هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=238e11007ec)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=238e11007ec)
-
جانداري که دارای لنفوسیت T است حتماً گردش خون بسته دارد
@amir-reza-babahabib
راستش من برای غلط بودن این گزاره یه دلیل توی ذهنمه اما نمی دونم دقیقا درسته یا نه ؛من براش یه مثال نقض آوردم .اینکه جاندارانی که سامانه گردش باز دارن هم داری همولنف هستن و همولنف شامل لنف هم میشه ،توی لنف هم لنوفسیت ها رو می بینیم پس این که میگه تنها برای گردش خون بسته اشتباهه -
پرستو بابایی توانایی ترشحو میشه دو جور استنباط کرد
یکی این ک بگی هر دو دارای ژنی هستن ک توانایی ترشحو بشون میده
یکی این که هر دوی اینا موسین رو ترشح میکنن
ک اگ با استنباط اول بخوای جواب بدی این درسته چون ژن سازنده اشو همگی سلول های زنده ی بدن انسان دارن ولی این ژنه خاموشه
اما با استنباط دوم
هیچ کدومشون این کارو نمیکنن پس جمله غلطه
و اینی ک تو نوشتی کاملا بسته ب نگاه طراح داره ک چی ازت میخوادramses kabir
نمی دونم ولی توی یکی از تست های IQ گفته بود که سنگفرشی تک لایه توانایی ترشح موسین نداره .. -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
سنگفرشی تک لایه
Hi
فکر می کنم به خاطر این تک لایه بودنش گزاره غلط باشه
Anzw 18
سلام
بله همینطوره و گزاره هم غلطه -
@amir-reza-babahabib
راستش من برای غلط بودن این گزاره یه دلیل توی ذهنمه اما نمی دونم دقیقا درسته یا نه ؛من براش یه مثال نقض آوردم .اینکه جاندارانی که سامانه گردش باز دارن هم داری همولنف هستن و همولنف شامل لنف هم میشه ،توی لنف هم لنوفسیت ها رو می بینیم پس این که میگه تنها برای گردش خون بسته اشتباههپرستو بابایی مگه هرجا لنف باشه لنفوسیت هم هست؟
لنفوست ها دفاع اختصاصی هستن و تا اونجایی که یادمه فقط مهره دارای دفاع اختصاصین -
سلام
در بدن یک فرد بالغ، سرخرگ ها همانند سیاهرگ ها ،می توانند خون غنی از کربن دی اکسید را حمل کنند.
این جمله درسته؟؟ -
ramses kabir
نمی دونم ولی توی یکی از تست های IQ گفته بود که سنگفرشی تک لایه توانایی ترشح موسین نداره ..پرستو بابایی منم گفتم هیچ کدومشون تواناییشو ندارن
ب شرطی ک این توانایی رو بر مبنای ترشح نکردن بگیریم
وگرنه ژنِ ساخت موسین رو حتی سلول های گیرنده ی بینایی هم دارن ک این ژن برای اونا خاموش هستش -
ramses kabir
سلام
جمله زیر چرا درسته؟؟
نوعی یاخته ماهیچه ای که در ساختار خود یک هسته دارد می تواند با انقباض خود به حرکت خون از یک حفره قلب به حفره دیگر کمک کند. -
ramses kabir
سلام
جمله زیر چرا درسته؟؟
نوعی یاخته ماهیچه ای که در ساختار خود یک هسته دارد می تواند با انقباض خود به حرکت خون از یک حفره قلب به حفره دیگر کمک کند.Erfan Iranmanesh 1 خب دیگه
ماهیچه های قلبی اکثرا یک هسته ای و بعضا دو هسته ای ان
و موقع انقباض دهلیز باعث میشن خون از دهلیز ب بطن وارد بشه -
Erfan Iranmanesh 1 خب دیگه
ماهیچه های قلبی اکثرا یک هسته ای و بعضا دو هسته ای ان
و موقع انقباض دهلیز باعث میشن خون از دهلیز ب بطن وارد بشهramses kabir اخ فکر کردم منظورش فقط صافه
خیلی ممنون -
سلام
در بدن یک فرد بالغ، سرخرگ ها همانند سیاهرگ ها ،می توانند خون غنی از کربن دی اکسید را حمل کنند.
این جمله درسته؟؟Erfan Iranmanesh 1
ramses kabir
واین سوال لطفا -
سلام
این جمله درسته؟؟Erfan Iranmanesh 1
سلام بله درسته،نمونش سرخرگ و سیاهرگ ششی و بند ناف -
Erfan Iranmanesh 1
سلام بله درسته،نمونش سرخرگ و سیاهرگ ششی و بند نافپرستو بابایی به خاطر این سرخرگ رو جمع بسته نباید غلط باشه؟؟
-
پرستو بابایی به خاطر این سرخرگ رو جمع بسته نباید غلط باشه؟؟
Erfan Iranmanesh 1 نه غلط نیست
سرخرگ ششی و سرخرگ بند ناف -
پرستو بابایی به خاطر این سرخرگ رو جمع بسته نباید غلط باشه؟؟
Erfan Iranmanesh 1
نه این علت باعث نادرستی این عبارت نمیشه ؛چون همونطور که گفتم دو تا سرخرگ به عنوان استثنا (در حد کتاب ) گفته شده پس می تونه بگه سرخرگ ها -
Erfan Iranmanesh 1 نه غلط نیست
سرخرگ ششی و سرخرگ بند ناف@haniehno اها خیلی ممنون
-
Erfan Iranmanesh 1
نه این علت باعث نادرستی این عبارت نمیشه ؛چون همونطور که گفتم دو تا سرخرگ به عنوان استثنا (در حد کتاب ) گفته شده پس می تونه بگه سرخرگ هاپرستو بابایی ممنون
-
گزاره
همه ی ترکیبات بجز ابی ک از یاخته های پوششی موجود در زیر ارواره از طریق مجرایی ب دهان ترشح میشوند میتوانند در روده یا معده تجزیه شوند -
سلام و درود
چرا جمله زیر غلطه؟؟(خیلی سبز غلط گرفته)
در دستگاه گردش خون انسان برخلاف دستگاه گردش مواد ملخ ،با ضربان قلب،خون با فشار به رگ های متصل به قلب وارد می شود. -
سلام و درود
چرا جمله زیر غلطه؟؟(خیلی سبز غلط گرفته)
در دستگاه گردش خون انسان برخلاف دستگاه گردش مواد ملخ ،با ضربان قلب،خون با فشار به رگ های متصل به قلب وارد می شود.Erfan Iranmanesh 1 ملخ خون ندارد تامام