میترسم از ادامه دان بدون مشاور
-
خودمم فک میکنم ک از اول بخونم بهتر باشه فقط میترسم ک بدون مشاور خوب نخونم و بازم تایم از دست بدم و نتونم تنهایی پیش برم کسی هست اینجا ک اونم مشاور نداشته باشه و خودش برنامه ریزی کنه؟
@fatma-vorodi97
بابا مورد داشتیم یه نفر اخر بهمن از سربازی برگشته و نشسته درسشو خونده و پزشکی قبول شده...اگه خوب تلاش کنی موفق میشی
-
@fatma-vorodi97
بابا مورد داشتیم یه نفر اخر بهمن از سربازی برگشته و نشسته درسشو خونده و پزشکی قبول شده...اگه خوب تلاش کنی موفق میشی
hossein king درست میگین همه چی درست میشه فقط باید راهو درست رفت

-
بچه ها چه جوری بعضیا ۱۵ ساعت میخونن من هرچی سعی میکنم نمیتونم از پنج ساعت بالاتر ببرم گاهی ب پنج ساعتم نمیرسه سریع خسته میشم خوابم میگیره دوسه ساعت می خوابم در روز با اینک شبم میخوابم قهوه هم میخورم اما خیلی تاثیر نداره همه بهم میگن ساعت خونونت خیلی کمه کسی مشکلش شبیه من نداشته منو راهنمایی کنه این وضعیت دوهفتس اینجوریه دیگ ناامید شدم

-
بچه ها چه جوری بعضیا ۱۵ ساعت میخونن من هرچی سعی میکنم نمیتونم از پنج ساعت بالاتر ببرم گاهی ب پنج ساعتم نمیرسه سریع خسته میشم خوابم میگیره دوسه ساعت می خوابم در روز با اینک شبم میخوابم قهوه هم میخورم اما خیلی تاثیر نداره همه بهم میگن ساعت خونونت خیلی کمه کسی مشکلش شبیه من نداشته منو راهنمایی کنه این وضعیت دوهفتس اینجوریه دیگ ناامید شدم

ببین به خود ادم بستگی داره...ممکنه یکی پنج ساعت بخونه {اما مفید}
ولی یکی 12 ساعت بخونه که شاید مفیدش 3 ساعت نشه -
ببین به خود ادم بستگی داره...ممکنه یکی پنج ساعت بخونه {اما مفید}
ولی یکی 12 ساعت بخونه که شاید مفیدش 3 ساعت نشهhossein king چیکار کنم نخوابم

-
سلام منم همین مشکلو دارم هیچ چیزی نمیتونه کمک کنه بهمون جز خودمون باید ی سری قولا و قوانین بزاری برا خودت
هر وقت دیدی خوابت میاد یکاری کن ک انرژی بگیری من ی فیلم از بچه های ورودی پزشکی دانشگاه تهران هست اونو میبینم خوابم میپره و انگیزه میگیرم منم ساعت مطالعم تو همین مایه هاست اسون ترین راهش اینه ک هر روز یه ساعت ببری بالا ساعتتو تا ب ی ساعتی ک راضیت میکنه و هرروز میتونی پیوسته انجامش بدی برسی -
hossein king چیکار کنم نخوابم

parisa76911 هرچن فک نمیکنم راهی باسه
-
hossein king چیکار کنم نخوابم

parisa76911
کیفیت مطالعه ات رو ببر بالا -
سلام منم همین مشکلو دارم هیچ چیزی نمیتونه کمک کنه بهمون جز خودمون باید ی سری قولا و قوانین بزاری برا خودت
هر وقت دیدی خوابت میاد یکاری کن ک انرژی بگیری من ی فیلم از بچه های ورودی پزشکی دانشگاه تهران هست اونو میبینم خوابم میپره و انگیزه میگیرم منم ساعت مطالعم تو همین مایه هاست اسون ترین راهش اینه ک هر روز یه ساعت ببری بالا ساعتتو تا ب ی ساعتی ک راضیت میکنه و هرروز میتونی پیوسته انجامش بدی برسی@fatma-vorodi97 شما بعدش ازدرس چیزی میفهمید خوابتون میپره بعداز دیدن اون فیلمه
-
parisa76911 هرچن فک نمیکنم راهی باسه
parisa76911 منم خیلی خوابم میگیره ب حدی ک هیچی جلو دارش نیس اما این و باور کن ک شروعش برای همه سخت بوده کم کم خوب میشی منم بهتر شدم
-
@fatma-vorodi97 شما بعدش ازدرس چیزی میفهمید خوابتون میپره بعداز دیدن اون فیلمه
اره فیلم های انگیزشی خیلی عالیه ...به من که خیلی کمک میکنه
-
parisa76911
کیفیت مطالعه ات رو ببر بالاhossein king سعی میکنم اما بیشتر منظورم اینک نمیرسم کنار تخصصیا عمومی بخونم
-
@fatma-vorodi97 شما بعدش ازدرس چیزی میفهمید خوابتون میپره بعداز دیدن اون فیلمه
parisa76911 ی تایم بده اگه دیدی خوابت پریده و بازم باز دهی نداری من فیلمو ک دیدم خوابم پرید میرم یه میوه ای چیزی میخونم یکم ورجع ورجه میکنم و موقه درس خوندن واسه خودم یکم راه برم و توضیح بدم تا انرژی بدم ب خودم
-
hossein king سعی میکنم اما بیشتر منظورم اینک نمیرسم کنار تخصصیا عمومی بخونم
parisa76911
روزی 2 تا تخصصی بخون ویکی عمومی -
parisa76911 ی تایم بده اگه دیدی خوابت پریده و بازم باز دهی نداری من فیلمو ک دیدم خوابم پرید میرم یه میوه ای چیزی میخونم یکم ورجع ورجه میکنم و موقه درس خوندن واسه خودم یکم راه برم و توضیح بدم تا انرژی بدم ب خودم
@fatma-vorodi97
مطمین باشید بعد کنکور تمام این سختی ها به شادی تبدیل میشه
-
parisa76911 منم خیلی خوابم میگیره ب حدی ک هیچی جلو دارش نیس اما این و باور کن ک شروعش برای همه سخت بوده کم کم خوب میشی منم بهتر شدم
@fatma-vorodi97 شما عصرا نمیخوابین ؟

-
مشاور درست حسابی بگیر
ب مشاورت هم گزارش الکی نده -
ziba00 pa گزارش الکی ندادم اصلا گزارش کار نمیدادم بهش

-

@fatma-vorodi97 در میترسم از ادامه دان بدون مشاور گفته است:

خب تو قصری..مشاووره ک علم غیب نداره ک بدونی خوندی یا نه
-
اره فیلم های انگیزشی خیلی عالیه ...به من که خیلی کمک میکنه