه رو کار کردم
همزمان با کلاس های موسسه ای که میرم پینوکیو رو ضریب زوج زدم الان هم ضریب فرد رو تموم کردم ضریب زوج هم مرور کردم
به عنوان تست آزمونی رفتم سه سطحی هم که هر فصل سی چهل تا داره رو هم حل کردم
خواستم ببینم واسه دور های بعدی یا حالا همین الان اگه وقت شد چه کتابی رو بعد اینا کار کنم -
M.Shajarian
دبیرمون میگفت IQ یکم دور از سبک کنکوره
مثلا میگفت واسه دوازدهم نردبام کار کنید -
Mani Taghavi من که تعریفش رو خیلی شنیدم....
بازم نگاه کنین خیلی خوشتون میاد ازش -
Mani Taghavi آها، من برداشت دیگه ای از سوالتون کردم، خیلی هم عالی موفق باشید
-
Mani Taghavi در معرفی کتاب زیست شناسی گفته است:
بعد زیست خیلی سبز تک پایه
زیست پینوکیو جامع
سه سطحی قلم چی
چه کتابی پیشنهاد می کنید؟من صحبت دکتر فرزام فرهمند نیا رو به شما انتقال میدم نویسنده کتاب های خیلی سبز و دبیر موسسه آموزشی ماز
زیست تک پایه هایی که میخوایم بخونیم+ پینوکیو جامع
در رابطه به منابع دیگه از ایشون سوال شد گفت من نمیدونم من اینارو قبول دارم و بالاترین درصد زیست کنکور به دانش آموز ایشون تعلق داره
-
@Farzam-Yousefi
ممنونم
ولی خودم دانش آموز فذهمندنیام
اصلا خودش گفت IQ خوب نیست -
M.Shajarian
الان دانلود کردم نمونه اش رو
به نظرم جالب اومد
ولی حجم خب یکم زیاده -
Mani Taghavi جامع ایکیو سه سال رو در یه کتاب جمع کرده
به کتاب هایی مثل قیدنامه و درست و نادرست خیلی سبز هم یه نگاهی بندازین
کتاب مناسبیه -
Mani Taghavi بله فرمودن خوب نیست. منم دانش اموزشون هستم.... ولی خب یه نگاه اجمالی که کردین همه چیز براتون روشن شد.... این طوری نتیجه بهتری میتونین بگیرین
در ضمن اگه خریداری نکردین از جداول توی پاسخنامه حتما استفاده کنین.... فوق العاده مهمه -
Mani Taghavi
آرزوی موفقیت دارم براتون -
Mani Taghavi
IQ
سه سطحی هم خوبه -
سلام من برای زیست نشر الگو رو خیلی قبول دارم و درصدم رو همیشه نشرالگو بالا میبره چون درسنامه خیلی خوبی داره و بارکدهای خود مولف که هر مبحث رو تدریس میکنه و تست هایی که نکته دار هستن هم بارکد جدا دارن برای تحلیل شون... و اینکه علاوه بر تست های تسلط یه سری آزمون جمع بندی آخر هر گفتار داره و یه سری تست های ATP که خیلی فراتر از کتاب هست و با خوندن همه اینا چیزی جا نمیمونه
-
Mani Taghavi چرا هممون دانش اموزشیم؟
ولی جدا از شوخی
اقای فرهمند چون خودش از موسسین زیستِ ماز هستن
کلا با کتاب های موسسات دیگ حال نمیکنه و اونا رو پیشنهاد نمیده
ولی من خودم میگم علاوه بر پینوکیو ای کیو هم بزنین
هرچن وقتی پینو رو زدی و فیلمای فرهمند هم دیدی
ای کیو رو هم اگ بزنی بین دویست سوال بت قول میدم نهایت ۱۰ تا غلط توی تستات در میاد
چون پینوکیو واقعا ی سر و گردن بالا تره
ولی خب پینوکیو تستاش الان دومین سالیه ک هیچ تغییری نکردن(چون من دوساله پینو رو میزنم و هم چاپ ۱۴۰۰ اش رو داشتم هم ۱۴۰۱ ولی ای کیو الان هر سال داره تستای جدید ب کتابش اضافه میکنه و از این لحاظ بهتر ار پینوکیو هست) -
اولین پستی که میذارم:)
به نظرم اول خیلی سبز کار بشه
بعدش چیزای دیگه