زیست دونی
-
درمورد اون چمله بذارین تستش میکنم میذارم! یکی دوتا چیز باید بهش اضافه شه!
-
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi اره عالی بود نه از سوم یکم از بیماریا گفتن و یکممم از مفاهیم پایه
کل زیستووو میگن؟ب نظرت بذارم جمع بندی اولم ک ۳هفته دیگه اس ببینم چی؟
@zohre-nowrouzi نه بابا سوم که میگم منظورم ژنتکیای سومه هاااااا
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
اصا خدافظ
-
@zohre-nowrouzi اره عالی بود نه از سوم یکم از بیماریا گفتن و یکممم از مفاهیم پایه
کل زیستووو میگن؟ب نظرت بذارم جمع بندی اولم ک ۳هفته دیگه اس ببینم چی؟
@zohre-nowrouzi 3 3هفته دیگه جمع بندی میکنی؟؟؟؟؟واقعا ؟؟؟؟؟کل زیستو؟
-
الهه 2 در زیست خوانی!! گفته است:
برای ژنتیک
ژنتیک به زبان آدمیزاد چطوره ؟والا کتابشو دیدم خوبه اگه بتونین استفاده کنین من دارمش هنو استفاده نکردم ولی در کل ریز پرداخته به ژنتیک!
اگه بتونم استفاده کنم ؟
یعنی سطحش بالاس ؟
نه مشکلی نداره!@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
برای ژنتیک
ژنتیک به زبان آدمیزاد چطوره ؟والا کتابشو دیدم خوبه اگه بتونین استفاده کنین من دارمش هنو استفاده نکردم ولی در کل ریز پرداخته به ژنتیک!
اگه بتونم استفاده کنم ؟
یعنی سطحش بالاس ؟
نه مشکلی نداره! -
ن بابا گزینه جمعبندی پایه نداره تا چند وقت دگ خودم اومدم قبل جمع بندی پیش ۱ پایه رو مرور کنم
-
ن بابا گزینه جمعبندی پایه نداره تا چند وقت دگ خودم اومدم قبل جمع بندی پیش ۱ پایه رو مرور کنم
@zohre-nowrouzi ها میگم خدایا
-
@zohre-nowrouzi اره فکر خوبیه
ولی در کل ژنتیکم خیلی شیرینه مفاهیمو بفهمی به قول دکتر برنوسی دیگه گلابیه گلابیه -
ولی در کل ژنتیکم خیلی شیرینه مفاهیمو بفهمی به قول دکتر برنوسی دیگه گلابیه گلابیه@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
ولی در کل ژنتیکم خیلی شیرینه مفاهیمو بفهمی به قول دکتر برنوسی دیگه گلابیه گلابیهاره باو ..من مجبور شدم برا ازمون اول ژنتیک جمعیت بخونم بعد ۲ماه دگ فک کنم مندلی
یعنی قشنگ میپیچم
-
%(#00ffd0)[جمع بندی زیست1]
چند مورد صحیح است؟
الف)فقط نورون های حسی و حرکتی میتوانند در اطراف خود سلول های پشتیبان داشته باشند.
ب)پروتئین نشانه ای موثر بر هماتوکریت خون، قطعا توسط لوله ی گوارش تولید و ترشح میشود.
ج)سلول های سازنده ی بخش درون ریز پانکراس همانند سلول های پوششی پوست، دارای غشای پایه هستند.
د)اندامک های دستگاه غشایی درونی فقط بر ساخت، ذخیره و ترشح مولکول هایی که زمینه گوناگونی جانداران هستند، موثرند.
1)1
2)2
3)3
4)4 -
چند مورد صحیح است؟
الف)فقط نورون های حسی و حرکتی میتوانند در اطراف خود سلول های پشتیبان داشته باشند.
ب)پروتئین نشانه ای موثر بر هماتوکریت خون، قطعا توسط لوله ی گوارش تولید و ترشح میشود.
ج)سلول های سازنده ی بخش درون ریز پانکراس همانند سلول های پوششی پوست، دارای غشای پایه هستند.
د)اندامک های دستگاه غشایی درونی فقط بر ساخت، ذخیره و ترشح مولکول هایی که زمینه گوناگونی جانداران هستند، موثرند.
1)1
2)2
3)3
4)4 -
چند مورد صحیح است؟
1)1
2)2
3)3
4)4@dr-bernosi الفو نرسیدم
ب منظورش با گاسترینه
ج غ
د غ -
چند مورد صحیح است؟
1)1
2)2
3)3
4)4 -
چند مورد صحیح است؟
1)1
2)2
3)3
4)4@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
چند مورد صحیح است؟
الف)فقط نورون های حسی و حرکتی میتوانند در اطراف خود سلول های پشتیبان داشته باشند. نخوندم
نظرم نمیدم
ب)پروتئین نشانه ای موثر بر هماتوکریت خون، قطعا توسط لوله ی گوارش تولید و ترشح میشود. اریتروپوتین بر هماتوکریت اثر داشت ک از کبدو کلیه بود ..و از لوله گوارش نیست ..یکی دیگه ام ک ابتدای دوازده بود تاثیر میذاشت رو پانکراس بیکربناتو افزایش میداد.پس اشتباهه
ج)سلول های سازنده ی بخش درون ریز پانکراس همانند سلول های پوششی پوست، دارای غشای پایه هستند. این تو بخش هورمونا فک کنم شکلش بود نرسیدم بخونم ولی فک کنم پوششی بودن پوستم پوششی سنگفرشی چند لایه اش غشا پایه داشت درست میشه در نظر گرفت اگه پانکراس پوششی باشه و اشتباه نکرده باشم
د)اندامک های دستگاه غشایی درونی فقط بر ساخت، ذخیره و ترشح مولکول هایی که زمینه گوناگونی جانداران هستند، موثرند. لیپیدا در مولکول هایی ک زمینه گوناگونی جانورانه نیست توسط اندوپلاسمی صافم هست اشتباهه
1)1
2)2
3)3
4)4 -
اثر نوعی پروتئین نشانه ای در سلول های نزدیک پیلور نمیتواند اثری غیر مستقیم بر مقدار اهن خون داشته باشد...
