نقشه راه برای زیست
-
بچه ها میدونم یکم دیره اما میخوام ضعف هام رو درست کنم
کسی هست ک بتونه یه پست کامل در مورد نقشه راه زیست توضیح بده فارغ تحصیلم خیلی ممنون -
سلام عزیزم درست منظورتون رو متوجه نشدم .اما پیشنهادی که واستون دارم اینه که فصل 4و7و8 دوم و1و2 و3 و4 سوم و9و10 و11 پیش رو بخونید اینا مستقل از فصل های دیگه کنکور هستن وچییزی حدود 40 الی 50 درصد ازش میاد توکنکور فصل 9و10و11پیش بسیاربسیار مهمه
-
سلام عزیزم درست منظورتون رو متوجه نشدم .اما پیشنهادی که واستون دارم اینه که فصل 4و7و8 دوم و1و2 و3 و4 سوم و9و10 و11 پیش رو بخونید اینا مستقل از فصل های دیگه کنکور هستن وچییزی حدود 40 الی 50 درصد ازش میاد توکنکور فصل 9و10و11پیش بسیاربسیار مهمه
@fateme-khanom اینو دکتر افشار تو یکی از ویس هاشون گفتن برای دانش اموزایی که وقت کمی تا کنکور داشتن
-
@fateme-khanom ممنون من منظورم اینه ک چجوری زیست بخونم و دورش چطور باشع ان شا الله همه سرفصلارو میخونم تا کنکور
-
-
خوب من هنوز آزمون شرکت نکردم ولی طبق برنامم دوم بعد ۱ ۲ ۳ ۴ ۹ ۱۰ ۱۱ سوم بعد ۹ ۱۰ ۱۱ پیش رو میخونم آخر بقیه رو.یک فصلو به سه چهار قسمت تقسیم میکنم فیلم هر بخشو که دیدم متنو حفظ میکنم تستاشو میزنمو نکاتشو مینویسم بعد از اون فقط مرور و مرور.خودمم تو خونه آزمون میدم.کتاب تست الانمم گاجه تا اسفند.بعد از اون کتاب تست جدید.یعنی میتونم چهل درصد بزنم با این روش؟؟
-
والا من خودمم گیجم
-
والا من خودمم گیجم
@fatma-vorodi97 در نقشه راه برای زیست گفته است:
والا من خودمم گیجم
یه لحظه صبر کنین یه چند تا مطلب هست میتونه براتون مفید باشه
-
ممنون میشم کمکمون کنین
-
-
بفرمایین
-
برای زیست باید متن کتاب رو بخونین همونطور که مدرسه با معلم میخوندین.
زیست متن کتاب رو بخونین و تمام فعالیت ها و شکل ها و نمودار ها و کلا همه چی رو بخونین (همونطور که توی تایپیک شیمی گفتم)
بعد میرین سراغ کتاب تست شروع میکنین به حل کردن. اوایل جواب غلط خیلی دارین
چون هنوز راه مطالعه درست رو شاید ندونین.روش کار اینطوریه :
1.مطالعه کتاب درسی و حفظ کردن سطر به سطر کتاب درسی و همه کلمات بدون استثنا
2.رفتن سراغ کتاب تست و زدن تست های بخشی که شما خوندین.
یه کتاب خوب که مناسب شروع هست کتاب نشر الگو هست.
از اولین تست شروع کنین بزنین تا اخرش.
کم کم راه میافتین . چون کتاب خود اموز هست ینی طوری هست که نحوه خوندن زیست رو به شما یاد میده.
اصل روش مطالعه زیست بر این روشه: مطالعه کتاب درسی و بعد تست زدن و بعد فهمیدن نکات بیشتر با تست و یا همون یادگیری بیشتر با تست.
-
ممنون چنتا سوال دارم
اول اینکه اول برم متن کتاب درسی رو بخونم و کامل تسلط پیدا کنم تا اخر فصل یا مثلا تا نصف فصل بعد برم سراغه نشر الگو درسنامه نشر الگو رو بخونم یا ی بخشی رو ک از کتاب درسی خوندم بعد برم همون قسمت رو از کتاب نشر الگو درسنامه شو بخونم و تست بزنم... یا اصلا بگین درسنامه نشر الگو نیاز هست ک بخونم یا نه..
سوال بعدیم در مورد مرور هست من کتاب رو خوندم و همون روز ب تعدادی ک خواستم تست بزنم مث شیمی ک گفتین مضربی تست میزنم بعدش میرم فرداش کل تستای اون فصل رو میزنم و نکته نویسی میکنم هفته بعد ک خواستم مرور کنم باید برم کل نکات رو بخونم بعد تست بزنم یا خودم رو ب چالش بکشم بدون اینکه نکته هارو بخونم تست بزنم و فقط تورق سریع کتاب باشه بعد سراغ تست برم ؟و س وال سوم اصلا این نکاتی ک تو دفترچه مینویسم کی مرور کنم ؟
خیلی ببخشید بخدا خیلی سوال پرسیدم
-
مطالعه زیست رو که احتمالا میدونین از زیست 1 شروع میکنیم و بعد میریم سراغ زیست 2 و بعد زیست پیش
ولی کم کم که راه افتادین نکات ترکیبی هم یاد میگیرین و فصل ها و کتاب ها رو به هم مرتبط میکنین
سجاد96 نکته خوبی بود برای من ک اول راهم ممنون
-
@fatma-vorodi97 در نقشه راه برای زیست گفته است:
اول اینکه اول برم متن کتاب درسی رو بخونم و کامل تسلط پیدا کنم تا اخر فصل یا مثلا تا نصف فصل بعد برم سراغه نشر الگو درسنامه نشر الگو رو بخونم یا ی بخشی رو ک از کتاب درسی خوندم بعد برم همون قسمت رو از کتاب نشر الگو درسنامه شو بخونم و تست بزنم... یا اصلا بگین درسنامه نشر الگو نیاز هست ک بخونم یا نه..
اجازه بدین که تک تک جواب بدم.
نه لازم نیس کل فصل رو بخونین بعد تست بزنین. مثلا زیست 1 رو نگاه کنین فصل اولش رو میگم. از اول ببینین میتونین تا مثلا لیپید ها بخونین و تست بزنین؟ بله میشه.
پس اینکارو بکنین: تا یه قسمتی مشخص کنین و بخونین.
مثلا دو صفحه خوندین و به تیتر بعدی رسیدین تست هاش رو همگی بزنین و بعد برین سراغ تیتر بعدی.
بله باید درسنامه الگو رو هم بخونین.
-
جواب قسمت دوم سوالتون: نه نه !
برای زیست نباید برگردین تست هارو دوباره بزنین.ببینین طبق شماره تستا میرین جلو خب؟ از رو کتاب الگو میگم. میرین جلو و تست های تالیفی رو میزنین تموم میشه. شما اخر هر فصل تست های سنجش و کنکور رو میبینین اونا رو هم میزنین. ولی برای مرور میرین از روی کتاب دیگه تست میزنین همون فصل رو. و از کتاب اولی فقط اون سوالای سنجش و گزینه دو و کنکور و اینا رو حل میکنین.