کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
-
@سینا-بیات باریکلا💯✅💪
-
Michael Vey
فقط مواظب ساعت مطالعتون باشین
ممکنه از درس زده بشین
البته صرفا پیشنهاده.... خودتون صلاحتون رو بهتر از من میدونین@M-Shajarian ن دیگ از این ب بعد دلمو نمیزنه چون عادت کردم و باید ی نمه سیر صعودی بهش بدم و بیشتر تلاش کنم.. ممنونمم :>
-
@M-Shajarian ن دیگ از این ب بعد دلمو نمیزنه چون عادت کردم و باید ی نمه سیر صعودی بهش بدم و بیشتر تلاش کنم.. ممنونمم :>
Michael Vey
انشاا.... میترکونین....
آرزوی موفقیت..... -
Michael Vey ریاضی رو چطور و از چه منبعی مطالعه میکنین؟
مصطفي عباسیان از راه ابریشم اقای ثابتی بیشتر.. هرچن یدور از فیلمای اموزشی گزینه دوهم مرور کردم. البت دروغ چرا من ریاضیو زیاد جدی نمیگیرم و این خیلی بده:*>
-
Michael Vey
انشاا.... میترکونین....
آرزوی موفقیت.....@M-Shajarian همچنیننننن فایتینگگ
-
@M-Shajarian همچنیننننن فایتینگگ
Michael Vey :rose:
-
@سینا-بیات
صرفا یه پیشنهاد....روزانه از مسائل شیمی تست بزنین
حتی 5 تا!
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود... -
@سینا-بیات
صرفا یه پیشنهاد....روزانه از مسائل شیمی تست بزنین
حتی 5 تا!
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود... -
اولین استارت های ۱۴۰۲
انشالله بعدیاش قوی تر بشن
نا گفته نمونه با شیوه ی جدید چینش سوالای قلمچی اشنا نبودم و انتظار دو دفترچه رو داشتم واسه همین روی فیزیک و شیمی تایم کلا پرید از دستم -
اولین استارت های ۱۴۰۲
نا گفته نمونه با شیوه ی جدید چینش سوالای قلمچی اشنا نبودم و انتظار دو دفترچه رو داشتم واسه همین روی فیزیک و شیمی تایم کلا پرید از دستمramses kabir
زیست رو خیلی خوب زدین..... و شیمی .....اقا محمد تو بررسی نکات زیست از چه روشی استفاده میکنین؟
منظورم همینطوری حفظشون میکنید یا نکتش رو یادداشت میکنین تو تحلیل سوالا؟ -
ramses kabir
زیست رو خیلی خوب زدین..... و شیمی .....اقا محمد تو بررسی نکات زیست از چه روشی استفاده میکنین؟
منظورم همینطوری حفظشون میکنید یا نکتش رو یادداشت میکنین تو تحلیل سوالا؟@M-Shajarian ن زیست اول فیلم های استاد فرهمندو میبینم بعد توی هفته ی اول کل مباحثی ک قراره بیاد رو از روی IQ TNT ها و R هاشو میزنم
و پینوکیو رو هم در کنارشون کار میکنم ک تقریبا ۷۰۰ تا تستی رو هم میشن و روزی حداقل ۱۰۰ تا تست زیست باس بزنی براش
شیمی هم همینطور هفته ی اول فقط مطالعه اش میکنم و ی روتین یه ساعته مسائل کار میکنم و بقیه اش شروع میکنم ب تست زدن ک ۵۰ تا تست در روز میشه
و موقع تست زدن هم حفظیاتی رو ک غلط میزنم تو یه دفتر حفظیات یادداشت میکنم و مسائل هم تیپ های زمان گیر یا خاص خلاقانه رو توی دفتر مسائلم مینویسم
هفته ی دوم هم فقط ازمون های ازمایشی پارسال رو شیمی و زیستشون رو میزدم و نکاتشون رو یادداشت میکردم ک انگار فیزیک و ریاضی هم باید همین حرکت واسش زده بشه
و روز قبل از ازمون ها هم نکاتیو ک طی این دو هفته نوشتمو میخونم و میرم سر جلسه
البته
دفتر حفظیات شیمی و تفکیک کردم و حفظیات مربوط ب هر فصلی رو همونجا مینویسم ک موقع جمع بندی راحت باشم
امیدوارم ک ب کارت بیاد -
ramses kabir
منظورم همینطوری حفظشون میکنید یا نکتش رو یادداشت میکنین تو تحلیل سوالا؟@M-Shajarian و در رابطه با اینی ک گفتی
توی زیست مبحثی رو نکاتیشو ک توی تستا جدیدن توی کتاب جلوی همون مبحث ب صورت خلاصه مینویسم
ک وقتی میخوام کتابو بخونم یادم باشه ک فلان نکته رو فراموش نکنم
و چیزی ک بیشتر از همه توی زیست مهمه اینه ک تو نکاتیو ک بشون مسلطی فراموش نکنی و اگ بر فرض مثال تا چهارشنبه نرسیدی زیستتو تموم کنی
نباس دیه مطلب جدید بخونی و باید بر گردی فقط کتابتو روخونی کنی و نکاتتو واسه خودت تحلیل کنی تا این نکاتی ک تا الان یادگرفتی تثبیت بشن وگرنه خوندن مطالب جدید در کنار یادگیری ناقص تنها کاری ک میکنه باعث میشه بیشتر سردرگم بشی -
منطقه دوعم
ترازم شد 9076 درصورتی ک نفرات برتر 9138عهافرین 👏🏻👏🏻👏🏻
عالی بود موفق باشی -
اولین استارت های ۱۴۰۲
نا گفته نمونه با شیوه ی جدید چینش سوالای قلمچی اشنا نبودم و انتظار دو دفترچه رو داشتم واسه همین روی فیزیک و شیمی تایم کلا پرید از دستمعالیی موفق باشید.
-
@سینا-بیات
عالی موفق باشید
-
منم اولین ازمونم بود
ولی حتی الانم رفتم تو سایت نیورد😂😂😂 میزنه تاریخ ازمون موجود نمی باشددرصمن بازم تاکید می کنم من نمی دونستم بعد ازمون فهمدیم سوال های انتخابی رو نزدم 🤭😂😂
چه می دونستم اینا هم بعد از یازدهمش دهمه فکر کردم دهم فقط همون اجباری هاست 🚗🚗🚗
-
اینم از کارنامه😂😂😂
هچنین حضورم براشون سنگین بوده هنوز کمر راست نکردن😂😂😂 -
همگی موفق
باشید
خدانگهدار. من ترازم احتمالان خوب نمیشهخوبیت نداره اینجا بزارم لول تاپیک میاد پایین😂😂
ولی سعی میکنم زیادش کنم. به هر حال اولین بارمه و..
-
منطقه دوعم
ترازم شد 9076 درصورتی ک نفرات برتر 9138عهMichael Vey اوورین اوورین 🤩🦋