چه کنمممممم
-
Maryam Mousavi
🥲صفات
Fatemeh Soltani 0 چیزی شده؟
-
اره دییقا ولی من موقع خوندن زیست یا دروس حفظی طولانی بتهوون گوش میدم راحت تر مطالعه میکنم حالا بقیه روشای خوندن خودشونو دارن
-
عادت کردمه آهنگ گوش میدم و درس میخونمممم حواسم جمع نیست همیشه غرق میشم تو افکارم تمرکز ندارم چیکار کنممم
Fatemeh Soltani 0 سعی کن پیانو بی کلام باشه بعدش کلا صفرش کن (بتهوون خوبه)
-
اره دییقا ولی من موقع خوندن زیست یا دروس حفظی طولانی بتهوون گوش میدم راحت تر مطالعه میکنم حالا بقیه روشای خوندن خودشونو دارن
Alireza Mousavi اومممم
-
Fatemeh Soltani 0 سعی کن پیانو بی کلام باشه بعدش کلا صفرش کن (بتهوون خوبه)
Alireza Mousavi مرسی
-
Fatemeh Soltani 0 گوشی رو از اتاقت بذار بیرون .... هر وسلیه برقی هست توی اتاقت کلا بذار بیرون و کلا از اتاقت تا جایی که میتونی دورش کن ... ولی نری یه جایی بذاری که دیگه کلا حواست بهش پرت شه که نکنه گوشیم خراب شه
-
سلام
میشه بیاید تاپیک من و به من کمک کنید -
-
Alireza Mousavi نشی
-
سلام
میشه بیاید تاپیک من و به من کمک کنیدSara Mohammadi 1 حلع
-
Fatemeh Soltani 0 چیزی شده؟
Maryam Mousavi شاید بگذره درست بشه
-
منم گوشیم پر آهنگ بود .
همش رو پاک کردم. ذهن آدم رو مشغول میکنه و تمرکز آدم رو بهم میریزه. -
عادت کردمه آهنگ گوش میدم و درس میخونمممم حواسم جمع نیست همیشه غرق میشم تو افکارم تمرکز ندارم چیکار کنممم
Fatemeh Soltani 0 آهنگاتو پاک کن
یکی دوتا نگه دار واسه مواقع بیکاری -
Fatemeh Soltani 0 آهنگاتو پاک کن
یکی دوتا نگه دار واسه مواقع بیکاری@haniehno ن حیفن دلم نمیاد
-
منم گوشیم پر آهنگ بود .
همش رو پاک کردم. ذهن آدم رو مشغول میکنه و تمرکز آدم رو بهم میریزه.امیرحسین 0 اوممم 🥲
-
@haniehno ن حیفن دلم نمیاد
Fatemeh Soltani 0 نه بابا حیفت میاد آهنگ بپاکی ولی حیفت نمیاد نمیتونی باهاش تمرکز کنی ؟
-
-
Fatemeh Soltani 0 گوشی رو از اتاقت بذار بیرون .... هر وسلیه برقی هست توی اتاقت کلا بذار بیرون و کلا از اتاقت تا جایی که میتونی دورش کن ... ولی نری یه جایی بذاری که دیگه کلا حواست بهش پرت شه که نکنه گوشیم خراب شه
-
Fatemeh Soltani 0 نه بابا حیفت میاد آهنگ بپاکی ولی حیفت نمیاد نمیتونی باهاش تمرکز کنی ؟
@haniehno
اینم یه نوع کمبوده