روش مطالعه زیست کنکور
-
سلام... من رشتم ریاضیه میخوام کنکور تجربی شرکت کنم.. باتوجه به اینکه تاحالا زیست نخوندم خوندنش رو چطوری شروع کنم؟ یعنی مبحثی بخونم مثلا مبحث گیاهی، بدن، ژنتیک و.... یا اینکه به ترتیب کتاب دهم رو تموم کنم بعد یازدهم و دوازدهم رو بخونم هر کدوم رو... ؟
monika m
سلام بنظرم زیاد فرقی نمیکنه فقط باید پیش نیاز ها رو رعایت کنی مثلا اول گیاهی دهم رو بخون،قسمت بافتها که سال دهمه پیش نیاز قسمتهای دیگه است
برای ژنتیک هم بهتره اول فصول ۶ و ۷ یازدهم رو بخونی بعد بری سراغ دوازدهم.
از تدریس آقای موقاری هم میتونی استفاده کنی خیلی بهت کمک میکنه.
منتظر پاسخ بقیه هم بمون شاید ایده های بهتری داشته باشن -
سلام... من رشتم ریاضیه میخوام کنکور تجربی شرکت کنم.. باتوجه به اینکه تاحالا زیست نخوندم خوندنش رو چطوری شروع کنم؟ یعنی مبحثی بخونم مثلا مبحث گیاهی، بدن، ژنتیک و.... یا اینکه به ترتیب کتاب دهم رو تموم کنم بعد یازدهم و دوازدهم رو بخونم هر کدوم رو... ؟
-
سلام زیست یعنی تست هر چه قدر بیشتر تست بزنی عالی تر میشی.
بهترین منبع زیست=الگو که شاهکاره. -
سلام زیست یعنی تست هر چه قدر بیشتر تست بزنی عالی تر میشی.
بهترین منبع زیست=الگو که شاهکاره.محمد شهیدایی فصل به فصل بخون
-
monika m سلام، میتونید اول خوب و مفهومی مثلا یک گفتار یا دوتا گفتار رو قشنگ بخونی و بعد تست بزنی بدون زمان بعدش که قشنگ جا افتاد میتونی تست زماندار و سنجشی مثل ازمون ها بزنی و تست هارو مارکدار کن اگه غلط زدی یا نکته داشت، درسنامه میخوای خیلی سبز منبع تست میخوای نشر الگو و ای کیو البته سطحت اگه خوبه هرچی تست بیشتر درصد بالاتر، اگرم میخوای حداقل 40 درصد بیای یالا یه دفتر بردار تمام شکل های دهم و یازدهم و دوازدهم رو بکش و تمام نکاتشو بنویس یا از کتاب زیست تصویری خیلی سبز استفاده کن روی شکل ها کامل کامل مسلط شو 40 درصد میگیری چون ازش 19 تا 21 سوال میاد.
-
جزوه هاس فیزیک چجوری دان میشه؟
-
monika m منم تغییر رشته داده بودم
اوایل خیلی سخت بود زیست بخونم
راهنمایی بچه ها خوب بود به نظرم دیگه لازم نیست من توضیح بدم -
monika m سلام منم تغییر رشته ای بودم
به نظرم بهتره از دهم بخونی.من همه کلیپای صفر تا صد استاد موقاری رو نگاه کردم و خیلی خوب یاد گرفتم .پیشنهادم به شما همهمینه. چون متن کتابو بهتره یکی به ادم توضیح بده تا اینکه خودت درسنامه بخونی. -
-
M monika m marked this topic as a question on
-
M monika m has marked this topic as solved on