نظرتون راجب این جمله چیه؟درسته یا اشتباه؟
tamom
barghamadi
الهه 2
@Dr-Bernosi
@اسمان-ابی
دانش-آموزان-آلاءاقا میتونه! مثال میزنم!
گاسترین یا فاکتورو زیاد میکنه یا اسید همچنین انزیما! اگه بیاد اسیدو خیلی زیاد کنه تو معده، خود فاکتور که هیچ! چدشون که خود معده هم باشه سرویس میشه!(اینو میتونین از اینکه کتاب میگه فاکتور از اثر انزیما بر B12 محافظت میکنه بفهمین) بعدش b12 کم میشه! اریتروسیت سازی هم اگه لازم باشه نمیتونه زیاد بشه! بخاطر همین مقدار آهن خون که توی اریتروسیتا هستن کم میشه! -
بالاخره دارین غول میشین! خب دیگه تست نمیذارم دارین حریفام تو کنکور میشین
-
اقا میتونه! مثال میزنم!
گاسترین یا فاکتورو زیاد میکنه یا اسید همچنین انزیما! اگه بیاد اسیدو خیلی زیاد کنه تو معده، خود فاکتور که هیچ! چدشون که خود معده هم باشه سرویس میشه!(اینو میتونین از اینکه کتاب میگه فاکتور از اثر انزیما بر B12 محافظت میکنه بفهمین) بعدش b12 کم میشه! اریتروسیت سازی هم اگه لازم باشه نمیتونه زیاد بشه! بخاطر همین مقدار آهن خون که توی اریتروسیتا هستن کم میشه!@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
اقا میتونه! مثال میزنم!
گاسترین یا فاکتورو زیاد میکنه یا اسید همچنین انزیما! اگه بیاد اسیدو خیلی زیاد کنه تو معده، خود فاکتور که هیچ! چدشون که خود معده هم باشه سرویس میشه!(اینو میتونین از اینکه کتاب میگه فاکتور از اثر انزیما بر B12 محافظت میکنه بفهمین) بعدش b12 کم میشه! اریتروسیت سازی هم اگه لازم باشه نمیتونه زیاد بشه! بخاطر همین مقدار آهن خون که توی اریتروسیتا هستن کم میشه!این یه برداشت اغراق امیزه
-
اقا میتونه! مثال میزنم!
گاسترین یا فاکتورو زیاد میکنه یا اسید همچنین انزیما! اگه بیاد اسیدو خیلی زیاد کنه تو معده، خود فاکتور که هیچ! چدشون که خود معده هم باشه سرویس میشه!(اینو میتونین از اینکه کتاب میگه فاکتور از اثر انزیما بر B12 محافظت میکنه بفهمین) بعدش b12 کم میشه! اریتروسیت سازی هم اگه لازم باشه نمیتونه زیاد بشه! بخاطر همین مقدار آهن خون که توی اریتروسیتا هستن کم میشه!این یه برداشت اغراق امیزه
اقا میتونه! مثال میزنم!
مشخصه خب :|
-
%(#00ffa6)[جمع بندی زیست1]
چند مورد نادرست است؟
الف)پروکاریوت ها عمدتا از باکتری ها هستند که سیانوباکتری نوع فتوسنتزکننده آن هاست.
ب)در سلول های داخلی ترین بافت معده، آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر فعالیت زیادی دارند.
ج)واکنش هایی که در بدن جانوران انجام میشود، شرایط انجام آن ها در سلول های آن ها ایجاد و نگهداری میشود.
د)در هر سلول ولوکس نور خورشید در دومین فضای داخلی کلروپلاست به دام می افتد و به انرژی موجود در لیپیدها تبدیل میشود.
1)1
2)2
3)3
4)4@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
%(#00ffa6)[جمع بندی زیست1]
چند مورد نادرست است؟
الف)پروکاریوت ها عمدتا از باکتری ها هستند که سیانوباکتری نوع فتوسنتزکننده آن هاست.
ب)در سلول های داخلی ترین بافت معده، آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر فعالیت زیادی دارند.
ج)واکنش هایی که در بدن جانوران انجام میشود، شرایط انجام آن ها در سلول های آن ها ایجاد و نگهداری میشود.
د)در هر سلول ولوکس نور خورشید در دومین فضای داخلی کلروپلاست به دام می افتد و به انرژی موجود در لیپیدها تبدیل میشود.
1)1
2)2
3)3
4)4اینم جواب بدین