دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست دونی
-
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
هر جانور واجد بدنی با چند لایه سلولی قطعا نیازمند مایعی به نام خون است
وقتی میگه چند لایه سلولی باید دو لایه ای مثه کیسه تنم جزو چند لایه ای بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟
یا وقتی میگه قلب چند حفره ای دو حفره ایم باید جزو چند حفره ای بگیریم؟؟؟؟اره
-
وقتی میگه چند لایه سلولی باید دو لایه ای مثه کیسه تنم جزو چند لایه ای بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟
یا وقتی میگه قلب چند حفره ای دو حفره ایم باید جزو چند حفره ای بگیریم؟؟؟؟جواب دومی بله
جواب اولی نخیر
چون هیدر کجا خون داره؟
کتاب اولش گفته جانوارن با دو یا سه لایه سلولی یعنی کیسه تنان خون ندارند
بعدش چند خط پایین تر گفته جانور با چند لایه سلولی نیازمند خون هست
پس چند لایه سلولی منظورش بیشتر از سه لایه هست -
marcoo خوب خودتون میگین چند لایه سلولی منظور بیشتر از سه لایه اس پس چرا هیدرو جزو سوال گرفتین؟
نه نه من خواستم با مثال بگم بفهمید
ما میگیم
دو یا سه لایه سلولی --------> کیسه تنان------> خون ندارند
چند لایه سلولی--------> نیاز به خون دارند
چند لایه سلولی یعنی بیشتر از سه لایه
!!!! اونقدرام مهم نیستااا !!!!
متوجه شدید؟؟ -
marcoo اره خوب خودمم یه همچین نظری دارم
ولی ایکیو اونجا که میگه چند لایه سلولی کیسه تنم جزوش گرفته و گزینه رو رد کردهآیکیو فرع هستش
کتاب درسی اصل
با اینکه آیکیو بعضی جاها صراحتا کتاب رو نقض کرده ولی کتاب خیلی خوبیه
حق داره رد کنه
چون کتاب صراحتا نگفته که چند لایه سلولی یعنی سه لایه به بعد
این رو هم من از روی تحلیل خودم گفتم و آیه ی قران نیستش
باید بر حسب سوال تصمیم بگیرید چطوری در نظر بگیرید لایه های سلولی رو -
@اسمان-ابی مثلا تو قلب هم موضوع دریچه ها
بر حسب سوال تغییر میکنه جوابامون
سوال زیست 96 مربوط به قلب هم که دریچه ها رو مد نظر گرفته بود -
Dr.Lila در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi برا هر فصل زیست همه تستای ای کیو میزنید یا نه آخ تعدادشون زیاد و وقت زیاد میگیره
خب باید تیکه تیکه بزنین دیگه! نه یهویی همشو بزنین! مثلا فصل 100 تا سوال داره!40تاشو الان بزنین! 30 تارو بعد از اینکه فصل دو رو تموم کردین! 30 تای دیگشو هم بعد از اتمام فصل 3
-
یا وقتی میگه قلب چند حفره ای دو حفره ایم باید جزو چند حفره ای بگیریم؟؟؟؟درمورد اولی غلطه!چون کتاب میگه کیسه تنا از دو یا 3 لایه سلولی ساخته میشن! ما عرب نیستیم که دو رو مثنی بدونیم! تازه اون 3 هم دیگه مشخص میکنه! قطعا غلطه!
درمورد دومی سوال مشخص میکنه! همیشه گفتم -
ولی ایکیو اونجا که میگه چند لایه سلولی کیسه تنم جزوش گرفته و گزینه رو رد کردهای کیو غلط کرده با هفت پشتش بابا بهتون گفتم تست میزنین و یه نکته ای که یاد میگیرین باید اونقدر قدرتشو داشته باشین که بگین سوال غلطه!
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
یا وقتی میگه قلب چند حفره ای دو حفره ایم باید جزو چند حفره ای بگیریم؟؟؟؟درمورد اولی غلطه!چون کتاب میگه کیسه تنا از دو یا 3 لایه سلولی ساخته میشن! ما عرب نیستیم که دو رو مثنی بدونیم! تازه اون 3 هم دیگه مشخص میکنه! قطعا غلطه!
درمورد دومی سوال مشخص میکنه! همیشه گفتممثلا این یه تست!
چند .....
11)لایه ای بودن بدن میتواند نیازمند خون باشد.2)حفره ای بودن قلب قطعا گردش مضاعف را به دنبال ندارد.
3)کیسه ای بودن شش ها قطعا نیازمند خون روشن و تیره نمی باشد.
4)سلولی بودن قطعا نیازمند هتروتروف بودن است.
-
marcoo اره خوب ولی وقتی تست شمارشیه نمیشه بر اساس سوال تصمیم گرفت
تستای شمارشی %(#ff0000)[کنکور] اینطوری نیست! میشه راحت زد
-
@dr-bernosi اره یه وقتایی فک میکنم وقتم داره الکی بابت چیزای بیهوده میره کنکور واقعا سوالاش اینقدرا ابهام توش نداره ولی وقتی تستای اینجوری میبینم نمیتونمم از کنارشون رد شم
-
@dr-bernosi اره یه وقتایی فک میکنم وقتم داره الکی بابت چیزای بیهوده میره کنکور واقعا سوالاش اینقدرا ابهام توش نداره ولی وقتی تستای اینجوری میبینم نمیتونمم از کنارشون رد شم
باید رد شین! چاره ای ندارین!کنکور استراتژیه! شاید طراح یه سوال بده که نخواد کسی 100 بزنه!
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
ولی ایکیو اونجا که میگه چند لایه سلولی کیسه تنم جزوش گرفته و گزینه رو رد کردهای کیو غلط کرده با هفت پشتش
عصبانیه
-
%(#00ff95)[جمع بندی زیست1]
درمورد گیاهان چند مورد نادرست است؟
الف)سلول های جوان کلرانشیم برگ برخلاف سلول های مرده ی منشعب اسکلروئید، قدرت تقسیم شدن دارند.
ب)هر حرکت گیاهی مربوط به برگ ها قطعا نوعی حرکت فعال و خود بخودی بوده است.
ج)زائده های سیتوپلاسمی برخی از سلول های روپوست ریشه میتوانند بخش اعظم آب ورودی به آوند های چوبی را جذب کنند.
د)تولید اکسیژن از سلول های روپوست برگ ها در اپیدرم بالایی بیشتر از اپیدرم پایینی دیده میشود.
1)1
2)2
3)3
4)4
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیار -
گیاهی نخوندم
-