زیست ۱۱
-
Ahmadreza Amanzadeh تحلیل گزینه های سوال ۱۰۵
الف: به اکسون و یا دندریت بلند میگن رشته ی عصبی پس ربطی ب این نداره ک اینو بخوایم واسه ی چن سلول تعمیم بدیم
ب:عصب الزاما مال یه یاخته نیس چون طبق متن کتاب، عصب مجموعه ای از رشته های عصبی است که درون بافت پیوندی قرار گرفته اند
ج:جسم پینه ای واسه مخه ربطی ب مخچه نداره
د:نخاع رابط بین دستگاه عصبی مرکزی و محیطیه ن دستگاه عصبی مرکزی و مخ
ه:اینم صحیحه دیگ -
ممنون از همگی
اولی سراسری ۸۶ هستش
دومی هم سراسری خارج از کشور ۹۷ با تغییر
حالا نمی دونم پاسخنامه تو سایتا گیر میاد یا نه -
ممنون از همگی
اولی سراسری ۸۶ هستش
حالا نمی دونم پاسخنامه تو سایتا گیر میاد یا نهAhmadreza Amanzadeh من نظرم رو گزینه 4 به دو دلیل اولا صورت سوال گفته کدام طناب عصبی فاقد چسم سلولی هست پس ما دنبال کسی میگردیم که طناب داشته باشه هیدر طناب نداره پس همون اول با هیدر بای بای میکنیم < جرا گزینه 3 جوابه ؟؟؟> در ثانی جسم یاخته ای در گره ها هستن که در سر پالاناریا قرار دارد و طناب هاش فقط از رسته عصبی هستن البته نظر منهولی جواب گزینه 3 نیست 99 درصد
-
سوال ۱۴۰ -
این هم پاسخنامشه که پلاناریا رو گرفته
کنکور سراسری ۱۳۸۶ -
این پست پاک شده!
-
ممنون از همگی
اولی سراسری ۸۶ هستش
حالا نمی دونم پاسخنامه تو سایتا گیر میاد یا نهAhmadreza Amanzadeh پاسخنامه ی اولی رو فرستادم
-
Ahmadreza Amanzadeh پاسخنامه ی اولی رو فرستادم
@mahshid-avajian مرسی از شما
میدونین ما یکم بد صورت سوالو فهمیدیم چون حس کردم میگ کدام مورد فاقد طناب عصبی ایست ک گره ندارد://
ولی خب واقعا ممنونم ازتون:)) -
میدونین ما یکم بد صورت سوالو فهمیدیم چون حس کردم میگ کدام مورد فاقد طناب عصبی ایست ک گره ندارد://
ولی خب واقعا ممنونم ازتون:))ramses kabir خواهش میکنم
-
ولی خب واقعا ممنونم ازتون:))ramses kabir ممنونم