چه کنمممممم
-
Maryam Mousavi
🥲صفات
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soltani 0 چیزی شده؟
-
اره دییقا ولی من موقع خوندن زیست یا دروس حفظی طولانی بتهوون گوش میدم راحت تر مطالعه میکنم حالا بقیه روشای خوندن خودشونو دارن
-
عادت کردمه آهنگ گوش میدم و درس میخونمممم حواسم جمع نیست همیشه غرق میشم تو افکارم تمرکز ندارم چیکار کنممم
Fatemeh Soltani 0 سعی کن پیانو بی کلام باشه بعدش کلا صفرش کن (بتهوون خوبه)
-
اره دییقا ولی من موقع خوندن زیست یا دروس حفظی طولانی بتهوون گوش میدم راحت تر مطالعه میکنم حالا بقیه روشای خوندن خودشونو دارن
Alireza Mousavi اومممم
-
Fatemeh Soltani 0 سعی کن پیانو بی کلام باشه بعدش کلا صفرش کن (بتهوون خوبه)
Alireza Mousavi مرسی
-
Fatemeh Soltani 0 گوشی رو از اتاقت بذار بیرون .... هر وسلیه برقی هست توی اتاقت کلا بذار بیرون و کلا از اتاقت تا جایی که میتونی دورش کن ... ولی نری یه جایی بذاری که دیگه کلا حواست بهش پرت شه که نکنه گوشیم خراب شه
محمد فواد یچی بگو که امکان داشته باشه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
میشه بیاید تاپیک من و به من کمک کنید -
-
Alireza Mousavi نشی
-
سلام
میشه بیاید تاپیک من و به من کمک کنیدSara Mohammadi 1 حلع
-
Fatemeh Soltani 0 چیزی شده؟
Maryam Mousavi شاید بگذره درست بشه
-
منم گوشیم پر آهنگ بود .
همش رو پاک کردم. ذهن آدم رو مشغول میکنه و تمرکز آدم رو بهم میریزه. -
عادت کردمه آهنگ گوش میدم و درس میخونمممم حواسم جمع نیست همیشه غرق میشم تو افکارم تمرکز ندارم چیکار کنممم
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۴۰۱، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soltani 0 آهنگاتو پاک کن
یکی دوتا نگه دار واسه مواقع بیکاری -
Fatemeh Soltani 0 آهنگاتو پاک کن
یکی دوتا نگه دار واسه مواقع بیکاری@haniehno ن حیفن دلم نمیاد
-
منم گوشیم پر آهنگ بود .
همش رو پاک کردم. ذهن آدم رو مشغول میکنه و تمرکز آدم رو بهم میریزه.امیرحسین 0 اوممم 🥲
-
@haniehno ن حیفن دلم نمیاد
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soltani 0 نه بابا حیفت میاد آهنگ بپاکی ولی حیفت نمیاد نمیتونی باهاش تمرکز کنی ؟
-
-
Fatemeh Soltani 0 گوشی رو از اتاقت بذار بیرون .... هر وسلیه برقی هست توی اتاقت کلا بذار بیرون و کلا از اتاقت تا جایی که میتونی دورش کن ... ولی نری یه جایی بذاری که دیگه کلا حواست بهش پرت شه که نکنه گوشیم خراب شه
محمد فواد اینم خوبه
-
Fatemeh Soltani 0 نه بابا حیفت میاد آهنگ بپاکی ولی حیفت نمیاد نمیتونی باهاش تمرکز کنی ؟
@haniehno
اینم یه نوع کمبوده